- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
MÁS:
Vendor mappa/ telenor hiba3 éve májusban véve a telefon B121 el.
Onnantól minden frissítés, root, up és downgrade esetén soha de soha nem tettem fel a vendor mappa tartalmát.Ugyan ez volt a párom p7esénél. Fél évvel később került újonnan kézbe. Eddig sose volt feltéve a vendor mappa tartalma.(Nem is lesz)
Az enyémnél egy gondolattól vezérelve idén valamikor tavasszal, mivel itt sokan javasolták, hogy azt kell és illik föltenni, feltettem.
Eredmény ma körvonalazódott így a fórum böngészés, és a romcsere dátumok okán).
Addíg míg fel nem tettem, soha egyetlen hívás problémám nem volt, mindegy melyik rom, B121/ 133/ 609/ 839/ 852/ V4-V5. Soha egyetlen hiba akár visszatértem az előzőekre akár csak gyári reset, root vagy nem... Soha egyetlen hívás hiba nem volt.Az enyém amire fel tett téve, attól a pillanattól, 10-12 hívásból egyszer Szétesik. Mindegy milyen 2/3/4 G van e mobiladat vagy letiltva stb..Autómata szolgáltató vagy kézi beállítás. És mindegy milyen sim kártya. ma pl az enyémről az asszony kártyájával 5 ször hívtam 3 szor szétesett, de már tárcsázáskor. ja és Vasárnap lett újra téve a rom, szűzen).
Ellenben a párom P7esénél mai nap 62 hívásból egy alkalommal sem volt hiba, Ez az én kártyámmal próbálva az ő telefonjába. Az ő kártyájával sincs sose hiba az ő telefonjába.
Ez azért érdekes probléma, hogy ha páromnak felteszem a vendort és ugyan ez a hiba előjön, bele dögölhetek is szar lesz, de ez totálisan igazolná az esetet..
Ja és B121 vagy 133 hoz nem találtam vendor update.app-et, mert lemennék odáig, hogy helyre állítsam, majd upgrade, és örül. De nincs.
Erre találjak megoldást..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest