Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jozsó

tag

válasz DxxD25 #1642 üzenetére

Kicsit furcsa ezt a kérdést pont ebben a topicban feltenni, hiszen, akik itt vannak azok jórészt vmi komoly optimálás után vették meg a telefont, tehát nyilván elégedettek vele. És mivel sok pénzt fizettek érte a hibáit meg hajlamosak elnézni. Vagyis kevéssé valószínű, hogy a legobjektívebb választ a kérdésre pont itt kapod.

Namost szerintem:
    - Az ára a hasonló tudású készülékekhez viszonyítva jó
    - A közvetlen versenytársaihos képest (ezek szerintem az LG G2 és Nexus 5) óriási előny az sd kártyával való bővíthetőség.
    - Mindenképpen talán kicsit egyedibb mint a többség, és szép
    A többi paraméter olyan, amilyennek egy ilyen telefonnak lennie kell: full hd, 4 processzor, 2 giga ram, lte.

Ami engem zavar, azt már írtam korábban is:
    - Az üveg hátlap csodaszép, de nem célszerű
    - Szerintem illene az "ac"-s wifit támogatni és/vagy az 5 GHz-et az "n"-esből
    - Nekem a gyári Emui felület nem tetszik, ezért lecseréltem a launchert
    - Zavar, hogy az aksi nem távolítható el, bár az, hogy két év garancia van rá valamennyire megnyugtató.
    - Hamár ennyire zárt a készülék lehetne legalább hivatalosan cseppálló (netán vízálló).

De ezek apróságok. Jelenleg is azt mondom, hogy pl. a Telenornál (ott van előfizetésem) ez az optimum ebben a kategóriában.

Nagyon sokat gondolkodtam kínai telefonon, de végül úgy láttam, hogy kisebb-nagyobb probléma mindig van, és kínából azt elég nehéz megoldani. Itt a családban vittem már szerelőhöz Samsung, Huawei, Overmax készüléket. Feleségemnek még sonyericsson van, az sem tökéletes. Vagyis ezek a cuccok alkalmanként elromlanak, ami azt jelenti, hogy a hazai garancia nagyon fontos.

Új hozzászólás Aktív témák