- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Newlachka #15869 üzenetére
P7 a legjobb, nincs vita.
Most azért legyen új telefon, mert a pénzünket nem tudjuk mire költeni, vagy azért mert követni kell a divatot?
Mindenki maga dönti el úgyis, mit is szeretne.
Szerintem, ( elfogultság) egy alapszintű telefonfelhasználónak, ha tökéletesen működik a P7, bőven elég.
Villámgyors és stabil a maga kategóriájában.
Személy szerint, akkor fogom lecserélni, ha tönkre megy. Normál felhasználásnál, kicsi az esélye + tok védelem.
Jelenleg a P9 semmi különöset nem tud, mit számít a 8 mag és a 3 GB ram , ha a normál felhasználó ki sem használja.
Egyszóval, aki úgy gondolkozik mint én, az örülhet, mert még bizti egy jó darabig itt leszek Custom romokat gyártani.
Csak magánvélemény, senki lelkébe nem akartam belemászni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Samsung s22 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest