- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #15829 üzenetére
Működik a light manager, ahogy leírtad elsőre. És dobja is azt a színt amit beállítottam. (pár szin esetében van csak eltérés. Lila jó, de rózsaszín esetében piros jön.)
A probléma, hogy memória törlésnél kilövi. (Én meg ugye rendszeresen törlök, ha kilépek egy programból és ezért nem jelzett nekem sose)
Sőt azt is észrevettem, ha beállítom hogy autómatikusan induljon a rendszerrel, el is indul, az értesítő oldalon látom, hogy fut, de nem látszik az ablakkezelőben, ez tetszik. Ellenben ha közben használok programokat, telefonálok, akkor mikor kilövöm a memóriából mindent egyszerre egy felhúzással, akkor a light manager is kiesik.
Azt keresem melyik progi az ami autómatikusan vissza teszi,vagy háttérben hagyja és nem tudom törölni, vagy van-e ilyen.
Úgy, mint pl a messenger. Amit ki tudok lőni az ablakkezelőben, nem láétom, hogy fut, de ha jön üzenet feldobja az chat fejet, és onnan megnyitható. Vagyis a háttélrben egy része fut, akkor is, de nem az egész.
Akku időben sokat lehet vele spórolni, ha nem fut minden program telibe a háttérben, csak ami muszáj.Ha benthagyom a programokat, nagyon sokat merül éjszaka, meg nappal is zabál. Éppen egy napig bírja, alig marad pár százalék, ellenben ha törölgetem mikor nem használom 2 nap. Ez azért nem kevés eltérés.
Persze nem a light manager fogja felzabálni az aksit, csak 7-8 programot egyesével kilőni, hogy a light manager ne essen ki, macerás, mikor egy húzással is lehet üríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Assetto Corsa EVO
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Mobilinternet
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Bestbuy játékok
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest