Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz Cunaja #15829 üzenetére

Működik a light manager, ahogy leírtad elsőre. És dobja is azt a színt amit beállítottam. (pár szin esetében van csak eltérés. Lila jó, de rózsaszín esetében piros jön.)

A probléma, hogy memória törlésnél kilövi. (Én meg ugye rendszeresen törlök, ha kilépek egy programból és ezért nem jelzett nekem sose)

Sőt azt is észrevettem, ha beállítom hogy autómatikusan induljon a rendszerrel, el is indul, az értesítő oldalon látom, hogy fut, de nem látszik az ablakkezelőben, ez tetszik. Ellenben ha közben használok programokat, telefonálok, akkor mikor kilövöm a memóriából mindent egyszerre egy felhúzással, akkor a light manager is kiesik.

Azt keresem melyik progi az ami autómatikusan vissza teszi,vagy háttérben hagyja és nem tudom törölni, vagy van-e ilyen.

Úgy, mint pl a messenger. Amit ki tudok lőni az ablakkezelőben, nem láétom, hogy fut, de ha jön üzenet feldobja az chat fejet, és onnan megnyitható. Vagyis a háttélrben egy része fut, akkor is, de nem az egész.
    Akku időben sokat lehet vele spórolni, ha nem fut minden program telibe a háttérben, csak ami muszáj.

Ha benthagyom a programokat, nagyon sokat merül éjszaka, meg nappal is zabál. Éppen egy napig bírja, alig marad pár százalék, ellenben ha törölgetem mikor nem használom 2 nap. Ez azért nem kevés eltérés.
    Persze nem a light manager fogja felzabálni az aksit, csak 7-8 programot egyesével kilőni, hogy a light manager ne essen ki, macerás, mikor egy húzással is lehet üríteni.

Új hozzászólás Aktív témák