- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Nálam is sikeresen települt a 3 gombos 839 után OTA-n a 852es , eddig minden jó, csak azt nem tudom, hogyan lehetne alapértelmezettnek megadni a naptár alkalmazást?
Vagy ismere e valaki olyan naptárt ami a google fiokkal szinkronizál és esetleg a beállitottak szerint ébresztőt is kapcsol?
Az acalendárt és a digikalenárt próbálom, de mig nem tudom beállitani alapéltermezettnek valamelyiket addig mindegyik egyszerre küldi az értesitéseket az eseményekről.ÉS igen mindegyiknél lehet időpontra értesitést állitani, de nekem konkrétan zenés ébresztő kéne azokra a napokra, mert egy pittyenésre nem fogok felkellni.Ahhoz meg elég rendszertelenül járok, hogy minden napra egy időpontot állitsak be.
Tehát hétfő ,szerda vasárnap ébresszen a többi napon nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A P6-ból három milliónyi talált gazdára. Az utód többet tud, erősebb, értelemszerűen ettől is komoly sikereket vár a gyártó, ami leginkább az árazáson fog múlni.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest