Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1005) P1eTr0


P1eTr0
aktív tag

Ahogy jönnek az újabb az tapasztalatok, egyre több hasznos infót kapok a telefonról, ami egyre jobban tetszik. Bár még bizonyos témákban van szórás, azért reménykedem :D

Az akku idő nálam sarkalatos pont a telefonnál. A jelenlegi Nokia 5800-asomat 4-5 naponta kell tölteni (3G kikapcsolva, átlag napi 40 perc telefonálás és 1-2 perc netezés mellett, éjjelre offline-ra kikapcsolvam (természetesen navigálással és zenehallgatással gyorsabban merül)).
Az utolsó hozzászólások között láttam hasonló felhasználót, mint én és ha tényleg 2 nap után még bírna 60-70%-t, az elég bíztatónak hangzik számomra (bár volt a fórumon ellenpélda is..).

A másik fontos dolog, a melegedés. A mostani telefonomnál annyira nem tapasztalom, bár ez nem is kétmagos, meg hatalmas kijelzős. Lehet érdemes lenne egy Sensation-t megfogdosni, hogy mennyire érezhető.

Legvégül pedig lenne egy kérdésem. Valahol láttam, hogy esetleg létezik szinkronizáló progi, ami a Nokián lévő cuccokat átpakolná a HTC-re. Erről tud valaki valamit mondani (névjegyzéket, sms-eket, át lehet-e vinni) ?

A témát továbbra is olvasom, mert egy ilyen telefon vásárlásakor szeretnék körültekintő lenni :)

A választ/tapasztalatokat a kérdéseimre előre is köszönöm.

Normális vagyok. Megmondták a hangok is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.