Hirdeté​s

2017. november 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) sagit


sagit
(PH! kedvence)

HTC Sensation útmutató kezdőknek:

A doboz tartalma:

- A készülék, benne az akkumulátorral és egy 8GB-os microSD kártyával.

- Általános HTC headset, hívásfogadó és számléptető funkcióval.

- USB kábel (ez szolgál a töltő zsinórjaként is).

- Hálózati USB töltő (ehhez kell egy szabványos mUSB kábel amit a doboz is tartalmaz).

- Szokásos papírok (rövid használati útmutató, jótállási feltételek stb...)

A készülék specifikációi részletesebben, lényegretőrően:

- Méretek: 126.1 x 65.4 x 11.3 mm

- Súly: 148g

- Operációs rendszer: Android 2.3.3 (Gingerbread) amit a Sense felhasználói felülettel spékelt meg a gyártó.

- Kijelző: S-LCD technológiájú, 16millió szín megjelenítésére képes, qHD (540 x 960 pixel) felbontású és 4.3" átmérőjű panel. A képaránya nem megszokott módon szélesvásznú, ami előnyt jelenthet filmek nézése közben. A kijelző betekintési szögben, kontrasztban elmarad a konkurencia csúcstechnológiáitól (SAMOLED+, NOVA, IPS), de ez a különbség csak akkor jön ki ha egymás mellé tesszük a készülékeket, a mindennapi használatban így is bámulatos amit tud. Összesen 4 egyidejű érintést tud hiba nélkül feldolgozni.

- Hardver / SoC(System On Chip): A Sensation szívét egy 45nm-en gyártott Qualcomm MSM8260 alkotja melyben egy 2magos, magonként 1,2GHz-es órajelen dolgozó Snapdragon processzor van egy Adreno220-as grafikus gyorsító társaságában. Jellegzetessége, hogy a processzor magok aszinkron működésűek, ami annyit tesz, hogy a 2mag egymástól független órajeleken tud működni. Ennek a fogyasztásban lehet szerepe.

- Memória: 768MB RAM és 1GB alkalmazások telepítésére fenntartott tárhely.

- Kamera: 8MP-es, maximálisan 3264x2448 pixel felbontású képek készítésére képes, autófókuszos elsődleges kamera és VGA felbontású másodlagos kamera áll rendelkezésünkre. Az elsődleges kamera dolgát egy 2 LED villanóból álló vaku segíti rossz fényviszonyok mellett valamint arcfelismerés, GPS koordináta hozzárendelés(Geo-Tagging) és úgynevezett "Instant Capture", ami azonnali exponálást jelent, bővíti a repertoárt.

Videókat maximálisan 1080p-ben képes rögzíteni a készülék 30 képkocka/másodperces sebességgel. További nyers adatok helyett beszéljenek a tények.
Tesztképek ; Tesztvideó1 ; Tesztvideó2

- Csatlakozók: A készülék tetején foglal helyet a 3,5mm-es jack csatlakozó. Valamint a bal oldalon az alsó saroktól kb. egy ujjnyival feljebb az MHL USB 2.0-ás csatlakozó. Az MHL a "Mobile High-definition Link" rövidítése, ez nagyon leegyszerűsítve arra való, hogy a HDTV-kre lehessen könnyen kötni a készüléket, bővebben a WiKipedia virtuális hasábjain olvashattok róla. A HTC átalakító kábelt nem csomagol a készülék mellé.

- Adatkapcsolat / kommunikáció: BlueTooth 3.0, GPRS, EDGE, HSDPA 14.4 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps, Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot.

- Akkumulátor: Li-Ion 1520 mAh.

További részletekért látogasd meg ezt az oldalt: [link]

Vásárlás előtt:

A boltokban többféle készülék kering, melyeket a gyártó nem erre a piacra szánt. Ezek a telefonok külsőleg egyáltalán nem különböznek a "hivatalostól", azonban könnyen be lehet azonosítani őket. A területi felosztás azért fontos, mert pl. egy ázsiai készülékre a hivatalos szervíz nem vállal annyi garanciát, mint az eredetileg hazánkba szánt társaira. A garanciális javítások átfutási ideje is jóval hosszabb lehet, valamint a frissítések elérhetősége is régiónként változhat. A magyar piacra szánt telefonok P/N száma 99HNA035-00, ami megtalálható a doboz hátulján, valamint az akkumulátor alatt.
Fontos lehet meggyőződni a doboz bontatlanságáról is. A csomag alján egy HTC-s zárjegy található, melyen szerepel azon országok listája, ahova az adott készüléket szánták Kép. A doboz belsejében található a telefon, melyben az akkumulátor alatt egy fólia van elhelyezve, meggátolva az esetleges bekapcsolást. Amennyiben ez hiányzik, akkor a készülék valószínűleg már be volt kapcsolva!!!
A garanciális feltételek pontosságáról pedig a hivatalos HTC szervíz az E-care tud adni tájékoztatást az IMEI szám alapján, amely a doboz hátulján látható matricán, valamint az akkumulátor alatt található meg.
Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a hivatalos viszonteladók sem mindig megfelelő készüléket adnak a vásárlók kezébe, ezért minden vásárlás esetén érdemes a fentebb leírtakat ellenőrizni.

A leírást köszönjük P1eTr0 fórumtársnak.

Általános kérdések és válaszok:

- "Az akkumulátort ki kell-e sütni vagy sem? / Meddig töltsem az akkumulátort elsőre?" - A Li-Ion akkumulátorokat nem kell, sőt nem is szabad kisütni. A totális lemerítés rossz esetben akár az akkumulátor életébe is kerülhet, amennyiben lehet ezt kerüljük el. Tölteni csak 100%-ig tölt a készülék utána lekapcsol a töltés, amit 1-2% merülés után újra elindít.

- "A készülék támogatja-e a Magyar nyelvet?" - Igen támogatja, de amennyiben nem ebbe a régióba szánt készülék az alany és nincs a Magyar a listában, akkor az sem baj, mert a Market-en megtalálható egy morelocal2 nevű alkalmazás ami kisegíthet ebben az esetben.

- "Láttam a neten egy videót ahol a készülék eldobta a WiFi hálózatokat, ez igaz?" - Lehetséges, de van rá megoldás. Beállítások / Vezeték nélküli hálózatok / Wi-Fi beállítások majd itt nyomjunk egy menü gombot (balról a 2.) majd a felugró "Speciális" fülre kattintva elénk tárul a "Legjobb Wi-Fi teljesítmény" jelölőnégyzet.

- "Nem tudok saját csengődallamot beállítani. Mi lehet a baj?" - Nincs semmi baj. Gépre csatlakoztatás után hozd létre a következő mappákat az SD-n: "Ringtones" ebbe kerülnek a csengődallamok, "Notifications" ez az üzenetjelző hangok mappája és az "Alarms" ami az ébresztőké. Ezek után csak másold be a kívánt mp3-aidat a megfelelő mappákba és megjelennek a listában.

- "A zenelejátszó olyan hangokat is lejátszik amik nincsenek is a zenéim között. Ez mitől van?" - A készülék automatikusan indexeli a média fájlokat az összes mappából és ezért bekerülnek a zenéid közé az oda nem kellő hangok is a lejátszókban. Amennyiben azt szeretnéd, hogy ez ne történjen meg, annyit kell tenned, hogy azokba a mappákba ahol nem szeretnéd, hogy indexelje a média fájlokat(zene, képek, videók) egy ".nomedia" kiterjesztésű fájlt beillesztesz.

- "A szövegdobozra kattintva nem jön elő a billentyűzet..." - A "menü" gomb(balról a 2.) hosszan nyomva kényszerítetten előhozza.

- "Hogy tudom némára tenni a telefont?" - A "hangerő le" gombbal vedd le teljesen a hangerőt és ott lesz a rezgő mód is.

- "Hogy tudok alkalmazásokat telepíteni a készülékre?" - Először is szükséged lesz egy Google felhasználói fiókra (Google Account), hogy használni tudd a Market-et. Ezt a legegyszerűbben egy GMAIL fiókkal tudod létrehozni. Ha megvan adja magát. Amennyiben SD-ről akarsz valamit feltelepíteni szükséged lesz egy fájlkezelőre, például Astro file manager-re. Ezt megtalálod ingyenesen a Market-en, csak annyit kell tenned, hogy a Beállítások / Alkalmazások menüpont alatt kipipáljátok az "Ismeretlen források" jelölőnégyzetet.

- "BlueTooth-on szeretnék valamit átküldeni, de nem találom, hogy kell." - Képet a Galériából, hosszan rajtatartod a kiválasztott képen az ujjad majd "Megosztás". Ugyanez zenével a Zene alkalmazáson keresztül. Szerintem érdemesebb egy fájlkezelőt használni vagy a Market-ről egy BlueTooth fájlküldő alkalmazást telepíteni.

- "A telefon felkínált valamilyen frissítést, ez most mi?" - Ez valószínűleg a hivatalos OTA (On The Air) frissítés. A HTC ilyen módon adja ki az újabb szoftver verziókat. A frissítés megbízható csak arra kell figyelni, hogy az akkumulátorban legyen szufla, a telefon megcsinál mindent maga. Ha automatikusan nem kínálja fel valamilyen okból akkor kézzel is rá lehet keresni a Beállítások / A telefon névjegye / Szoftverfrissítések menüpont alatt.

Illetve lehet RUU (ROM Update Utility) segítségével is frissíteni a telefon szoftverét, de ebben az esetben az egész ROM újra lesz húzva ergo mindent lehet újra beállítani. Ehhez szükséges a HTC Sync telepítése a számítógépre. A hivatalos RUU-kat ITT megtalálhatjátok.

- "Lehet-e Screenshot-ot készíteni a telefon kijelzőjéről?" - Igen, lehet a készülék tetején levő Power gomb és a Home("házikó") gomb egyidejű lenyomásával, ilyenkor a Galériába menti a készült képet, vagy a Market-ről le lehet szedni külön alkalmazást. A legtöbb ilyen ROOT-hoz van kötve, de elvileg van olyan is amihez nem kell ROOT.

Ezen kívül az Android SDK-ban is van rá lehetőségünk. Ehhez telepítve kell legyen a HTC Sync, a telefont USB hibakeresés módba kell tenni(Beállítások / Alkalmazások / Fejlesztés). A további leírás ITT található.

- "Hiába nyomom a hangerő le gombot bekapcsolásnál, nem lép be a HBOOT menübe. Mi lehet a gond?" - Nagyon egyszerű, ki kell kapcsolni a Gyors boot opciót melyet a Beállítások / Energia menüpont alatt találtok.

Érdemes kikapcsolni, mert egyes alkalmazások nem indulnak újra automatikusan Gyors boot esetén.

- "100 megás mobilnet csomagom van, mire elég"? - Sok mindenre, de a gyári böngészőt ez esetben érdemes lecserélni. Talán az egyik legjobb megoldás az Opera Mobile amiben be kell állítani a "Turbo" módot. Ilyenkor az Opera saját szerverén keresztül tömörítve töltődik le az oldal a telefonodra ami így sokkal kevesebb adatforgalommal jár.

- "A telefon hangereje maximumon van, de az ébresztők még is halkan szólnak." - A Beállítások / Hang / Hangerő menüpont alatt tudjátok külön beállítani.

- "Szeretném ha az E-mail és az SMS értesítés is más dallammal szólalna meg. Mit tegyek?" - A Beállítások / Testreszabás menüpont alatt az Értesítő hang -ra kattintva előjön a részletes beállítási lehetőség.

HALADÓKNAK!!! Csak saját felelősségre, garanciavesztéssel járhat!!!

Mi az a ROOT, kinek van rá szüksége?

A ROOT, lehetővé teszi, hogy a telefonunkon "rendszergazdai" jogosultságunk legyen. Ezzel lehetőségünk van olyan alkalmazásokat is használni amiket egyszerű felhasználóként nem, vagy korlátozottan tudunk megtenni.

A legfontosabb, a teljes körű BACKUP / RESTORE pl. A Titanuim Backup vagy a MyBackup nevű alkalmazásokkal, amik úgy mentik le az alkalmazásokat, hogy azokat abban az állapotba kapjuk vissza, ahogy azt utoljára használtuk. (pl. nem kell előlről kezdeni kedvenc időtöltő játékainkat). Akik szeretnék az Android felületüket még egyedibbé tenni, azoknak szintén elengedhetetlen a ROOT megléte. És talán a legfontosabb, hogy a már megunt gyári ROMunkat lecserélhetjük, alakíthatjuk a saját ízlésünk, felhasználói szokásaink szerint.

Mi az a Temproot? (Sensation és EVO 3D elnevezése "Fre3vo")

A Temproot tulajdonképen egy ideiglenes ROOT, ami a következő újraindítás után megszűnik. Használata minimális kockázattal jár garanciális szempontból, ROMokat nem is tudunk vele cserélni, de mentéshez / visszaállításhoz és root meglétét igénylő alkalmazásokhoz használhatjuk, valamint a gyári ROMunkban "lefagyaszthatjuk" azokat az alkalmazásokat, amiket nem használunk, mivel ezeket törölni nem tudjuk.
Elvégzése egyszerű, ITT megtaláljuk a pontos menetét.

Mi az a Permroot?

A Permroot az állandó ROOT, ami a rendszer újraindítása után is megmarad, ezt viszont Sensationon csak a Bootloader kinyitása (S-OFF) után tudjuk megcsinálni.

Mi az az S-OFF?

Ez egy biztonsági kapcsoló, ami alaphelyzetben minden készüléken ON állásban van, így nincs lehetőség custom HBOOT és custom Recovery telepítésére. Minden készüléket egy egyedi kóddal lehet felnyitni amit a készülék sorozatszámából generálnak. Ezt a feloldókódot hamarosan legálisan is be lehet szerezni a HTC-től, de ennek az lesz az ára hogy megvonják a garanciát is.

Szerencsére erre nincs szükség, mivel 2 lelkes csapat megfejtette a feloldó algoritmust, így egy weboldal és egy program segítségével magunk is kinyithatjuk. Miért jobb így? Mert a készüléket meghibásodás esetén vissza tudjuk állítani gyári állapotba, ezért érvényesíthető a garancia.

Mi az a Recovery és mit tud?

Nevezhetjük szervízüzemnek is. A gyári Recovery-vel csak a szervizek boldogulnak, ezt S-OFF után cserélni tudjuk. Jelenleg a ClockWork Recovery 4.0.1.4 verziója használható a készülékhez, amit az S-OFF elvégzésekor automatikusan telepíteni tudunk.
A legfontosabb, hogy a Custom Recovery-vel teljes mentést csinálhatunk a rendszerünkről, az éppen fent lévő romot teljesen lementi és ha kell visszaállítja. Ezt mindig használjuk!!!
Továbbá innen tudunk új ROMokat, kerneleket feltenni, resetelni.

Az S-OFF, a Custom Recovery és a Permroot elvégzéséhez ITT megtalálunk mindent.

S-OFF visszaállítása gyári állapotra: [link]

A ROOT leírását mumk1 fórumtárs tollából olvashattátok.

Ha valamire itt nem találtatok választ, első körben ha lehet használjátok a keresés funkciót és csak utána kérdezzetek.

[ Módosította: 7 ]

sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ S8+ 64 GB Black + 64 GB Samsung Evo+

(#2) Davidoff91 válasza sagit (#1) üzenetére


Davidoff91
(fanatikus tag)

Nekem sem jó...Én meg már pont kezdtem volna szidni a Youtubeot.:D Mostanában rendszeresen megcsinálja, hogy ha kilépek teljes kijelzős nézetből fekete képet mutat, de akkor most nem ezzel van a baj.:D

Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II

(#3) krisztian112


krisztian112
(senior tag)

A HTC is érezte, hogy kell nekik egy 2 magos referenciamodell a rivális gyártók 2 magos termékei mellé.

Huawei P10 lite

(#4) z0d1AK


z0d1AK
(PH! nagyúr)

A Quadrant mit mutatott, szemben a Samsung és NVIDIA 2 magos gyöngyszemével szemben?

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#5) Gál István


Gál István
(senior tag)

Fizikai billenytűzettel jó lenne.

(#6) vinibali


vinibali
(PH! addikt)

nekem nagyon tetszik avideó minősége, főleg a kültérié!!! :R

BIOS írás, helyreállítás, törlés, mentés! http://vinibali.x3.hu/bios.html

(#7) Bog válasza z0d1AK (#4) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Holnap kiderül ;)

A videót viszont és izéltem el, ott volt egy vágás, de nem jött vissza a kép, újra kell vágnom, meg feltöltenem, sry.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#8) AS válasza z0d1AK (#4) üzenetére


AS
(PH! félisten)

külföldi tesztek alapján, mind a 2 nél kisebb számot ad.

Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy S8

(#9) WiZARD


WiZARD
(PH! addikt)

kell!

végre valami ami tetszik, és amire szívesen lecserélem a HD2-t.

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#10) Wajk válasza Bog (#7) üzenetére


Wajk
(PH! addikt)

a teszt állati, a gép állati, de a tesztelő ne induljon az Angry Birds bajnokságon :DDD

update: a fénykepezőt úgy látom a HTC nem tudja még mindig gatyába rázni, tudom ez egy telefon, de azért nézzenek már körbe. Ilyen mosott képeket :(

[ Szerkesztve ]

iPhone SE 64GB - iOS 10.3.3 | WDR3600 - suste@0.4 - M3 2TB

(#11) zola8van8


zola8van8
(tag)

Kár a kameráért, de legalább fémből van.
Vége egy HTC aminél újra lehet érezni, hogy meg akarod venni :D

(#12) hackeeeee válasza WiZARD (#9) üzenetére


hackeeeee
(Jómunkásember)

Én beérném biza az Optimus 2X-el is... :)

Ettől függetlenül tetszik a teló... :K Ez a fémkaszni, ez igen... :D

Én a kamerával úgy vagyok, hogy most ha valami nagyon fontos, akkor lekattintom, ha nem a legjobb minőség akkor is, hogy meglegyen. Mondjuk tény, ennyi pénzért lehetne kicsivel jobb is, dehát ez van.. :)

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...Ducky Shine 2 mechanikus billentyűzet eladó

(#13) Straw válasza AS (#8) üzenetére


Straw
(senior tag)

Kit érdekelnek a számok ha smoothabb?

42

(#14) ThorsHUN válasza Bog (#7) üzenetére


ThorsHUN
(őstag)

Holnap jon az osszehasonlito teszt? Nyami! :)

Eppen morogtam volna, hogy jo lett volna, ha egy ember teszteli mindegyik ketmagost, igy lenne objektiv kepe mindrol... de az osszehasonlitas majd nagyon jol potolja remelhetoleg ezt:)

Szerk - kerdesek:
Jah az mkv file-okat is kezelte? feliratokat is?

Zenenel: hozza az iphone4 szintjet? eq?

[ Szerkesztve ]

(#15) AS


AS
(PH! félisten)

Amúgy nagyon jó :)
A trónon a Galaxy S2 után a 2. lehet, utána meg LG optimus X2 jöhet.

Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy S8

(#16) Bog válasza Wajk (#10) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nehéz úgy értékelhetőt alkotni, ha közben videózol is ;)

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#17) orizsolt73


orizsolt73
(újonc)

Nagyon ütős lett hardveresen és szoftveresen is, kár hogy a kamerából nem tudnak többet kihozni.

(#18) sagit válasza Straw (#13) üzenetére


sagit
(PH! kedvence)

annyira nekem nem tűnt "szmúúsznak" :U

sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ S8+ 64 GB Black + 64 GB Samsung Evo+

(#19) utomi


utomi
(senior tag)

Nem tudom gyerekek. Mint büszke Samsung Galaxy SII tulaj, nem igazán érzek kéztetést erre a Sensation-re. Pedig nagyon szeretem a Sense-t és úgy általában ha Android akkor eddig nálam csak HTC volt, de a Samsung az új Galaxy-val szerintem nagyon nagyot alkotott. Ráadásul a TouchWiz 4.0 csak előnyére változott. Szebb lett és bizonyos dolgokban szerintem túlmutat a Sense-en! Pl. ami a Galaxy S2 tesztből is kimaradt, hogy a Launcher-ben az Alkalmazások között könyvtárakba lehet rendezni! Vagy pl. átméretezhető widget-ek. És a videó alapján nekem gyorsabbnak, folyamatosabbnak tűnik a Galaxy S2! De nagyon szép telefon ez is szó se róla csak most mintha nem tudott volna annyira elhúzni a HTC mint eddig.

(#20) Straw


Straw
(senior tag)

Király a teszt mint mindig. Élmény olvasni az Írásaidat.

"A HTC gyári felhasználói interfésze a legjobb ilyen kezelőfelület, nagyon egyben van, nagyon jól testreszabható, baromi látványos, jó érzés használni és tele van finom extrákkal, amelyek egyszerűen jobbá teszik a júzer lelkivilágának állapotát." Ez az a mondat amiért én soha nem vennék a HTC-n kÍvül más androidos gépet.

Nagyon kiváncsi voltam az aksira de ha neked el ment 1,5 napig ilyen feltételek mellett, akkor nálam simán kibÍrna két napot.

(#18) sagit voltak reccenések, meylik telónál nincsenek, de azért a SGS2-nél is voltak reccenések ennek ellenére ahoz kétség sem férhet (az én szememben) hogy az Exynos a legerősebb SOC most a piacon, ami mobilban van.

[ Szerkesztve ]

42

(#21) bobace


bobace
(őstag)

Hát igen, nem rossz teló lett. Hiába gyorsabb a másik két rivális, egyértelműen ez a legszebb, legminőségibb. Más kérdés, hogy a 2X jó 30%-al olcsóbb, így már meggondolandó a választás. Még várom az SE kétmagos lépését, hátha jobb lesz mindnél ;]

A Desire S-hez képest pont annyival tud többet, hogy ne kelljen még gondolkoznom a váltáson. Szinte ugyanúgy néz ki, a 3.0 ránézésre nem sokkal másabb a 2.1-nél, a kamera sem lett húdejobb, a sebességgel nekem meg már itt sincs baj. Meg amúgy sem lenne most pénz váltani, de az más kérdés :D

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#22) Wajk válasza Bog (#16) üzenetére


Wajk
(PH! addikt)

nem komoly volt :B

köszi a tesztet

iPhone SE 64GB - iOS 10.3.3 | WDR3600 - suste@0.4 - M3 2TB

(#23) utomi válasza Straw (#13) üzenetére


utomi
(senior tag)

Annyira nem tűnik éppen smooth-nak.

(#24) Oppenheimer


Oppenheimer
(PH! kedvence)

Elfogott a must have erzes

Magic: http://youtu.be/awyDAekUc_8

(#25) Koley


Koley
(kvázi-tag)

Nagyon jó vételnek tűnik, ha lenne ennyi felesleges pénzem, biztos hogy egy ilyenre ruháznék be :)

(#26) Wajk válasza utomi (#19) üzenetére


Wajk
(PH! addikt)

ez gyenge hsz volt :D
magadat győzködöd?
amúgy egy SII-ről miért is váltanál?, választottál. Hogy jól-e, azt neked kell tudni :K

iPhone SE 64GB - iOS 10.3.3 | WDR3600 - suste@0.4 - M3 2TB

(#27) Davidoff91 válasza sagit (#18) üzenetére


Davidoff91
(fanatikus tag)

Kezdőképernyők közötti váltásnál meglehetősen szaggatott, szerintem jobban mint az Optimus 2X-nél 2.2-es Androiddal... A menüben meg szerintem picit bután néz ki, hogy ugranak egyet az ikonok, a videó megnézésekor bennem olyan érzést keltett, mintha állatira szaggatna...Majd valahol kipróbálgatom a jelöltjeimet, csak mobilarénás videók alapján úgyse veszek 100K fölötti telót.:) Optimus 2X-et továbbra is védem, mert azon még csak 2.2 fut, ezeken meg 2.3:D

[ Szerkesztve ]

Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II

(#28) alamuszi


alamuszi
(őstag)

Hogy is szokták mondani:

Meghalt a Király, Éljen a Király.

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

(#29) sagit válasza Davidoff91 (#27) üzenetére


sagit
(PH! kedvence)

eleve a feloldásnál amikor tűnt el az a kör már laggolt.. kicsit kiábrándító.. de ha jól olvastam logouton nem a végleges szoftverrel kapták tesztelésre...

sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ S8+ 64 GB Black + 64 GB Samsung Evo+

(#30) utomi válasza Wajk (#26) üzenetére


utomi
(senior tag)

Nem akarok senkit se meggyőzni. Megtehetném, hogy váltok de egyszerűen nem érzem, hogy mivel lenne ez a Sense 3.0 jobb mint a TouchWiz 4.0. Ennyi de mindegy mert látom a lényeget sikerült megfogni. Amúgy meg ha nem tetszik amit írok akkor ne olvasd el.

[ Módosította: dr. Kind ]

(#31) Straw válasza Davidoff91 (#27) üzenetére


Straw
(senior tag)

Az oldalankénti ugrást embere válogatja hogy tetszik-e, nekem pl bejön a mert én mindig túl tekertem azon amit kerestem, viszont igy könnyebben megtalálom, elsőre tényleg olyan hatású mintha lagzana, de nem, csak ahoz vagy szokva hogy megrántod és gördül amig van ikon.

42

(#32) JanFe


JanFe
(senior tag)

Jol sikerult keszulek :)

"There is nothing permanent except change"

(#33) amanoba


amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

Hosszu ido utan elso htc ami megmozgatott, de elvarom, hogy mindenben fullos legyen ennyi penzert, es ez sajna nincs meg...next time.

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#34) Segal


Segal
(őstag)

Hát nem bánom hogy már 2 hete SGS2-vel rohangálok jó döntés volt azt választani.

www.nokiaprogramok.hu

(#35) z0d1AK válasza Bog (#7) üzenetére


z0d1AK
(PH! nagyúr)

SII vs 2x vs HTC-ben?

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#36) Bog válasza z0d1AK (#35) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ühümm... a mai napunk (és a tegnapinak is a nagy része) ezzel fog elmenni...

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#37) ForRedGlory válasza z0d1AK (#4) üzenetére


ForRedGlory
(PH! nagyúr)

Élvezkedj: [link] :R
Hatalmas a különbség, főleg játéknál, és ha azt vesszük hogy SGSII mesterségesen le van szabályozva 60FPS-nél, még nagyobb a különbség.
Ebből a telefonból csak a SENSE kellene az SGSII telefonomba és megszületett a tökéletes okostelefon.

[ Szerkesztve ]

*** powered by Samsung Galaxy Note 8

(#38) janes74


janes74
(senior tag)

"Külföldi" tesztekben láttam ennél jobb képeket is.Ütős cucc ez. :C

(#39) dolezsal


dolezsal
(kvázi-tag)

Kiváló teszt, nagyszerű telefon. A kameráért tényleg kár, de minden más korrekt. Kéne... :)

(#40) Wajk válasza utomi (#30) üzenetére


Wajk
(PH! addikt)

szeretek olvasni, amúgy nekem úgy jött le de annyi, mindenki találja meg a nekivalót az a lényeg :K

iPhone SE 64GB - iOS 10.3.3 | WDR3600 - suste@0.4 - M3 2TB

(#41) Dr.Anonymus


Dr.Anonymus
(PH! addikt)

jó teszt, jó telefon :)
megvárom amíg 130 alá esik aztán sétálok a boltba... :))

(#42) David75


David75
(őstag)

Valahogy ez nekem a semmi különös kategória. Ez a htc is unalmas elölről és túl csicsás hátulról. A sense felület számomra már nem a mai kornak megfelelő, semmi kirívó semmi új. Az pedig kifejezetten nem tetszik, hogy ez a telefon előre vetíti hogy a felső kategóriás telefonok már nem fognak kijönni 4,3" alatt. Nekem már nagyon kevesek az ilyen újítások hogy nagyobb kijelző, 2 mag,nagyobb felbontás. Na bumm...

Galaxy s8| i5-6600k, MSI GTX 1070 gaming X, Asus ROG Swift PG278Q| beoplay h7

(#43) Wajk válasza ForRedGlory (#37) üzenetére


Wajk
(PH! addikt)

hát igen, biztos toppon van még a HTC, de ha így folytatják :F
Szerintem hiba volt a Qualcomm mellett maradniuk. A Quadrant nem érdekel, a tesztben a videó azt hittem a munkahelyi gépem miatt (lebuktam, főnök :) ) lassú, de a Youtube-on nézve megint csak akadt rendesn az AppDrawer aminek azért illene simán pörögnie, mert azt látod a legtöbbet. ejj-ejj :U

jah, nekem is max 4" kellene, de csakha a szélét nem engedik a francba, mint pl a 2X-nél. Nekem már az is tepsi kategória, pedig nem vagyok egy kisgyerek.

[ Szerkesztve ]

iPhone SE 64GB - iOS 10.3.3 | WDR3600 - suste@0.4 - M3 2TB

(#44) Straw válasza David75 (#42) üzenetére


Straw
(senior tag)

"A sense felület számomra már nem a mai kornak megfelelő, semmi kirívó semmi új"
Akkor mi a megfelelő, IOS? Vagy az ezerszÍnü TW? Vagy a kettő keveréke az Optimus UI?

42

(#45) ClioRS válasza David75 (#42) üzenetére


ClioRS
(őstag)

Nekem a mostanában kijött Androidok mind semmi különös kategória. Gondolkoztam váltáson, de olyan semmitmondóan néznek ki a készülékek, hogy nincs meg bennem a birtoklási vágy. Ugyanarra a kaptafára épülnek, semmi design. Még szerencse, hogy a SE próbál valami életet vinni ebbe a kategóriába. Kicsit próbálkozhatnának a többiek is.... :U

(#46) antikomcsi válasza utomi (#30) üzenetére


antikomcsi
(PH! kedvence)

Nem akarlak megbántani, de nekem is "az" jött le.

Senki nem mondta, hogy ez jobb, mint a samsungod, vagy valamelyik funkciója. A hozzászólás pedig valóban olyan öntömjénezőnek tűnt.

(#47) Alwares


Alwares
(fanatikus tag)

Teljesen jónak néz ki, ez az új Sense nekem nagyon tetszik. Az üzemidő is megfelelő, a kijelző is szép és nagy. Nekem egyedül az a hátlap kelt kicsit olcsó kinézetet. Persze élőben biztos érdekesebb, sajnos a Mobile Meetingen elmulasztottam megtapogatni.
Ha a HD7-es ilyen kamerát kapott volna, földhözcsapkodom magam.

(#48) GTaylor válasza Straw (#13) üzenetére


GTaylor
(lelkes újonc)

Hát valahogy ez egyáltalán nem tűnik olyan folyamatosnak, mint egy Galaxy S2. :U

(#49) DarkGubi


DarkGubi
(fanatikus tag)

Nincs egy kicsit eltúlozva ez a "'szaggat a felület a videón" dolog? Lehet, hogy élőben a felület hozza a 60 FPS-es animációkat, tehát folyamatos, csak a videón nem jön át a 25 FPS miatt. Legalább is nekem ez a tapasztalatom. 60 FPS-es videót a népnek!

Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.

(#50) lohn


lohn
(lelkes újonc)

Köszönöm Bog, hogy nem sütötted el a kromatikus aberráció szállóigét :DD

carcam.blog.hu

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.