- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
Sheepczx #24758 üzenetére
Akkor ez a cég máshol is pocsék. Itt svédben is megcsinálták, hogy hűségidőben egyszercsak azt mondták a korlátlannak eladott mobilnetre, hogy innentől csak 50 giga van havonta. A svéd fogyvéd szerint is szerződésszegést követtek el, és csak 3 hónapos felmondási idővel tudtam kibújni a hűségből. Mehettem volna bíróságra is, de ahhoz nem volt kedvem, inkább beleegyeztem a 3 hónapba.
-
válasz
Sheepczx #24758 üzenetére
arányában akkor is jobb az lte, így nem sok értelme van ilyesmit írnod, mert azzal az erővel a 3g még több hibalehetőséget hordoz magában, akkor húzósan terhelve az meg lomhább lesz, mint az edge?
toeki; pedig biztos megijesztetted a vodát, hogy szolgáltat 4g-t, csak nem tud róla...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest