- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Nincs kedvenc vagy nem kedvenc, kár gúnyolódni. Őket ismerem, így nyugodt szívvel ajánlom őket. Mást nem ajánlhatok, mert nincs velük tapasztalatom.
Mindig jössz ezzel a bullshit köntörfalazással, hogy mondasz valamit, de mégse, mert nem teheted, mintha valami 007-es ügynök volnál. Most éppen a 6.ker szelleme...Ha mondasz valamit, írj róla, vagy ne mondj inkább semmit. Nem kell az ön tömjénezés, hogy te mennyire bennfentes vagy, mert ugye mindig erre utalgatsz, de amikor konkrétum van, rébuszokban beszélsz. Akkor ne állítsd be magad úgy, mintha te lennél a pápa, és nem is lesz visszás ha el mis-másolod a válaszokat. Így viszont mindig a saját válaszaidat magyarázod, mert mondasz valamit, majd meg is indokolod miért és mit nem mondhatsz.
Az adás-vételi és az ezzel kapcsolatos "0 perces használt" állapot valós, de csak bolti garis telefonoknál. Én még nem láttam gyártói 2 éves telefont, hogy így adtak volna el. Szerintem megint belemostál valamit, ami nem fedi a valóságot. Ahol meg esetleg fedi, onnan nem szabad vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest