- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takashi
aktív tag
Szerintem a gyártók által rendeltetésszerű használatot akadályozó tényezők, amik NEM MŰKÖDNEK megfelelően a készülékben és ezáltal az kvázi használhatatlan (pl. mikrofon, szenzorok, gombok). Lássuk be, hogy 2000000 pixelből 1 db nem működő, az max zavaró, de semmiképpen sem használhatatlan.
Mindazonáltal természetesen engem is baromira zavarna és mindent elkövetnék, hogy cseréljék ki 3 napon belüli vásárlás esetén.
-
engem egy hibás pixel is zavar, ha tudom, hogy van, de mondták már azt szervizben, hogy hiába a vásárlástól számított 3 napon belül van jelezve a hiba, nem cserélik, és sajnos feljebb is nekik adtak igazat!
nem írok gyártó/szerviz neveket, de úgy mentem oda adott készülékkel, hogy elég sűrűn intézek cégeknek és magánszmélyeknek is szervizes ügyeket, az egyik szolgáltató szervize simán cserélt egy telefont 3 napon belül úgy, hogy csak egy hibás pixel volt a kijelzőn, a másik szolgáltató nem, gyártói szerviz lett belőle, és ott is lepasszolták a dolgot - először látni sem akarták, aztán műszerrel már látták, de a sarokban van, nem feltűnő...stb -, hiába lett feljebb megpanaszolva, nem lehetett átvinni a dolgot, pedig nem ma kezdtük...Takashi; igen, sokszor eltérnek a vásárló számára kedvező irányba a szabályozástól, meg is tehetik, de nem kötelességük, csak örülni kell neki, ha sikerrel járunk.
robit74; az a baj, hogy nagy a szórás, leírhatom itt, hogy sokszor jártam sikerrel, és csak egyszer nem, de akinek pont nem orvosolták a problémáját, azt ez az arány nem fogja vigasztalni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest