- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HUTCHDB #9658 üzenetére
én sem támadom vagy védem célirányosan egyik telefont sem, pláne, hogy azokat is nyomkodnom kell sokat, ami még csak nem is tetszik annyira valamiért...
abból indulok ki, hogy tökéletes telefon nincs, legalábbis én még nem találkoztam vele, pedig sok típus megfordul a kezemben!
s4 esetén sem mindegy, hogy milyen firmware verzióval próbáltad ki, nem véletlenül nem vettem meg a megjelenéskor, az első firmware verziók röcögősek, az újabbakkal viszont már nincs gond, de a one esetén elsőre feltűnt a jobbság az újabb firmware alatt, és némi hiányérzetet is eltüntettek, csak most került be néhány funkció, ami már az első firmware alatt is adott lehetett volna.
mindegy, kár is hasonlítgatni a különböző típusú telefonokat, mindenki okkal vette meg valamelyiket, és nyilván nem a jobbság marad meg benne egy másik típus kipróbálásakor, legalábbis ritka az, aki azonnal azt keresi, minden elfogultság nélkül...
nekem naponta kell olyan típusok mellett érvelni, amik nem a szívem csücske, de ha van bennük jó, akkor azt elfogultság nélkül előadom, viszont az esetleges hibákat is sorolnom kell - pláne ha kérdezik -, nincs terelés, mert csak problémám lenne belőle...
a one esetén azt mondom, hogy már azt is használnám saját részre is, pedig ez nagy szó, mert összesen három ilyen típus van!g0n21; pedig nem lenne szabad, bár a one esetén csak néhány nap állt rendelkezésre ilyen jellegű tesztelésre, de nem tapasztaltam ilyen problémát.
a saját telefonokkal (xperia z majd s4) hónapok óta 4g hálón lógtam/lógok, teszteltem rendesen, nem eszi jobban az akkumulátort a 4g háló! (fontos megjegyezni, hogy csak t-mobile hálóról tudok nyilatkozni, de elvileg nem lehetne jelentősége) -
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #9658 üzenetére
Én is QuickPic-et használok.
Szinte az első dolgom egy ROM felrakás után, hogy alapértelmezett dupla koppintásra beállítom, a gyári galériát meg fagyasztom, vagy törlöm le.
Aki régi Androidos, annak mindenre van jobb alternatívája.
Talán akkor kezdődött a QuickPic-es pályafutásom, amikor nem tudtam sehogy megoldani, a mappák elrejtését a galériában. QuickPic megoldotta, és maradt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest