Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agartner
csendes tag
Sziasztok,
en csak most regisztraltam ide, nekem is HTC One van + sok hulyeseg van irva a cegrol. Kinaban dolgozom a HTC egyik beszallitojanal itt keszulnek pl memoria modulok.
Irtatok, hogy nem ertitek miert nem kerul tobb gyartasra. Penz penz penz!!
1 - ilyen adatok mellett - meg egyebkent csomo kifizetetlen tartozasa van a HTC-nek - senki sem hitelez szivesen, bank sem meg beszallito sem.
2 - a konkurencia jobban fizet, es teljesen lefoglalja a beszallitoi kapacitasokat. Nyilvan szandekosan, mert nekik eleg nagy kapacitasuk van sajat maguknak is gyartani, de meg is hasznalnak minket is pl.Ha rajtunk mulna, kb havi 190 millio HTC one ba kepes anyagot tudnank szallitani, de a rendelesuk havi 800.000 egyseg! Szerintem valahol ez lehet a gyartasi szintjuk is, kb 800.000 One keszul havonta. Ez a contract junius vegeig szol, es ugy tudom emelnek juliustol tolunk 1 millio / honapra. Azaz 6 millio telefont gyartanak le majd juli-december kozott. Ez kb 10 millio egesz evben!
Samsungnak gyartunk nem S szeriaba kb. 12 millio egyseget / honap.
A samsungrol az hirlik, hogy csak itt, a belfoldi piacon eladtak 3 het alatt 2 millio S4-est. De ok lokik a 8 millio db s4 es telefont/honap. Olyan kapacitasuk van, hogy az hihetetlen. 40 milliot tudnanak csinalni 1 honapban. Ez a nem mindegy.A HTC pedig 10 milliot fog gyartani 12 honap alatt. Nem tud labdaba rugni a Samsung mellett, mar soha nem fog felkapaszkodni, de szerintem folyamatosan jelen lesznek 1-2 tipussal mert nagyon jo cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- Everest / AIDA64 topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 - One függő
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest