- N€T0X|N: SSD hűtés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agartner
csendes tag
Sziasztok,
en csak most regisztraltam ide, nekem is HTC One van + sok hulyeseg van irva a cegrol. Kinaban dolgozom a HTC egyik beszallitojanal itt keszulnek pl memoria modulok.
Irtatok, hogy nem ertitek miert nem kerul tobb gyartasra. Penz penz penz!!
1 - ilyen adatok mellett - meg egyebkent csomo kifizetetlen tartozasa van a HTC-nek - senki sem hitelez szivesen, bank sem meg beszallito sem.
2 - a konkurencia jobban fizet, es teljesen lefoglalja a beszallitoi kapacitasokat. Nyilvan szandekosan, mert nekik eleg nagy kapacitasuk van sajat maguknak is gyartani, de meg is hasznalnak minket is pl.Ha rajtunk mulna, kb havi 190 millio HTC one ba kepes anyagot tudnank szallitani, de a rendelesuk havi 800.000 egyseg! Szerintem valahol ez lehet a gyartasi szintjuk is, kb 800.000 One keszul havonta. Ez a contract junius vegeig szol, es ugy tudom emelnek juliustol tolunk 1 millio / honapra. Azaz 6 millio telefont gyartanak le majd juli-december kozott. Ez kb 10 millio egesz evben!
Samsungnak gyartunk nem S szeriaba kb. 12 millio egyseget / honap.
A samsungrol az hirlik, hogy csak itt, a belfoldi piacon eladtak 3 het alatt 2 millio S4-est. De ok lokik a 8 millio db s4 es telefont/honap. Olyan kapacitasuk van, hogy az hihetetlen. 40 milliot tudnanak csinalni 1 honapban. Ez a nem mindegy.A HTC pedig 10 milliot fog gyartani 12 honap alatt. Nem tud labdaba rugni a Samsung mellett, mar soha nem fog felkapaszkodni, de szerintem folyamatosan jelen lesznek 1-2 tipussal mert nagyon jo cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Hardcore café
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Milyen TV-t vegyek?
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest