- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Diokhan #32000 üzenetére
Nem az operációs rendszerrel van a baj, mert én többször csináltam már ilyesmit 8.1 alatt, így nálad inkább az a hiba, hogy nem rendszergazdaként futtatod a RUU-t, így kitömörítés után nem tud elindulni.
Szedd le azt a legutolsó RUU-t és kattints rá a jobb egérgombbal, majd válaszd azt, hogy futtatás rendszergazdaként, mert így biztosan működni fog.
Más: Nem tudom, hogy még rajtad kívül hányan próbálták a Dropbox-omról letölteni az éjszaka óta a RUU fájlokat, de most kaptam egy e-mailt, hogy igen komoly forgalmat generáltam és egy időre nem lesznek elérhetőek a feltöltött fájlok.
Ha netán nem sikerült leszedned, akkor szólj és megoldjuk máshogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest