Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!

- 

LOGOUT
HTC ONE

Új hozzászólás Aktív témák
- 

ferob
őstag
válasz

Diokhan

üzenetére
						Nem az operációs rendszerrel van a baj, mert én többször csináltam már ilyesmit 8.1 alatt, így nálad inkább az a hiba, hogy nem rendszergazdaként futtatod a RUU-t, így kitömörítés után nem tud elindulni.
Szedd le azt a legutolsó RUU-t és kattints rá a jobb egérgombbal, majd válaszd azt, hogy futtatás rendszergazdaként, mert így biztosan működni fog.
Más: Nem tudom, hogy még rajtad kívül hányan próbálták a Dropbox-omról letölteni az éjszaka óta a RUU fájlokat, de most kaptam egy e-mailt, hogy igen komoly forgalmat generáltam és egy időre nem lesznek elérhetőek a feltöltött fájlok.

Ha netán nem sikerült leszedned, akkor szólj és megoldjuk máshogy. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
 - LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
 - 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
 - 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest