Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
szekra
üzenetére
Jaja, pont az az előnye. Valahogy olyan hibrid az egész és pont emiatt gyorsabb is. Itt elvégre nem a betűkre húzod az ujjad és úgy jelenik meg egy pár esetben szintén félregépelt szó, hanem nyomkodod megszokás szerint, ami gyorsabb. Első alkalommal nekem se jött be, el kellett telnie pár hónapnak, hogy ismét megnézzem
Nem rábeszélés amúgy, kinek mi áll kézre, jelenleg én is a hagyományoson nyomom épp. -
Juliuska
senior tag
válasz
szekra
üzenetére
pedig tényleg csak pár gesztusról volna szó...
Sajnálnám, ha feladnád, de ettől függetlenül el tudom fogadni a döntésedet

Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nem rábeszélés amúgy, kinek mi áll kézre, jelenleg én is a hagyományoson nyomom épp.