- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
KajmiHTC
újonc
Sziasztok!
Lassan másfél éves HTC One telefonom van, eddig nem igazán volt vele problémám. A mai nap folyamán felhívtak miközben a gyári fülhallgatóm be volt dugva a telefonba, majd kihúztam és felvettem. Se nem hallottam, se nem hallottak a másik oldalon és azóta több ismerősömmel is megpróbáltam, úgy néz ki nálam van a gond. A hang működik minden másnál, tehát nem hangszóró probléma és a mikrofonom is működik videofelvételnél, tehát csak a hívás közben van a gond. Próbáltam a fülhallgatót bedugva is, de úgy sem volt változás.
Ehhez kapcsolódó beállítást sajnos nem találtam, de gyanítom, hogy szoftver probléma lehet.
Esetleg találkozott már valaki ilyen problémával, vagy tud rá bármilyen megoldást? (A hozzászólásokat egy ideig böngésztem, de nem találtam hasonlót)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest