- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
válasz
spawn21 #27312 üzenetére
A Sonyról tudnék mesélni, 2 telefonom is volt tőlük... többet nem szeretnék. Jó nem csúcstelefonom volt tőle, de nem is mernék venni ilyen negatív tapasztalatokkal. Volt egy Xperia U (ez 10 másodperc volt, mire megnyitott egy tárcsázót, ha hívtak azt sem tudtam felvenni úgy lagolt, alig vártam, hogy megvegye vki), és egy Xperia SP.
Az SP valami szánalom volt... annyira rossz a memóriakezelése, hogy elviselhetetlen. Full bug a szoftvere. Azon nevettem, hogy hallgattam a zenét, Dolphinnal megnyitottam egy oldalt és kilőtte a zenelejátszót. Átváltottam a lejátszóra, akkor meg bezárta a böngészőt... nevetséges. Arra is volt példa, hogy facebook közben leállította az egész Nova Launchert. Nem működtek a gombok, semmi, csak restart segített. És hiába baromi erős a hardver ahhoz a kis kijelzőhöz (sokkal jobban futnak rajta a játékok mint One-on, SŐT!), ha a játékot csak úgy leállítja használat közben... az egész egy sz*r. Aztán jött egy frissítés, android 4.3... többé-kevésbé javult a memóriakezelés, helyette elkezdett az addig gyors telefon lagolni... És még van hibája bőven... Odaadtam tesómnak azt a sz*rt egy tizesért, így megvolt a One kezdője.
Ezért vettem a One-t. Úgy gondoltam ezzel már csak nem tévedhetek, nem véletlen lett 2013-as év telefonja. Ha mégis, akkor ezek szerint az android nem működik, iOS lesz... Amióta kijött, akartam ezt a szépséget... egyszerűen tényleg, meseszép! A One-ban nem csalódtam, szerencsére. Számomra tökéletes! Sőt, eléggé meglepő, hogy gyorsabb a multitasking pl. mint a Z2-n. Azon lagol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest