Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zirowe
üzenetére
S3-an pl. volt olyan nadroid backup-om, ami kb. 2 gb volt.....
MÁS:
Megmondom őszintén ezt a kitkat -et várom már.
Emlékszem, nyáron, amikor az első one-om volt, akkor eléggé sokat dobott a 4.1-ről 4.2-re váltás az egész működésen.
Én spec. a 4.4-es hivatalos sense-re portolt (vagy sense-vel együttes) romtól még ettől is folyamatosabb működést várok, mint most 4.3-an.
Most a gyári 4.3-at használom, ami itt-ott meg-meg akad...
Nem tudom nexus 4-en érdemi változást hozott-e a frissítés?
Most, hogy napi szinten nézegetem az M8-al kapcsolatos híreket, (és szinte biztosra mondható a SoC az új modellben) egyre többször próbálgatok SD800-as processzorral szerelt telefonokat.
Ha azt a nyers erőt fogja hozni az új modell, szinte biztos, hogy váltok.
Míg mondjuk az S4-nél, G2-nél engem nagyon idegesítenek az akadozások, amelyek jóval szembetűnőbbek mint itt one-on, azért egy-egy dolog megnyitásakor, vagy futtatáskor már bizony az a processzor és grafikus megjelenítő jobb paraméterei érzetben, látványban is megjelennek.Szóval véleményem szerint a hTc optimalizálása és a mindenben jobb hardveres előrelépés, igen is brutális szerkezetet fog hozni...vagyis remélem!

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi