- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zirowe #20964 üzenetére
S3-an pl. volt olyan nadroid backup-om, ami kb. 2 gb volt.....
MÁS:
Megmondom őszintén ezt a kitkat -et várom már.
Emlékszem, nyáron, amikor az első one-om volt, akkor eléggé sokat dobott a 4.1-ről 4.2-re váltás az egész működésen.
Én spec. a 4.4-es hivatalos sense-re portolt (vagy sense-vel együttes) romtól még ettől is folyamatosabb működést várok, mint most 4.3-an.
Most a gyári 4.3-at használom, ami itt-ott meg-meg akad...
Nem tudom nexus 4-en érdemi változást hozott-e a frissítés?
Most, hogy napi szinten nézegetem az M8-al kapcsolatos híreket, (és szinte biztosra mondható a SoC az új modellben) egyre többször próbálgatok SD800-as processzorral szerelt telefonokat.
Ha azt a nyers erőt fogja hozni az új modell, szinte biztos, hogy váltok.
Míg mondjuk az S4-nél, G2-nél engem nagyon idegesítenek az akadozások, amelyek jóval szembetűnőbbek mint itt one-on, azért egy-egy dolog megnyitásakor, vagy futtatáskor már bizony az a processzor és grafikus megjelenítő jobb paraméterei érzetben, látványban is megjelennek.Szóval véleményem szerint a hTc optimalizálása és a mindenben jobb hardveres előrelépés, igen is brutális szerkezetet fog hozni...vagyis remélem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged