Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
válasz
Black_Raven #1042 üzenetére
Egyik sincs beállítva. Ezeket még akkor kikapcsoltam amikor vettem a telót. És a telón nem is jön meg többször az üzi, csak az órán. De mint írtam, nem zavar. Csak egy újabb érdekesség amit tapasztalok. És nem is mindig ugyanazon appokat többszöröz. Van pl. hogy a viber többször megjön, de máskor csak 1x.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
Aktív témák
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- GTA VI
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest