Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Vigyázat, szívat a waze!
Mentem 3000+ km-t a múlthéten (Hollandia másik végébe) és nem egyszer "elfelejtett" szólni a sebességmérő pontokon. A térképen jelezte, alsó csík megjelent, h hamarosan mérő de nem "beszélt". Szóval csak óvatosan. -
Serpiko
addikt
válasz
veressjanos
üzenetére
Egy fiokkal 2 telefonon ez nem gond... A másik a privát telefont kiemelném ha melóban nem azt használnám. A saját telefonomnak már gyenge az akisja ennyi.
-
Serpiko
addikt
Van egy céges HTC telefonom korlátlan rajta minden és van egy privát iPhoneom. Használhatom úgy a wazet hogy melóban a céges telefonon használom privátba meg a sajátom navigációra nem lesz gond belőle?
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Köszönöm, hétvégén ki fogom próbálni!
-
Debilon
addikt
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
megtervezed az utat C-be, aztán cím keresés és a B-nél köztes pontot választod
(ha jól emlékszem így működik) -
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudok egyszerre két úti célt beállítani?
Tehát adott A kezdőpont, szeretnék C-be eljutni, de egy B ponton keresztül haladva.Köszönöm.
-
Sziasztok.
Ha buszon ülök és látok egy traffipaxot, akkor is igyekszem mindig jelenteni!
Viszont, mire előszedem a telefont, belépek az app-ba, megtalálja a pozíciómat arra már fél/1 km-el odébb járunk, így hibás helyszín jelenik meg.Van arra lehetőség, hogy ne az aktuális helyemre tegye a jelet, hanem ahova én akarom (én nem találtam ilyen opciót a menüben)?
-
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
tudja valaki hogy lehet kikapcsolni a forgalmi értesítéseket, mint pl.: "beállt, torlódás...".
Ezeket vezetés közben dobálja nagyon gyakran, és elég zavaró.
Beállítások\Figyelmeztetések...\Jelentések\Torlódások=>Térképen mutat
Itt nincs olyan opció hogy "vezetés közben mutat".
Csak olyan van hogy "térképen mutat". Még is bedobálja a vezetés közben. (A térképen nyilván kell hogy lássam, de a beúszó üzenetek nem kellenek).Köszi!
-
Digger
senior tag
Az ooono kütyüt használja valaki?
Nekem nem akar menni a riasztás beküldése.
Emlékeim szerint egyszer kell gombot nyomni, ha rendőrt szeretnék jelezni és kétszer, ha veszélyt.
Elég, ha röviden megbököm, vagy hosszabb ideig kell nyomva tartani? -
lacentos
tag
válasz
janosibaja
üzenetére
-
Kronk
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szia, most rosszabb lett, semmit sem mutatott, csak a körforgalmat ami onnan kb 600 méterre van.
-
janosibaja
őstag
válasz
apaszka
üzenetére
Csillát az "i"-n megnyitva (bocsánat
) legörgettem, s ott találtam a "Gyári hangutasítás" opciót "English (US) Ben"-nek, ezt állítottam át - jobb híján Dórira, Csilla ebben az egy menüpontban sehol - s akkor magyarul beszél, és mintha mégis Csilla lenne.
Most épp nem indulok sehová, de a lakásban röviden tesztelve okésnak tűnik, nem harapja a szót, úgy hallom. Nagy köszönet mindenkinek a segítségért!
-
apaszka
veterán
válasz
janosibaja
üzenetére
Alatta a beviteli nyelv. Azzal is játsz kicsit, és indítsd újra!
-
axioma
veterán
válasz
janosibaja
üzenetére
-
vizimento
senior tag
Eddig ha telón használtam a Waze-t, ha android autón keresztül, akkor is mutatta mennyivel megyek, meg sebességtúllépéskor a megengedett sebességet.
Ma ha telón indítottam mutatta, de android autón keresztül nem.
Van valami ötletetek?
Autó és telefon újraindítás megvolt, programban a sebesség mutatás ki és bekapcsolás megvolt. -
lacentos
tag
válasz
janosibaja
üzenetére
Tegyétek fel a Csillát azzal semmi gond.
-
Rick4
félisten
válasz
janosibaja
üzenetére
Oneplus 8 pro-kon is ugyanezt cisnálja, 7t pro-kon is ez volt.
-
viktorhu
veterán
válasz
janosibaja
üzenetére
Nekem olyan érzés volt inkább, mintha nem lett volna ideje végigmondani. Mintha kifutott volna az időkeretéből

-
janosibaja
őstag
válasz
viktorhu
üzenetére
Ez egy Huawei P20 Pro. Dórika kezdett el harapdálni rajta, a másik hölgy, aki mindent felsorol, az bezzeg végigmondja az egészet a-z...
Úgy gondolnám, hogy a hangok nincsenek korrekten letöltve, de hiába törlöm az adatokat, vagy az egész appot telepítem újra, csak nem mondja normálisan. Néha nagyon idegesítő. -
viktorhu
veterán
válasz
janosibaja
üzenetére
Milyen telefonon? Nekem egy doogee telefonon harapta el utoljára a szavakat a waze (Andris), évekkel ezelőtt, amikor nem volt még magyar text to speech hang.
-
sharp4
őstag
válasz
janosibaja
üzenetére
akcentus..
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja
üzenetére
Sziasztok, továbbra sincs egy ötlet, hogy mitől harapja le Dóri a szavak végét? Kétszá.. méte... bal... jobbra...
-
Kronk
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
hol lehet tekerni rajta, mert a térképszerkesztőben nem találtam?
amúgy pedig
megnézem majd, gondolom idővel frissül -
viktorhu
veterán
Legstabilabban talán a ugreen kábelek. A gyári Samsung kábel nálam nem jött be erre a célra.
Ja, és cserélni kell időnként a kábelt, amikor kicsit elhasználódik, már instabillá válik.
Neked sikerül köztes POI úticélt hozzáadni a Waze-hez? Én az új AA felület óta csak a keresést tudom megnyitni tervezés után, de olyat nem, hogy pl. benzinkutak.
-
viktorhu
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha már javítunk, akkor: Waze-zel - Waze mint ways, utak

-
lacentos
tag
Nálam a mágneses nem jött be két márkát is próbáltam, de kb 10 perc múlva lefagyott a kijelző AA-alatt. Most sima gyári kábelt használok azzal nincs gondom viszont reggelente a reptér közelében állandóan kiüti valami a navigálást lefagy a kép újra kell csatlakoztatni a fejegységhez.
-
ACE-
addikt
válasz
barcaforca
üzenetére
Nálam (VW) jobb alsó sarokban van egy billentyűzet eltüntető gomb.
Nálatok nincs olyan gond, hogy folyamatosan leszakad a fejegységről a telefon? Rájöttem hogy kábel lehet, eddig egyetlen kábellel működött hosszabb távon, de az meg olyan, hogy ahogy megfogom a telefont és kicsit elmozdul benne az USB-C csati, azonnal megszakad. Más kábelok amik patentul csatlakoznak, azok meg 5-10 percenként megszakadnak, néha nem is nagyon csatlakoznak. Már mindenféle drága Blitzwolf, Baseus kábellel próbáltam, de egyik sem jó, csak egy hosszú kábel, de szerintem az sem az eredeti Samsung kábel. Nektek van valamilyen kábel, ami bejött?
-
barcaforca
tag
Sziasztok. Tegnap Android autóval használtam a Wazzet. Székesfehérvár mellett voltunk és a Metro áruházat akartam uticélnak beütni. A szombathelyit írta az első sorban. (Mondjuk 9 km-re volt a fehérvári). Rendben a második találat az ami nekem kell. Itt jön amit utálok. Ha eggyel lejjebb akarom görgetni,nem lehet. Mindig átugordja a másodikat. Van erre megoldás? Vagy a találatokat takaró virtuális billentyűzetet le lehet a képernyőről venni?
-
fant0mi
őstag
válasz
janosibaja
üzenetére
Sima OP7 semmi baja.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
janosibaja
üzenetére
Ez BT-on ilyen?
-
Rick4
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem Waze-zel?
Zeon.hu: Köszi, ez volt a jó megoldás.
-
Rick4
félisten
válasz
janosibaja
üzenetére
Oneplus 7t pro-n, és oneplus 8 pro-n ilyen kb 9-10 hónapja.
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, váratlanul olyan lett a mobilon Dóri navigáció hangja, hogy leharapja a szavak végét: "200 méte.. mulva ford... bal...".
Elég idegesítő, letöröltem újratelepítettem, nem javul. Hogy lehet ezt kijavítani? -
Rick4
félisten
Ez a tökéletes működés az éppen futó hardvertől függetlenül borulhat, ha 100m előnyért keresztül akar vinni mindene, ha a sávinfó az 5 ság helyett csak 4-et mutat, meg ilyen- olyan apróságok... Nyiván mindennel együtt lehet élni, csak kérdés, kinek mit az ingerküszöbe.
-
plömplöm
őstag
kb 33ezer km-t autókázok el évente, végig waze, rendben használható. napersze androidautóval nem bohóckodok, azt meghagyom a nyeretlen kétéveseknek, ráadásul annak van másik topikja, ahol lehet tanácstalankodni.
-
Rick4
félisten
2 db Oneplus 8 pro, és egy autós fejegység, a minap is mentem 750 km-t, decemberben pont úgy jött ki, hogy 2800 km-t mentem 3 nap alatt, nekem nem fér bele, hogy ezzel szórakozzak... Most nézem, 68500 km-t mentem vele összesen, ezalatt végig hajtskiakörforgalombólhajtskiakörforgalombólhajtskiakörforgalombólhajtskiakörforgalomból , ami elég lenne egyszer is, meg egyenes úton tarts balra, ment tovább egyenesen, tök feleslegesen mondja, stb stb. 3 utcával arrébb menve 99%-ban csak a bal jobb bal jobb bal jobb kanyarodásos megoldást ismeri, az, hogy egyenesen menjek 3 sarkot, és egyet kanyarodjak csak 100 m veszteségért, lehetetlen vállalkozás lenne. Mindez éjjel kettőkor is, forgalom nuku. Békés megyei kisvárosban a széles főutcáról este 10-kor letervez, sé a betonlapokból összerakott mellékutcán zötty zötty módszerrel 30-cal kerülgetem az út szélén álló autókat, a főutca üres, egy egyenes meg egy jobbkanyar lett volna csak, Ócsán a főútról leterel a házak közé a 30-as övezetbe, ugyanaz, 2.5m széles kis utca, a nagy széles út meg üres.. Ha napi 1000 km-t mész, hidd el, összeadódik a sok kis ilyesmi.
Egyesével apróságok, de az embernek nincs ezzel kedve küzdeni..
Utóbbiból pl az elmúlt pár frissítés óta kilépked, előbbivel tök és paszuly módban tud csak közlekedni, ráadásul mivel mindkét telefonon rendszerszinten sötét témám van, a címes keresősávba beírt szöveg konkrétan olvashatatlan. -
ACE-
addikt
Nekem semmi bajom vele, frankón működik, nektek mi vele a gond? Milyen telefonon?
-
apaszka
veterán
Sajnos nem javul, hanem egyre vacakabbul müködik a Waze.
Ha a telekom nem nyomná és nem fogyasztana adatot , már nem használnám én sem.
Ha a Google élvezné az adat mentességet , már nem használnám.....
Bocsánat!
De egyre több a .....De a Telekom a Waze -t támogatja , így nagyrészt ezt használom.
-
dacsa
senior tag
Sziasztok!
Nem olvastam vissza minden hozzászólást, elnézést ha volt már, de olyan gondom van, hogy van egy POCO X3 egy Megane IV és valamiért a waze mindig kifagy egy darabig működik kb. 35 másodpercig aztán megáll, minden engedély megadva az AA-nak (nem tudom az számít-e nem volt fresh telepítés, hanem mi költözás volt) a telón akkukímélő is le van véve, wazen kikapcsoltam az akkukímélő módot, esetleg ha valakinek van építő ötlete szívesen venném.
Köszönöm!
Üdv DCS
-
ACE-
addikt
Már ne hari, de elég durva lenne ha a Budapest elkerülésére épült M0 kimenne Pest megyéből... Ha pedig Cegléd az M4 vonalában van Pest megyében, az is vicces lenne ha közben átmenne Pest megyén kívül másik megyébe... Nem utolsósorban egy gyors google maps keresés és egyértelműen látszik hogy Pest megyén belül mész végig.
-
bl4ze
veterán
Urak, Waze teljesen jól kezeli a megye matricákat ?
Érdről kell menjek Ceglédre, és csak Pest Megye matricám van. Nem akarok szívni, hogy olyan helyre visz fel ahol már nem lehet Pest Megye matricával menni stb.
Ahogy néztem M0-M4 útvonalakat jelölt az Érd-Cegléd viszonylatban. -
viktorhu
veterán
válasz
lacentos
üzenetére
Akkor nézd még meg szerintem, hogy fennáll-e AA nélkül is a probléma. Sajnos az AA elég kényes jószág. A google térkép az autó gps-ét használja, viszont a waze ilyenkor is a telefonéra támaszkodik, és sokszor (kábelprobléma, gyártóspecifikus androidhackelés - energiatakarékos trükközések) pont a pozíciót nem sikerül AA-ra átadni.
-
lacentos
tag
Volt valami frissítés a napokban, egyből tekergeti forgatja a térképet menet közben azt sem tudja hirtelen hol vagyunk. Egyenes útszakaszon haladva kinagyítja a térképet mintha lassítanák a kereszteződés előtt. Tele a ...öm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- DIY prémium tápszűrő
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, köszi