Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Nem pont Waze-val kapcsolatos de szeretném megkérdezni azoktól akik használják hétközben az 5-ös utat. Jövő héten hétközben kell csinálnom személykocsival egy Budapest-Kecskemét-Budapest utat. Fizetős utat elkerülve km ugyanaz de oda-vissza 1 órával hosszabb a menetidő. Semmilyen matricával nem rendelkezem. Érdemes egy 10 napos matricát vennem az 1 óra nyereségért? Vagy nagyon gáz hétközben az 5-ös és menjek inkább az M5-ön?
-
Astery
senior tag
válasz
Stylewars_kp #15172 üzenetére
Ez kiváló megoldás
- viszont pont azt írta, hogy ahol éppen tervez, ott nincs mobilnet de van wifi.
-
Astery
senior tag
Szó volt róla, hogy általában csak a hibákat jelzik a felasználók. Nos én most szeretném az elégedettségemet kifelyezni. Vasárnap este indultam haza Pétfürdő-Budapest vonalon. Tartottam az úttól mivel a szokásos vasárnap esti csúcsot most nem tudtam elkerülni. 18.30-kor indultam - tervezés után az érkezést 20.06 percre becsülte. 1,5 óra kiváló idő ezen az úton még csúcsidőn kívül is. Tehát boldogan a Waze tenyerébe csaptam. Percre pontosan 20.06-kor parkoltam a ház előtt. Nem triviális úton vitt, hanem Törökbálintnál levezényelt a pályáról és a kertek alatt a Budaörsi repülőtér mellett vitt az Egérútig, majd a Rákóczi hídon át pestre.
-
Astery
senior tag
válasz
Márton #12768 üzenetére
Ha jól értettem a hozzáértők eddigi hozzászólásait ilyen problémával kapcsolatban, akkor ez azért lehet mert nem csak az alapján ajánlja az útvonalat, hogy aktuálisan melyiken érsz oda előbb, hanem azt is figyelembe veszi, hogy melyik útvonalon tudja a legnagyobb valószínűséggel tartani azt amit beígér. Valószínűleg a nulláson szerinte sok a bizonytalansági tényező.
-
Astery
senior tag
Megértjük. Ízlések és pofonok különbözőek. Nekem az új rendszer sokkal kényelmesebb mert csak beállítom a matricákat és nem kell vele többet foglalkoznom. Nyilván felhasználási szokástól függ, hogy kinek melyik volt kényelmesebb. Ha vki két autót hajt azt is megértjük, hogy ott is lehet macerás a dolog.
-
Astery
senior tag
válasz
fant0mi #11297 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Igazából azért kérdeztem mert nem régóta használom a programot és eddig mindig hagytam, hogy ő legyen a főnök. De tegnap nem volt kedvem (és rá is értem) letérni a főútról és az általa javasolt kerülőn menni - inkább bevállaltam volna a dugót. De meglepetésre ahogy észrevette, hogy nem fordultam le a javasolt útra, újratervezett és az új útvonalon (akkor már végig a főbb úton) 6 perccel rövidebbre jött ki az érkezési idő kalkulációja ... mindez egy kb. 30 perces útvonalon történt.
Merqree: Igen - arra voltam kíváncsi, hogy érdemes-e bökdösni útközben vagy figyeli ő az esetleges változásokat és ez alapján ajánl-e magától is új útvonalat.
-
Astery
senior tag
Sziasztok! A waze működésével kapcsolatban lenne egy kérdésem. Beülök az autóba ... megtervezem az útvonalat ... indulás. Ha a tervezett útvonalon vmi miatt közben torlódás lesz, akkor mit csinál a program? Automatikusan másik úton fog navigálni vagy csak figyelmeztet, hogy torlódás van és akkor manuálisan kell újraterveztetni? És a fordított esetben - ha induláskor egy dugó miatt eleve kerülővel tervez de közben felszabadul az optimálisabb útszakasz, akkor ezt ő észreveszi és módosítja az elején betervezett útvonalat?
-
Astery
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék regisztrálni a programban. A fiók készítésénél csak facebook-os vagy telefonszámmal való regisztrációt ajánl fel. Sima e-mail fiókos regisztráció nem lehetséges? Vagy rossz helyen keresem? -
Astery
senior tag
válasz
gurabli #10525 üzenetére
Két megjegyzés ehhez a témához ... Egyrészt ha a Sony-t hotspot-ként tudod haszni, akkor nem kell a másikba SIM kártya. Másrészt úgy általában ha vkinek van egy elfekvő tablet-ja amiben nincs GPS vevő, azt is lehet ilyen célra használni mert a GPS jelet is meg lehet osztani bluetooth-on keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest