Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz balazs1956 #18449 üzenetére
Fizetős utak elkerülése sem segít? (Ha nincs most bejelolve)
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Debilon
addikt
érdekes szerkesztőben jelöld be privát útra a helyiek, meg akinek kell úgyis bemennek, mást meg nem fog arra vinni
egyszer kellett ilyen kis utcán mennem, amikor a helyi polgárőrök letereltek, mert a rétesfesztivál miatt a fő utca le volt zárva
-
-
-
Debilon
addikt
Nem az a baj hogy lassít, hanem hogy rohadt módon lelassít 😐
Akkor is volt ilyen, kényelmes 100 körüli tempó hirtelen 70 környéke lett miatta (mondjuk azt sem értem meg sosem, hogyha mérnek is, akkor mi értelme a megengedett mínusz 20-30ra lassítani azonnal)
-
Debilon
addikt
válasz flash- #18271 üzenetére
Az első felvetésre, hogy ott a távolság vissza számláló, ha már 50-100 méterre vagy a helytől, ahol elvileg van valami, ott már simán rá lehet nyomni, hogy nincs ott, mert látni, hogy mi a helyzet
A másodikat meg nem igazán értem, mert mész aztán látod az út vonalvezetését, meg a navi is mutatja az utak vonalvezetését, nem hiszem, hogy ilyen helyzetben olyan sok embert ossszezavarna (ha meg igen, akkor ők azok akik vakon követik a navit és hajtanak be aluljárókba, vasúti sínekre, meg a tengerbe)
Szerintem egyik sem kéne, hogy különösebb problémát okozzon
-
Debilon
addikt
Mondjuk aki Pápakovácsiban a lejtő alján a bádog rendőrt felvitte fix sebesség mérésnek az is vicces ember 😁
-
Debilon
addikt
válasz Fr@nkieWilde #15982 üzenetére
megtervezed az utat C-be, aztán cím keresés és a B-nél köztes pontot választod
(ha jól emlékszem így működik)Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Debilon
addikt
válasz zeon.hu #11723 üzenetére
igen... persze.. elhiszem, hogy van ilyen, de egyet értek a kollégával, nem kéne ebben formában erőltetni a vezetést, de gondolom azon a nagy vason kívül mindent észreveszel, és óvatosan is hajtasz, mert tudod, hogy fáradt vagy és nem tudsz úgy figyelni ahogy kéne, és vissza is kanyarodtunk az elejére, hogy "dehát menni kell, mert a gyereknek enni kell adni" részhez..
ez elég gyenge kifogás ami önmagának mond ellent
-
Debilon
addikt
válasz MaCS_70 #10596 üzenetére
a forrást azóta is keresem, mióta beírtam. pár hónapja olvasgattam a témában és akkor találtam, amiben szerepelt ez az 50%-ra csökkentés mint opció, ha rosszul emlékszem erre akkor bocsánat
gyári rendszerek is így működik ahogy én észrevettem
-
Debilon
addikt
válasz plömplöm #10590 üzenetére
plusz annyi, hogy felkapcsolt helyzetjelző vagy tompított esetén minimum 50% fényerő csökkentéssel működhet a DRL (ezért is van sok utólagos dobozában egy dimmelő elektronika, amit ugyanúgy csesznek bekötni)
-
Debilon
addikt
ha egy út "szintjét" lejjebb szeretném tenni, mert olyan a minősége (töredezett betonlapok), hogy a tervezésnél ne akarjon arra vinni, az megoldható/elfogadott?
van itt nálunk egy ilyen útszakasz, amerre egy ideje valamiért folyton irányítana, de simább és gyorsabb nem arrafelé menni
arra gondolok, hogy a jelenlegi "út/utca" úttípus helyett az "offroad/nincs karbantartott"-ra állítanám, mert ugyan járható, de jóformán az ott lakókon kívül ritka amikor bárki is használná
-
Debilon
addikt
üdv!
az utolsó frissítés óta, ha útvonalat terveztetek, akkor az info dolgok (mennyi km van még vissza, merre kell kanyarodni) kicsit nagyobb betű és általános méretben szerepel, az útvonal pedig a kijelző jobb oldali harmadára van csúsztatva ez egy új feature?
mint a képen:
ha nincs útvonal tervezve, akkor a követés továbbra is a kijelző közepén megy
-
Debilon
addikt
-
Debilon
addikt
válasz csabyka666 #7242 üzenetére
ha nem mész gyorsabban akkor nem mindegy, hogy mondja/nem mondja a VÉDA-t? amúgy sem mér nagyon messziről a VÉDA kapu
50-es sebességkorlátnál meg 69-től készít felvételt
amúgy térképen jelzi, ha jól emlékszem akkor még kis ablak is felugrik, ha meg gyorsabban mész mint a megengedett akkor ígyis-úgyis szól
-
-
Debilon
addikt
válasz Szili17 #6485 üzenetére
szerintem ez a válasz nekem szólna, és igen, ez lesz a megoldás..
eddig még nem próbáltam ezt a köztes cél megadását, ezért is számítottam arra, hogy beérek a városba onnantól a következő célpont a fontos és a köztes városon átküld a leggyorsabb úton.
hogy miért nem arra mentem amerre a Waze szerette volna?
mert ha nem kanyargok a kis szűk mellékutcákban előbb átérek egyenesen a "fő" úton, attól függetlenül, hogy azon lámpás kereszteződések vannakde mint ötlet, nem lehetne mondjuk megváltoztatni azt, hogy hova mutasson, ha csak várost ad meg valaki köztes pontnak? mondjuk egy nagyobb csomópontot vagy hasonlót? de semmiképpen sem egy kis mellékutcát?
-
Debilon
addikt
üdv!
tegnap Pécs-Kaposvár-Barcs útvonalat csináltam, (navi indítás előtt Barcs volt az úti cél majd Kaposvárt köztes pontként adtam hozzá) de Kaposvárra érve nem követtem az utasításokat, hanem egyenesen átvágtam a városon, mert úgy volt a legrövidebb és a leggyorsabb is, de a Waze folyton valami mellékutcába szeretett volna elvinni (Livemap-on megnézve a Tallián Gyula utcához)
Már majdnem kiértem a városból, mikor töröltem az útvonalat aztán hozzáadtam az otthoni címet, mert még a város túl feléről is vissza akart vinni a fentebb említett utcába.
mikor Kaposvár ki lett választva csak a várost választottam, utca nevet semmit sem. ez normális dolog, hogy ennyire ahhoz a ponthoz/utcához ragaszkodik ami be van állítva csak várost kiválasztva mint cél?
amikor már jóval túlhaladtam azon, miért akar folyton visszafordítani oda?
-
Debilon
addikt
válasz stickermajom #5756 üzenetére
így van, amíg nincs normális GPS fix, addig nincs sárga nyíl
-
Debilon
addikt
mondjuk az rendesen zavaró, hogy össze van kötve (nálam legalábbis) a FB fiókkal, és nagyon sokszor indítás után feljön az FB bejelentkezés, hogy lépjek be..ha belépek akkor meg üzenet, hogy ez a waze fiók már össze van kötve az FB-vel
plusz az app értékelős ablak, ha már 1-2x meg lett csinálva, akkor miért jön fel rendszeresen?
-
Debilon
addikt
amit energiatakarékosként szeretnél az régebben megvolt, csak valamiért kivették, így kikapcsolt kijelzővel )ha jól tudom) pár perc után bezárja az app-ot), valami energiaspórolós lobbi miatt vették ki
nekem is hiányzik, mikor hosszabb úton meg kell állnom valamiért csak lezártam a kijelzőt és nem kellett újra elindítani az app-ot ha feloldottam
[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
válasz Balage85 #4159 üzenetére
Én egy 7" tableten használom, telórol adva netet. Remekül működik a dolog, igaz nekem az autóban van egy felnyitható rekesz a műszerfal tetején, oda szoktam betenni mert a fedél kinyitva kis árnyékot is ad a kijelzőnek
-
Debilon
addikt
tavaly egy cirka 250 km-es úton, aminek a 3/4 részén akkor jártam először cirka 15-20 mb közti adatot forgalmazott, ha jól emlékszem (nem volt előtte külön megtervezve az út, beültem a kocsiba elindultam és közben lett megtervezve)
-
Debilon
addikt
azért az vicces volt hogy a frissítés letöltésének megkezdésekor cirka 600 MB-nyi szabad helyre benyőgi, hogy nincs elég szabad hely az eszközön
csak az SD-re áthelyezés után töltötte le és telepítette a frissítést
-
-
Debilon
addikt
meg mondjuk még úgy is el tudnám képzelni, hogy frissítés után és/vagy első indításkor rákérdez, hogy szeretném-e ezt a fícsört és többet nem kellene vele nyűglődni
ma is jó lett volna, ha nem lép ki, nem kellene újra elindítani az appot mikor 5 percre bemegyek egy boltba az autóba meg a tablet kijelzőjét lezártam és betettem egy rekeszbe, hogy ne legyen szem előtt
-
Debilon
addikt
az normális, hogy lenémított tableten a Waze hang utasításai megszólalnak?
-
Debilon
addikt
válasz felhasználóx #1455 üzenetére
szintén, van térerő, minden megy és mégis hálózat keresése felirat van
-
Debilon
addikt
ha a mai frisstésbe írt dolog rendesen működik is majd, hogy a bejövő híváskor a Waze az előtérben marad akkor az nagy királyság
ez rohadt módon hiányzott nekem eddig minden naviból, mert ugye mindig a legrosszabbkor egy csomópont előtt hívnak fel így ez most megoldódik úgy tűnik
-
-
Debilon
addikt
mondjuk ilyen napelemes sebesség kijelző cuccokat teljesen felesleges felvinni szerintem
-
Debilon
addikt
-
Debilon
addikt
válasz wertigo1984 #600 üzenetére
állandóan frissít mobilneten
-
Debilon
addikt
trafi előjelzésnek az 500 méter elég van időd lassítani ha nem fénysebesség+picivel mész, 1500 méterről jóformán semmit sem érnek még jó időben sem, az 500 is nagyon határeset, átlagban 150-250 méter között készül maximum mérés
-
Debilon
addikt
ha első indítás akkor várj.. nekem is az új telefonomon eltelt vagy 10 perc mire rendesen beállt a dolog (GPS fix meglett, lehúzta a térképet, elhelyezett rajta, lehúzta a magyar nyelvet, stb..)
ha ez sem jön be akkor majd jönnek a pro-k és megmondják
edit:
gps jel nélkül nem tudja milyen térképet húzzon le
menj ki, kell GPS jel[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
én már jártam úgy, hogy a beállított célpont helyett 3 utcával odébb tervezett és jelölte be a célt kb. 2 hónapja szerencsére azért el tudtam keveregni ahova menni akartam
ez Pécsett volt, az Édesanyák útjára mentem volna, és helyette már nem emlékszem milyen utcanév volt, de 3 utcával lejjebbi célt jelölt be és közölte, hogy megérkeztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- BestBuy topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest