Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosibaja
őstag
válasz sharp4 #15421 üzenetére
Ez baromi dühítő. Ráadásul a Google Mappel is ez a helyzet, nem lehet normálisan vezetni és közben felvenni a telefonokat
Csak abban reménykedtem, hogy a családtag Samsungjánál is az volt, hogy tudomásul kell venni ezt a hibát, de aztán jött a hozzászólásomban idézett kolléga, s azóta neki bizony mégis rendesen háttérbe húzódik a telefonálás képe. Hátha valaki -
viktorhu
veterán
válasz sharp4 #11448 üzenetére
Ha folyamatosan gyorsítani és lassítani kell, az óriási mennyiségű energiát pazarol el, miközben koptatja a féket és az erőátviteli rendszereket.
Gondolj bele, az elindulás és gyorsítás mennyivel több energiát igényel, mint a folyamatos haladás - csak hogy 10 másodperc múlva egy fékezéssel ki is dobd az egészet az ablakon.
-
dugo_
veterán
válasz sharp4 #11056 üzenetére
Persze. Egy telefonszámom van csak, azzal csináltam a fiókot.
Így néz ki minden alkalom, telefonszám beírva, visszaigazoló sms megjön, felismer:
[kép]
Majd utána nem tud mit kezdeni az infóval:
[kép]
(Itt már azért 1 napos reg, mert délután már rányomtam egyszer az új accra, azzal buktam is a számhoz tartozó régimet... Ha ezután be akarok lépni, akkor ismét új acc, ugyanehhez a számhoz).Először azt hittem, hogy az előző haldokló telefon hatása, de új teló, totál más rendszer és ugyanaz a hiba.
Nem tartok rajta semmi fontosat, bár tök jó lenne nem újra és újra végigpötyögni a könyvjelzőket.zeon.hu
Ez visszahúzná a szerverről, csak úgy tűnik nem működik.
-
agy73p
senior tag
-
Szili17
tag
válasz sharp4 #10708 üzenetére
Erre még mindig csak ugyanazt tudjuk válaszolni:
Be van állítva a menetrendnek megfelelően a korlátozás (tehát amikor zárva kéne lennie), az hogy ezt a MÁV nem tartja és zárva tartják akkor is, amikor tervezetten nem kéne lezárva lennie azzal nyilvánvalóan nem tudunk mit csinálni.Amikor arra vitt, majd újratervezett, hogy menj vissza a Róbert Károlyra, akkor érzésem szerint egy ilyenbe futottál bele, a korlátozás aktív lett, ezért keresett másik útvonalat. Ettől függetlenül nyilván nem tilthatjuk le, hisz járható út (időnként) egyébként már így sincs túlpriorizálva, de attól függetlenül is vagy pont megnyitják és tudsz menni vagy nem. Ez más vasúti átjáróban is probléma, csak itt élesebben kijön.
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
Szili17
tag
válasz sharp4 #10462 üzenetére
Szia!
Van egy akkukímélő mód a Waze appban, de annak vannak kritériumai, hogy mikor aktiválódik (nem 10 perc múlva, hanem az útvonaltól meg a telefon töltöttségi szintjétől függően), illetve ha nem bétázol akkor be lehet kapcsolni "erre az útra" az akkukímélő módot, ilyenkor a töltöttséges szabály nem érvényesül. Viszont ez olyan, hogy ha megbököd a kijelzőt, akkor vissza kell adja a normál fényerőt.
De ha jól érzem nem ez történik nálad, ugye?
Elképzelhető hogy a telefon csinálja ezt, mert melegedik és átkapcsol valami eco módba? Csak találgatni tudok sajnos, de hátha segít vagy ad valami ötletet.
Esetleg a telefon beállításai közt állíts a telefon Waze-hez való hozzáállásán, hátha változik valami. Valamiféle kivételhez add hozzá próbaképp vagy ilyesmi."Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
simico
aktív tag
válasz sharp4 #10432 üzenetére
Nekem a ma reggel utam is benne van. Mondjuk pont letojom a pontokat. Az sokkal inkább zavar, hogy néha egyre kreténebb útvonalakat ajánl, közepes dugót sokkal nagyobb dugóba küldve kerültet(ne) el... Meg az olyan poénos dolgok mint amit tegnap a Váci úton előadott, hogy a már elhagyott, kb 20 méterrel mögöttem és balra levő utcába akart volna bevinni újratervezés után - teljesen reális a 2x2 sávos Váci úton visszatolatni 20 métert és záróvonalon keresztül balra kanyarodni, pfff
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest