Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13675) KROK640 válasza Sati1984 (#13659) üzenetére


KROK640
veterán

Köszi :)

Emlékszem a gépház oldala hamar elkezdett nem felkerülni... Aztán egy idő után (úgy 2002 tavasza) már a gép sem volt házban csak egy alaplapos dobozon volt az alaplap és full fedetlenül úgy nment h minden dobozokra volt szétrakva, úgy már könnyű volt csereberélni nagyon. Aztán 2002 júniusban eladtam a gépet, és nem volt gépem 2002 aug közepéig. :( nehéz időszak volt. Utána jött az 1700-as Celeron,m aminek integrált hangkártyája volt, és simán vitte a momdemet, így már nem kellett szerelgetni :) Akkoriban szoktam rá arra, hogy öcsém éjfél után neteztett amíg bírta (akkoriban kezdte őt is érdekelni, de ketten voltunk egy gépre) majd én meg felkeltem reggel 4-5 fele és nyomtam 6-ig. majd a 6:20-assal go suliba.
Amikor lett ISDN és elvilekben havi 40 óra ingyen, akkor annyiban változott a helyzet, hogy délután 4 körül fejenkéánt 30-30 percre felmentünk, amúgy ő éjfél után én meg hajnalban nyomtam.
Akkoriban már kezdtem sokat fórumozni, emlékszem, hajnalban lekértem az engem érdeklő topicokat, lementettem a gépre. Délután elolvasgattam őket, válaszolgattam rájuk offline jegyzettömben. Majd délután mikor félórára felmentem mindegyikbe CTRL+C CTRL+V a megfelelő topicokba megfelelő válaszok. Aztán mentettem megint h meglegyenek az új postok, válaszolgattam rájuk offline, és hajnalban mentek fel a(z új) válaszok, miközben töltöttem le valami zenét.
2003 szeptemberétől javult a helyzet, amikor egyetemen volt relative sok net hozzáférésem, akkor délelőtt voltam fent nagyon sokat (míg a suliba voltam), majd estefelé mentettem egyet, pár új választ megírtam, másnap suliból ment fel :) (floppyn majd pendriveon TXTbe jöttek velem a válaszok)

2004 dec 28-ra aztán lett ADSL, és onnantól már beállt gyakorlatilag a mai (t)rend.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.