Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:42:01

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy S20 FE topik
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!

Specifikáció:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3251) BiP válasza Vyndree (#3243) üzenetére


BiP
nagyúr

Van egy 1020 a polcon. Ha van időd meg türelmed, jó képeket csinál ma is.
De sajnos, mint egy csiga, gyerekeket és családi képeket csinálni, azaz napi fényképezéshez már nem jó. (mire elindítod a kamerát és elkattintod, már mindegy). És a Windows Phone mint rendszer, mint telefon ma már nem használható.
Hihetetlen mód sajnálom, mert a maga idejében etalon volt, de sajnos elszállt felette az idő. (a kamera ma is jó lenne, a körítés miatt bukta a dolog)

(#3252) justmemory válasza Zalcsika80 (#3250) üzenetére


justmemory
senior tag

Fénykép szerkesztése -> jobb felül 3 pötty -> Átméretezés

--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---

(#3253) Zalcsika80 válasza justmemory (#3252) üzenetére


Zalcsika80
kezdő

Nem a kép utólagos szerkesztésére gondoltam, hanem a kamera beállításaira.

(#3254) icemad válasza Zalcsika80 (#3253) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Az nincs. Esetleg külsős programmal.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#3255) Zalcsika80 válasza icemad (#3254) üzenetére


Zalcsika80
kezdő

Köszi.

(#3256) FattyDove


FattyDove
őstag

Akinek üzemidő problémái vannak, az toljon egy cache wipe-ot, majd nézze meg utána a dolgot.

(#3257) doooo válasza Namelesske (#3244) üzenetére


doooo
veterán

[link] Mondtam, hogy semmit nem ér, ha most hirtelen bekapcsolod... idő kell neki, hogy megtanulja miket használsz, miket nem, mik szoktak beragadni, mik nem. Ez, hogy minden résznél 0, 0, 0 gyakorlatilag lehetetlen, főleg olyasvalakinél, akinél kismillió app van installálva. De mondok még jobbat, nálam a Facebook pl. be van dobva az "alvó alkalmazások" részre, mert a mobil problémásnak gondolta, felajánlotta, hogy oda tegyem, én pedig elfogadtam (mindig szól amúgy, ha valamit odarakott, vagy oda szeretne rakni, ha van opció döntéshozatalra, fogadd el). Azokat az értesítéseket így is megkapom, amiket egyébként is.
Na meg az adaptív akkumulátorkezelést nem mutattad meg, hogy be van-e kapcsolva. A További akkumulátorbeállítások menüpontban találod (bár ezt elmondásod alapján tudod).
Még egy dolog, az Eszközkarbantartóban menj rá a jobb felső sarokban a kis, grafikonszerű ikonra (jobbról második), ott a "korábbi alkalmazásproblémák" pont alatt nézd meg a listát, megmutatja mik a problémás appok (megmutatja azokat is, amiket altat, ha egyszer lesznek ilyen appok nálad is).
Mindazonáltal egyáltalán nem vészesek a körülményekhez képest (folyamatos 2 SIM, folyamatos, nem-adaptív 120Hz (ez főleg zabál, ha rendeltetésszerű, ha nem), stb) amik pl. az első meg harmadik képen szerepelnek. 4-5 óra kijelzőidőnél, ami láthatóan megvan (nem 2 óra, mint ahogy korábban mondtad, meg mutattad), nem lehetett sokkal többet elvárni ettől a mobiltól (érdekességképp az új Mi 11 is ennyit tud kb, az Oppo X3 is), S20, S20+ is itt mozog, főleg ilyen használat mellett. Mindezt az Exynos verziókra értve természetesen (hisz tagadhatatlanul sokat evett a tavalyi darab), de mivel itt amúgy is csak az van hivatalosan, tök mindegy mi van máshol.

(#3258) Namelesske válasza doooo (#3257) üzenetére


Namelesske
addikt

Nem most kapcsoltam be! A kezdeti beállításoknál írja hogy 3 nap inaktivitás kell hozzá hogy valami odakerüljön. Na nekem nem kerül oda semmi mert csak olyan dolog van fent, amit használok. 3 naponta egyszer minimum.

Btw: A20E A40 A51 és az FE is így működött nekem, örökre 0 0 0 mutat.

Kézzel próbáltam már sokmindent alvóba tenni, de nem segített, hisz nem idle drain a gond ahogy láthatod éjszaka nem merült annyira.

Az adaptív akkumulátor be van kapcsolva, viszont az adaptív energiatakarékksság nincs, (automatikus művelet alatt) idegesítő ahogy kikapcsolgatja a 120hzet. De gyárilag sincs, szóval nem piszkáltam.

"
With Android Pie(9.0) OS Google has rolled out a new features, Adaptive Battery.
Adaptive Battery works by learning your usage patterns for various apps and allows the apps you use regularly to stay in memory after you exit them.
Also apps you use rarely are killed as soon as you exit them so that they don’t run in the background and waste battery life or use Wi-Fi or mobile data.
Based on this algorithm, some applications that have been unexecuted during latest 3 or more days(user can change this period on following path, Settings > Device care > Battery > More > Settings > Put unused apps to sleep > Set sleep delay) and moreover have not been activated in the background, will be excluded from frequently used application list. Therefore you may not receive any notifications from those apps entered sleep and it is an intended operation by Google."

[ Szerkesztve ]

Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

(#3259) t72killer


t72killer
titán
LOGOUT blog

Kijött az A52 5g, töröm a fejem, vajon mit veszít az ember, ha s20 fe 5g helyett ilyet vesz :F? Ok, a SoC gyengébb kicsit, gémereknek nyilván kell az izomerő, de a mezei nettúró polgárnak nem mind1? 6GB RAM abban is megvan, vízálló házikó detto. Cserébe az újabb teló kicsit tovább kapja a foltokat és olcsóbb.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#3260) justmemory válasza t72killer (#3259) üzenetére


justmemory
senior tag

Szerintem azt is nézd meg, hogy az S és az A szériák között "szolgáltatásban" mi a különbség - olyanokra gondolok, hogy DEX, stb. Ha elég az A52, akkor nyilván annyi...

--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---

(#3261) leslien válasza t72killer (#3259) üzenetére


leslien
nagyúr

S20 FE 5G....

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#3262) doooo válasza t72killer (#3259) üzenetére


doooo
veterán

Ha nem Magyarországon vagy, akkor utóbbi talán jobb választás, ha igen, akkor hivatalosan nem kapható az FE 5G, ami a legtöbb embernél komplikálja a dolgot, és akkor esetleg várhatsz kicsit az A72 5G-re, ha az A52-ben nem vagy biztos (nagyobb akku (ezzel együtt valszeg jobb üzemidő) + zoom-kamera).

(#3263) samu74 válasza leslien (#3261) üzenetére


samu74
addikt

+1. Nem kérdés.

-----------

(#3264) t72killer válasza justmemory (#3260) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

+#3261-3: a DEX jó dolog - igaz, nem használom és a droid 11 mintha natívan tudná. Egyéb szolgáltatást, ami indokolná a bő 140EUR + buds(!!) = alsóhangon 200EUR-s árkülönbséget, nem látok. Nekem a mindennapi appokat (böngésző, youtube, térkép) kiszolgáló SoC+RAM, vízálló ház, 4év biztonság, 5g dual SIM mellé más nagyon nem kell.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#3265) samu74 válasza t72killer (#3264) üzenetére


samu74
addikt

Na jó ,de azért kamerában(videóban meg pláne) az S20FE szerintem lényegesen jobb.Nyilvan a piszkos anyagiak a mérvadóak, meg az ajándék Buds se 2 forint,szóval a te döntésed.Amúgy nem rossz az új A széria az tény.

-----------

(#3266) justmemory válasza t72killer (#3264) üzenetére


justmemory
senior tag

Azt gondolom, hogy mindenki maga tudja, hogy mire van szüksége és az alapján kell dönteni is. Csak azért, mert az egyik jobb, nem biztos, hogy kell is, hogy szükséged van rá.

[ Szerkesztve ]

--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---

(#3267) leslien


leslien
nagyúr

nem hiszem ,h idén váltani fogok... S21 FE szinte biztos,h Exynos 2100 fog jönni... S20 FE 5G sztem most nagyon eltalált darab... csak single sim van jelen tesztnél ,de akkor is kimagasló teljesítmény..

S20 FE 5G

[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#3268) BK87


BK87
senior tag

Sziasztok. Szeretnék új telót venni, és az S20 FE az egyik kiszemelt, a másik pedig az Oneplus 8T. Érdeklődni szeretnék, hogy van-e itt valakinek esetleg tapasztalata mindkettővel? Egy Mate 10 Pro-ról váltanék. Ti melyiket ajánlanátok? Előre is köszönöm a segítséget.

(#3269) leslien válasza BK87 (#3268) üzenetére


leslien
nagyúr

attól függ... S20FE 5G vagy 4G? mert ha 4G választod akkor inkább a OP8 T mindenképp..

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#3270) BK87 válasza leslien (#3269) üzenetére


BK87
senior tag

Szolgáltatótól lenne mindkettő, szóval sajnos 4G-s az FE.

(#3271) t72killer válasza samu74 (#3265) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Niogen, kameratesztet kéne néznem valahol. A szenjor kb uakkora, csak az A-sét totál feleslegesen telenyomták csillió pixellel. Mindenesetre buds-al tényleg durva a különbség, ahhoz képest, hogy 2 hónapja a régi p30pro-n gondolkodtam még mint olcsóbb alternatíván.

#3266: "nem biztos, hogy kell is" - pontosan :R ha nem használok ki bizonyos képességeket, totál felesleges fizetni értük. Eddig a vízállóság volt a szűk keresztmetszet - hiába elégedtem volna én meg egy közép vassal, ha csak a felső kategória telóit védték rendesen.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#3272) s4hu|SyD^ válasza t72killer (#3271) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Én pl. ezért gondolkodom még mindig egy Xiaomi 10T Pro 5g-ben.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#3273) Damage401 válasza leslien (#3267) üzenetére


Damage401
senior tag

Szia!

Figyelem már hónapok óta a topikot! Látom az 5G SD verzió mennyire dicsérve van, jogosan. Viszont nekem ez lesz a 2 hónapja a telefonnak, minden frissített. Nem volt reset sem wipe cache. Viszont 120 Hz és 4G verzió van. Ritka az amikor 1 nap alatt meguszom az aksi 4-5 órás kijelzővel. Viszont ha 1 nap illetve nyomom neki akkor 7 óra is megvan.
Elhiszem hogy SD verzió jobb. De itt sem kell szégyenkezve fejet hajtani.

Szerk.: 63% áll most az aksi, új screenshot már nem teszi bele

[ Szerkesztve ]

Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

(#3274) leslien válasza Damage401 (#3273) üzenetére


leslien
nagyúr

teljes SOT rakj fel ahogy én ... Chrome -ot figyeld nálam... és ne videót nézz ,h növekedjen a képernyő bekapcsolt idő... ;)

[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#3275) Namelesske válasza Damage401 (#3273) üzenetére


Namelesske
addikt

30 óra alatt 4 óra SOT, az gyakorlatilag ugyanaz mint nekem 12 óra alatt 4

[ Szerkesztve ]

Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

(#3276) Damage401 válasza Namelesske (#3275) üzenetére


Damage401
senior tag

Nem 16 óránként töltöm, hanem elmúlt 3 napban mivel nem volt időm 100%-ra tölteni caak sok kicsi ment rá, ez meg csak 100% tol hajlandó normálisan számolni. Így ez az utolsó adat neki. Viszont ha megnezéd 17 órája már megy mindig van 62% om. Az nem 7 óra azt heloszia.

Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

(#3277) Damage401 válasza Namelesske (#3275) üzenetére


Damage401
senior tag

Neked ott más baj van, ha 12 óra alatt megeszi az aksit. Ennyirr nem gyász ez a telefon exynossal sem.

Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

(#3278) Damage401 válasza leslien (#3274) üzenetére


Damage401
senior tag

Ugyan kérlek, ezzel az erővel, minimális fényerő és valami youtube, feljövök ide e penist méregetni. Kérlek ne nézzél már ennyire le. Átlagos user használat mellett, kicsi betekintést adok 4G verzióra.

Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

(#3279) leslien válasza Damage401 (#3278) üzenetére


leslien
nagyúr

na tegyél ki egy normális sot és akkor majd tovább tárgyalhatunk...
ezek szerit akkor te az autó fogyasztást is igy méred..?! ;] :DDD

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#3280) Damage401 válasza leslien (#3279) üzenetére


Damage401
senior tag

Hatalmas éles logikával, hogyan jött most ez? Az a bajod, hogy nincs sztárolva az általad használat SD verzió. Első kommentem olvasd már át mégegyszer mielőtt kötözködni vagy itt.

Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

(#3281) leslien válasza Damage401 (#3280) üzenetére


leslien
nagyúr

még mindig nem látom a normális SoT ... 100% ról... köszi... ;)

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#3282) Damage401 válasza leslien (#3281) üzenetére


Damage401
senior tag

Majd lesz ha 15% körül lesz. Megnyugodj, látom addig habzol. De látom értelmezni már nem megy. Elolvastad az első kommentet amit fűztem a screenshothoz? Vagy csak Így direktbe beleallsz mindenben is?

Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

(#3283) Badboys válasza Damage401 (#3278) üzenetére


Badboys
őstag

Hagyd, ahogy észrevettem rajta kívül senki nem jár föl péniszméregetésre. Szerintem csak magát akarja igazolni, hogy milyen jó vételt csinált. Az userek 98% a 4G t használja van pár emberke akinek tényleg gáz az üzemideje. Viszont ott más probléma van. Nekem sosem volt samu telefonom, de azért ez nem olyan gáz. 2 naponta töltöm ennyi, mindig laposról. A töltőjét elő sem vettem. Nekem van időm kivárni amig fölmegy 95% ra. Az valóban gáz, hogy a samu kettős mércét használ.

[ Szerkesztve ]

(#3284) Zalcsika80 válasza Badboys (#3283) üzenetére


Zalcsika80
kezdő

"Viszont ott más probléma van"
Pontosan mi az a más probléma? Végre hadd tudjuk meg.

(#3285) doooo válasza Badboys (#3283) üzenetére


doooo
veterán

Mondjuk azzal a fenti 5 órával aligha van mit dicsekedni (mármint ezen a szinten, ami az elmúlt hónapokban minden Exynost vagy Samsungot érintő topicban elérünk). Pont annyival több, mint amennyivel takarékosabb az az SoC (max. + 1 óra, ami nyilván jobb (van olyan aki ezt tagadja?), de ismétlem, annyira nem, hogy hatszázadszorra is ez legyen a téma), de semmi egyéb, ez várható volt előre, a jelenlévők többsége is nyilván számított rá. Teljesen normális, átlagos. Tekintve, hogy a hazai forgalmazás miatt amúgy is a topic 98%-ának 4G-s van (ahogy te is mondod), meg külön értelmetlen ez az egész. Szimpla b@szogatás.

(#3286) samu74 válasza Damage401 (#3280) üzenetére


samu74
addikt

Teljesen jó az a SOT,vita nincs.

-----------

(#3287) Damage401 válasza samu74 (#3286) üzenetére


Damage401
senior tag

Köszönöm. Igazából nem méregetni akarom, mert az első hszben, is leírtam, hogy SD igazoltan jobb, csak ez az önigazolás és random torpedozást nem értem. Csak egy átlag felhasználó vagyok és ezt tapasztaltam.
Most itt tartok.

Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

(#3288) kutga válasza Damage401 (#3282) üzenetére


kutga
nagyúr

Nem, ha 4g-t használsz nem lehet jó a sot értsd már meg. ;]

Let the Zone take me if I am.

(#3289) sanchez77 válasza Zalcsika80 (#3284) üzenetére


sanchez77
csendes tag

A tapasztalatok alapján leginkább az "árnyékoltabb" területeken esetlegesen fellépő "hálózatváltogatás" okozhatja a drasztikusan gyorsabb merülést a 4G-s (Exynos) készülékeknél.

(#3290) Namelesske válasza Damage401 (#3287) üzenetére


Namelesske
addikt

Bocsi mire válaszoltál már átszerkesztetem az eredeti HSZ-t de látod csak 4 órát bír neked is :D biztos az enyémmel van baj, ja nem. gyász az egész ahogy mondtad. Ez is nullára merül kb 5:30 és 6:00 között.

sanchez77

így van, ha nincs térerő döglött a telefon.

Tessék itt van még egy S21 Ultra felhasználó, ráadásul Snapdragon:

[link]

Akárhogy nézzük ez részben szoftveres hiba lesz. Kollégám ugyanez, S21 Ultra Exynos.

[ Szerkesztve ]

Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

(#3291) kutga válasza sanchez77 (#3289) üzenetére


kutga
nagyúr

Én emiatt kapcsoltam 3G-re, mellé meg kiraktam a kezdőképernyőre egy bixby rutint ami a 4G-t kapcsolja.

Let the Zone take me if I am.

(#3292) Badboys


Badboys
őstag

Részemről ez a vita lezárva. Mindenki eldönti neki mi a jó és mi nem. Nem azt mondom, hogy minden rendben. Valóban lenne mit javítani az energia használaton. Azért mindennap itt cseszteti a célközöséget, na ez már unalmas. Nekem a garancia fontosabb volt mint a bizonytalan eredetű telefon. Az órával is így voltam inkább adtam érte 40 ezer forinttal többet mint vegyek egy bizonytalan helyről származót. Elég nagy szívás, hogy itt kell szenvednem nem még ilyen nyűgöt vegyek a nyakamba.

(#3293) Murdock1981


Murdock1981
tag

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy videót be lehet állítani csengő hangnak? Ha igen, hol? Köszönöm előre is!

(#3294) K82 válasza Murdock1981 (#3293) üzenetére


K82
őstag

Nem, mert az (spoilerveszély!) videó. Ha a hangsávot kinyered belőle vmilyen programmal, akkor az már menni fog.

Pixel / OnePlus Pad

(#3295) t72killer válasza s4hu|SyD^ (#3272) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Nem vízálló, nincs hozzá 4év biztonság és buds nélkül is majd 500€.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#3296) hedip válasza t72killer (#3259) üzenetére


hedip
újonc

nekem is ez okoz fejtörést.. kb 2 hetes az s20fe, de előtte évekig a5 szériáim voltak, és meg voltam elégedve, csak most a vízállóság és RAM, na meg a méret (ennél nagyobbat nem akarok) miatt vettem ezt.. (az előző már a végét járta, váltani kellett). Mérges is vagyok, m ha még bírja ezt a 2-3 hetet, megúszhattam volna olcsóbban is egy A52-vel :/
Érdemes-e lecserélni? mennyivel tud vajon többet az S20 FE, mint az A52? (akár 4, akár 5G)
látom, h nagyobb a képfelbontás... de azon kívül?

(#3297) icemad válasza hedip (#3296) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Én meg s2 óta s szériát használok, de folyamatosan zuhan a minősége. Annyi pénzt biztos, hogy nem ér, amennyiért adják.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#3298) t72killer válasza hedip (#3296) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

ilyen szituban az a gond, hogy eladni már jelentős bukóval tudod csak az s20 fe 5g-t, nem sok pénz marad.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#3299) bluemirage válasza hedip (#3296) üzenetére


bluemirage
őstag

@t72killer #3259
S20FE 5G vs A52 5G
Jogos, mintha ikertestvérek lennének. :K Különbség Wifi6, de ahol van Wifi6 ott van AC lefedettség is... ezért nem egy killerkritérium. Az egyetlen értelmezhető különbség az a SOC, ami évek múlva érezteti majd hatását, akkor is, ha nem vagy hardcore user... +75%-os lehet a procierőben a különbség. Az S20 nem fog dadogni, döcögni... évek múlva sem... bármire is használod, bármi is fut a háttérben stb... De ha két évente cserélsz telefont és már most sem kell a procierő... akkor nehéz bármit az A52 ellenében felhozni. Bármelyiket is veszed 1-2 év múlva már valós előny lesz az 5G, ezért ha van lehetőség, akkor 2021 közepén már 5G-ben kell gondolkodni új telefon vásárlásakor... a kínálat is ezt támasztja alá.

Meliora sunt bono inimica

(#3300) t72killer válasza bluemirage (#3299) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Dadogás-döcögés szvsz leginkább a RAM miatt lesz idővel sztem. Az s7e-m procierejével még mindíg meg vagyok elégedve...

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.