Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:42:01

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy S20 FE topik
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!

Specifikáció:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3401) leslien válasza Biggabi76 (#3399) üzenetére


leslien
nagyúr

pont téma olvass vissza...

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#3402) samu74 válasza Biggabi76 (#3399) üzenetére


samu74
addikt

Ha nem fizetsz rá ,simán. De nagy különbség nem lesz ,de a 120 Hz nálam sokat dobott az élményen.
Pl. kollégám iphone 12 minijét nyomkodtam, és kicsit mosolyogtam mikor lapozgattam ide-oda. :) A 60 Hz nem 120...
zoger füleshez annyit ,hogy nekem a Sony wxb400 16 órat bír egy töltéssel. Ja és gyorstöltést is támogatja.Nem akarlak rábeszélni, de a vezetéknélküli használat előnye csak akkor jön ki ha már az ember próbálta. És én még kerülném a töltőport 2-3x való használatát is,nem mindegy hogy évi 500 vagy 1000 csatlakozást kell e kibírjon.

[ Szerkesztve ]

-----------

(#3403) Peter89x válasza s4hu|SyD^ (#3376) üzenetére


Peter89x
csendes tag

Eccerű pedig, az én esetemben legalábbis.

Középzajos irodában dolgozok: a kollégák telefonálnak, egymással csevegnek; folyamatosan beszűrődik a gépzaj, az elhaladó kollégák sokszor tényleg hangos, zavaró röhögése, beszélgetése.. Emiatt egy Pioneer "agybadugós" madzagos headsetet használok a gépemre kötve, szinte egész nap megy Elwynn a háttérben, kis esővel, via Meisio. Amikor kapásom van, akkor átdugom a gépről a telefonba a fülest, elintézem a hívást, majd visszadugom. (Legalábbis az LG G4-érában ez így ment, most annyi, hogy az eredeti Samsung adapterbe dugom be a fülest, nem a telefonba direktben.)

Amikor megvettem az S20FE-t, elgondolkodtam azon, hogy egy bluetooth-adaptert dugok a gépbe, és vezeték nélküli fülest használok inkább a jelenlegi madzagos helyett, de ez két (három) problémát is felvetett:

- a fülhallgatónak támogatnia kell a több eszközhöz való egyidejű csatlakozást, optimálisan automata forrásváltással hívás esetén,
- a fülhallgatónak olyan akkumulátor-kapacitással kell rendelkeznie, hogy 6,5-7 óra folyamatos használatot kibírjon, esetleg gyorsan lehessen rátölteni.

Keresésemkutatásom azt az eredményt hozta, hogy házon belül a Buds-széria bármelyik tagja (Live, Plus, Pro) végülis kiszolgálna, leszámítva az automata forrásváltást - amit csak a Samsung-fiókkal rendelkező eszközök között tud pl. a Pro, ha jól olvastam utána és jól értelmeztem. (Az automata váltás azért lenne fontos, mert ha hívnak, nem akarok 5-10-akárhány másodpercet azzal molyolni, hogy a gépről leválasztom és a telefonra kézzel átkapcsolom a fülest. Ha valaki ilyen konfigurációban használja, és esetleg amúgy ez megoldható tök egyszerűen, márhogy a PC-telefon automata váltás, akkor kérem, jelezzen!) Viszont itt jön a következő problémám:

- a Buds fülesek alapvetően afölött a lélektani határ felett vannak ár szempontjából, hogy kétszer meggondolom, hogy megnyomjam-e a megrendel gombot. (A lélektani határt az szabja meg, hogy valami túl drága-e ahhoz, hogy a megvásárlását magyarázni kell-e a feleségemnek. :D)

Persze össze tudnám gyűjtögetni az árát ~2 hónap alatt abból a cigipénzből amit amúgy se költök el, mert nem dohányzok, de valahogy mindig találok nem-önző helyet annak a pénznek. :B Úgyhogy ezért nem megyek rá egyből a vezeték nélküli dolgokra. :-)

(#3404) BiP válasza Peter89x (#3403) üzenetére


BiP
nagyúr

Az nem megoldás, hogy a PC-n hallgatod a zenét? És akkor nem kell váltanod?
Esetleg ha pont olyan szoftveren kapod a hívást PC-n, hogy lenémítja az egyéb hangokat, akkor nyert ügyed van.
B: telefonon fogadni a hívásokat? (vagy ez saját teló + céges hívás?)

[ Szerkesztve ]

(#3405) Namelesske válasza Biggabi76 (#3399) üzenetére


Namelesske
addikt

Szerintem várj egy kicsit, nehogy bejelentsen még valamit a Samsung ami teljesen megpecsételi az FE megítélését. Az A52 és A72 is elég jó lett, azokra is nézz rá. Véleményem szerint nem jó az Exynos-os variáns mert nekem például ma is lemerült kb 2 óra kijelző idővel 30%-ra.

Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

(#3406) t72killer válasza Namelesske (#3405) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

A72 5g várható, de az is csak 750G SoC-vel.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#3407) Austin F.


Austin F.
tag

Én most eddig elégedett user vagyok az S20 FE 4G-vel (magyar MediaMarktos beszerzés, kb 2 hónapja). Az ujjlenyomat-felismeréshez vagy kétszer újra be kellett állítani a mintákat, most tűrhetően működik, volt azóta pár sw update is, biztos az is segített.
Üzemidő-problémám nincs. Sztem részben azért, mert a fb/messenger saját appjait gondosan kerülöm, helyette a Simple nevű container appban FB-zek telón, ezt mindenkinek ajánlom, már csak azért is, h az FB ne kapja meg az engedélyeket a telódon kb még a végbéltükrözésedhez is. (Sajnos a legelterjedtebb platform és muszáj használnom, de azért önként ne asszisztáljunk már teljesen az emberiség egyik legaljasabb manipulációs fegyverének.)
Érdemes vájkálni az app energia management területén a telón első körben, ha merülési probléma van.
Mondjuk én amikor hazaérek, egyből rácuppantom a mágneses töltőkábel végére, és csak akkor húzom le, ha elmegyek otthonról. És home office-ban dolgozom, szóval nem vagyok sokat távol a konnektortól, ez igaz.

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Rólam: https://logout.hu/blog/austin_f/index.html ~ ~ ~

(#3408) icemad válasza Biggabi76 (#3399) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Nem. Felejtsd is el. Nagyon rosszul járnál.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#3409) Mátésum


Mátésum
aktív tag

Sziasztok. A Tide nevű appot használom ébresztőnek elég rég óta, több telefonon is. Pár napja kilövi reggelre a rendszer. Ha jól sejtem, már mindent beállítottam, de ha tudnátok segíteni, mit nézzek meg, állítsak be, megköszönném, mert jó lenne, ha nem aludnék el :)

(#3410) justmemory válasza Mátésum (#3409) üzenetére


justmemory
senior tag

Szia,

nem tudom próbáltad-e, esetleg nézd meg a Beállítások -> Alkalmazások - jobb fönt 3 pötty -> Speciális hozzáférés -> Akkumulátor használat optimalizálása részt. Ha be van állítva, szedd ki, hogy ne optimalizálja. Hátha segít.

--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---

(#3411) samu74 válasza Mátésum (#3409) üzenetére


samu74
addikt

Beállítások-Akku és eszközkarbantartó -Akkumlátor- háttérbeli használat korlátai- soha nem alvó alkalmazások. Add hozzá az appot.Memória részén is add hozzá hogy ne figyelje. Kb. ennyi.

-----------

(#3412) Mátésum


Mátésum
aktív tag

Köszi, a tanácsokat. A probléma az, hogy a soha nem alvó alkalmazások közé nem tudom tenni, mert nem jelenik meg. Memória kivételt hol lehet állítani? Nem vagyok teljesen hülye ezekhez, de egyszerűen nem találom. Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#3413) voncci


voncci
aktív tag

Szeretnék venni a telefonhoz gyorstöltőt és akkor már egy [iyenre] gondoltam.Ez szerintetek jó lehet a mi telefonunkhoz?
Gondolok itt arra, hogy nem-e okozhat gondot stb.

[ Szerkesztve ]

(#3414) leslien válasza voncci (#3413) üzenetére


leslien
nagyúr

minek 65W ? miért nem veszed a gyári 25w?
jut eszembe van vmi mód,h ide MO. szállítás onnan? ha vki szeretne venni 8/256 S20 FE 5G...te hol vetted?

[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#3415) #95939840 válasza Namelesske (#3405) üzenetére


#95939840
törölt tag

Napi 12 órában folyamatosan megy a Wi-Fi, mobilnet, WA2-vel folyamatos kapcsolat, vezeték nélküli füles, megy Facebook, Messenger, játék, TikTok, YouTube, és egyéb hülyeségek. Reggeltől estig kibírja. 2 óra kijelzőidővel 60% körül szoktam lenni. Garanciáztattad már?

(#3416) voncci válasza leslien (#3414) üzenetére


voncci
aktív tag

Azért kellene a 65W-os, mert hát ugye, egyre több telefon most már ezzel a gyorstöltéssel jön, viszont a töltött már kezdik hanyagolni. Később mindenképp jó lesz, ezért kérdeztem, hogy nem-e lehet gond, ha ezzel a gyorstöltőtvel tölteném :U
Én most használtam vettem 1 hónapos és nagyon, nagyon jó áron sikerült megvenni (360€ és a 256GB-os!) )amúgy itt náluk sincs hivatalosan, ez épp Alzábol van ami nálatok is van.

(#3417) leslien válasza voncci (#3416) üzenetére


leslien
nagyúr

de ez 5G nem?

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#3418) voncci válasza leslien (#3417) üzenetére


voncci
aktív tag

De igen, az ;) exynos nem kellene még ingyen sem :))

[ Szerkesztve ]

(#3419) leslien válasza voncci (#3418) üzenetére


leslien
nagyúr

te hol laksz? mert nálunk nincs az Alzánál.... :((( egy linket pls az ottani Alzáról.. :R

[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#3420) voncci válasza leslien (#3419) üzenetére


voncci
aktív tag

[link]
Írtam üzenetet

[ Szerkesztve ]

(#3421) leslien válasza voncci (#3420) üzenetére


leslien
nagyúr

azt nézem, h itt át is lehetne venni....

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#3422) icemad válasza voncci (#3416) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Nem lesz gond a töltővel, veheted nyugodtan. De én valami márkás darabot vennék. Blitzwolf vagy ilyesmi. Ezekben a telefonokban már eléggé profi töltésvezérlés van, csak annyi teljesítményt vesz fel a töltőről, amit még biztonságosan kezelni tud. Nyilván hibák itt is előfordulhatnak, de talán 100 ezerből egyszer. A gyorstöltés viszont más kérdés. Valaki szerint hamarabb tönkremehet az akkumulátor, valaki szerint tök mindegy. Én személy szerint használom.

[ Szerkesztve ]

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#3423) samu74 válasza Mátésum (#3412) üzenetére


samu74
addikt

Ha bemész az akkumulátor részhez és a soha nem alvó alkalmazásokra böksz majd jobbra fent a plusz jelre böksz, nincs a listában amiből ki lehet választani?
Mert a memória résznél is ugyanaz a manőver kell,hogy azt az appot ne figyelje optimalizáláskor.

voncci én biztos nem venném meg ,az a márka még a kínai márkák közt is ismeretlen. :) Baseus vagy Ugreen, esetleg Blitzwolf. Ezeket használom, ,viszont vettem valami 4000-ért gyári samsung note10 25 wattos töltőt, az a tuti.

[ Szerkesztve ]

-----------

(#3424) voncci válasza icemad (#3422) üzenetére


voncci
aktív tag

Köszönöm a válaszod és neked is samu74 :R
Egyenlőre még nézelődöm, csak kíváncsi voltam hogy elvileg nem gond-e. Ha már veszek töltőt, akkor az már később is jó legyen más telefonokhoz ezért nem akarom a Samsung "csak" 25watosat...

(#3425) voncci válasza leslien (#3421) üzenetére


voncci
aktív tag

Igen, egy csomó helyen. Ez is az Alza egyik előnye, csak hát az ár :Y

(#3426) leslien válasza voncci (#3425) üzenetére


leslien
nagyúr

igen,de lesz olcsóbb ... most beszéltem a velük és email-ben kapok majd választ ,h garanciát itthon érvényesíthetem vagy sem...

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#3427) Namelesske válasza #95939840 (#3415) üzenetére


Namelesske
addikt

Mondj egy olyan megtorpedózhatatlan indokot, miért kellene garanciáztatnom, ha n számú random battery test videót megnézek és mindegyikben az Exynos 990-es merül le elsőnek
[link] [link]

Tegyük hozzá hogy nekem is van rajta céges katranc meg két sim kártya. Úgy szívja mint az állat. Nem tudok úgy odamenni a Samsunghoz hogy srácok ez és ez a baja tessék reprodukáljátok. Mert ha kiveszem belőle a kártyákat meg ellóg wifin akkor ez is tudja amit a gyár ígér. De nem azért vettem a telefont hogy ne használjam.

[ Szerkesztve ]

Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

(#3428) voncci válasza leslien (#3426) üzenetére


voncci
aktív tag

Beszél szlovákul??? :Y

(#3429) leslien válasza voncci (#3428) üzenetére


leslien
nagyúr

persze... ;] :D dehogy is... a Magyar kollégával beszéltem...

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#3430) migabi24 válasza voncci (#3428) üzenetére


migabi24
nagyúr

Ki? :D

(#3431) K82 válasza voncci (#3424) üzenetére


K82
őstag

Ezért jó ha Power Delivery szabványt (is) tudó töltőt veszel; iPhone-tól OnePlus-on és Samsungon át Pixelig mindenhol lesz gyorstöltés. És ha már GaN töltő, inkább Baseus, Blitzwolf, Anker vagy uGreen vonalon indulnék el.

Pixel / OnePlus Pad

(#3432) voncci válasza migabi24 (#3430) üzenetére


voncci
aktív tag

leslien :DD

(#3433) #95939840 válasza Namelesske (#3427) üzenetére


#95939840
törölt tag

Inkabb nem mondok semmit.🤡

(#3434) voncci válasza K82 (#3431) üzenetére


voncci
aktív tag

Köszönöm a segítséget 👍

(#3435) Namelesske válasza #95939840 (#3433) üzenetére


Namelesske
addikt

 Sokat nem vesztettem.

Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

(#3437) lacccciiii


lacccciiii
csendes tag

Sziasztok! Tudnátok ajánlani vezeték nélküli töltőt, nem szükséges szuper gyors csak tegye a dolgát. Előre is köszi!

Laci

(#3438) Namelesske válasza lacccciiii (#3437) üzenetére


Namelesske
addikt

A gyárinál nincs jobb.

[link]

Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

(#3439) K82 válasza Namelesske (#3438) üzenetére


K82
őstag

Mindig röhögnöm kell amikor a 10W-ra odaírják a gyorstöltést... :DDD

Pixel / OnePlus Pad

(#3440) Namelesske válasza K82 (#3439) üzenetére


Namelesske
addikt

Amikor ez kijött még minden 5W-os volt :D

Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

(#3441) lacccciiii


lacccciiii
csendes tag

Köszi, én is ezt találtam,de nem volt odaírva, hogy az fe-hez is jó.

Laci

(#3442) Namelesske válasza lacccciiii (#3441) üzenetére


Namelesske
addikt

Nem akarok butaságokat állítani, de 2017 óta nem változott szignifikánsan a Qi sztenderd, szóval ez tudni fogja a 10W-ot a gyári 15W gyors töltővel. Extended Power Profile's 15W. Currently only Samsung has published their compliance test.[16] Other phone companies that use proprietary standards for fast wireless charging include Apple, Huawei and Google.

[ Szerkesztve ]

Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

(#3443) Peter89x válasza BiP (#3404) üzenetére


Peter89x
csendes tag

Gépen hallgatom a zenét, ezek szerint ezt nem tudtam érthetően megfogalmazni. :)) A telefonban 2 sim van, a sajátom és a céges, így ha céges ügyben keresnek, akkor az csörög ki.

(#3444) Zalcsika80 válasza lacccciiii (#3437) üzenetére


Zalcsika80
kezdő

Én ezt használom, gyorsabb mint a gyári:
[link]

(#3445) Mátésum válasza samu74 (#3423) üzenetére


Mátésum
aktív tag

Hát igen, az az érdekes, hogy nincs ott ez az app. Memóriánál be tudtam tenni.

(#3446) samu74 válasza Mátésum (#3445) üzenetére


samu74
addikt

Kivétel közzé tedd be mindenhová, elméletileg nem kellene kilőjje.Mondjuk én a gyárit használom, igazából azt is eléggé testre lehet szabni.

-----------

(#3447) leslien válasza lacccciiii (#3441) üzenetére


leslien
nagyúr

egyébként a legolcsóbb megoldás... [link]

[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#3448) dionaea válasza leslien (#3447) üzenetére


dionaea
őstag

Mennyire jó ez az ikeas?tehát ugye nem csepp töltettel tölt,és mennyire megbízható?

(#3449) Namelesske válasza leslien (#3447) üzenetére


Namelesske
addikt

Igazából tök mindegy, mert tavaly október óta ha nem hivatalos Qi listed device-szal töltöd akkor 1 amperre fogja korlátozni és akkor már mindegy ha gyárilag 1 amperest veszel ami ellenőrzött minőség mint az IKEA. Fogok rendelni én is egyet, a mostani kínait meg beviszem az irodába... mivel távolról kilőtték belőle a gyors töltést. Ezért javasoltam a Samsungot, mert bebaszna ha abból is kilőnék. :D

[ Szerkesztve ]

Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

(#3450) lacccciiii


lacccciiii
csendes tag

Köszi nektek az ajanlasokat. Értékelés alapján az IKEA töltő is megbízható :)!

Laci

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.