Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1051) weinmaker válasza Kobe (#1050) üzenetére


weinmaker
őstag

Szerintem erre alkalmatlan, de majd úgyis jön aki azt mondja, hogy nem :)
Ha fontos a pulzus, akkor feldobom a polar mellkaspántot. A távolságot viszont nagyjából pontosan mutatja.

Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!

(#1052) szebe válasza Kobe (#1050) üzenetére


szebe
őstag

Nem mér szerintem olyan rosszul, de amire szeretnéd használni, nem lesz elég pontos.

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#1053) dm1970 válasza szpali (#1039) üzenetére


dm1970
tag

Köszi!

Úgy látom csak be kell ruháznom erre a a notify-re. :)

Más.
Az első esti alvásciklus mérése szerintem nagyon pontos volt, viszont a második alkalommal már nem igazán sikeredett. Egy jó félórával hamarabb elaludtam, mint amit kiírt, éjjel felkeltem 2-3 percre (igaz csak felültem az ágyban), ezt nem jelezte, s reggel is 3.58-t írt ébredésnek, de 4.45-kor ébresztett. Nem tudom ezeket mi alapján számította ki? Annyi volt a különbség, hogy első alkalommal nem kapcsoltam ki a bt-t a telefonon, tehát folyamatos volt a kapcsolat.

(#1054) pumsz


pumsz
tag

Sziasztok!
Ma megérkezett a karkötőm, de van vele egy kis gondom. A telefonom (huawei g620s) nem találja meg bluetoothon a karkötőt. Mi lehet ennek az oka? Köszi előre!

(#1055) pumsz válasza pumsz (#1054) üzenetére


pumsz
tag

Elvileg működik a telefonon és a karkötőn is a bluetooth, csak nem látja a telefon a bandet. Pedig elvileg 4-es bt van a telefonon és 4.4.4-es adroid. Mi lehet még probléma? Remélem megoldódik, mert már nagyon vártam, hogy megérkezzen a band :(

(#1056) dajkapeter válasza pumsz (#1055) üzenetére


dajkapeter
senior tag

Feltetted a Mi Fit-et? Abban látja, ott tudod párosítani.
Fel van töltve a Band akksija?

Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....

(#1057) pumsz válasza dajkapeter (#1056) üzenetére


pumsz
tag

Aha felraktam a mifitet. Ott először regisztrálnom kellett. Ezután próbáltam bejelentkezni, de nem engedett. Azt gondoltam, azért mert nincs összekapcsolva a banddel. Feltöltöttem teljesen persze. Összekapcsolás nélkül is be kellene, hogy tudjak lépni a mifitbe?

(#1058) retesz147


retesz147
addikt

ERRE kérhetnék egy választ? Nagyon szépen megköszönném!! :R (rosszul tettem fel a kérdést, vagy mi a gond vele?)

Kicsit kiegészítve:
Párom "okosórájában" (huawei b0) csak 5 ébresztést lehet beállítani. Mi band-ben mennyi az ébresztések maximális száma? Korlátozva van a számuk? (reggelre kellene 2-3 és napközben is 4-5, ezért kéne a "korlátlan" darabszámú ébresztés)

:R :R :R

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13 eu dev...

(#1059) pumsz válasza dajkapeter (#1056) üzenetére


pumsz
tag

Köszi szépen a segítséget! Megoldódott. Neten tudtam regisztrálni a mifitre és így már megtalálta a mifit. :)

(#1060) szubrutin


szubrutin
aktív tag

[L:/dl/upc/2016-05/14/258525_zm4v2q7zil13d7xl_img_20160512_100312_3.jpg](IMG:/dl/upc/2016-05/14/258525_zm4v2q7zil13d7xl_img_20160512_100312_3.thumb.jpg)(/IMG)[/L]Sziasztok, picit szét kellett szedni szegényt, hogy be lehessen bikázni, van benne elektronika bőven (sima mi band), vízállóságát nézve bőven megállja a helyét, minden be volt ragasztva fullosan.

[ Szerkesztve ]

Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)

(#1061) Jim74


Jim74
nagyúr

Sziasztok!

Mennyire lehet hinni a marketingnek vízállóság terén?

Zuhanyozni, esetleg Balatonban úszkálni lehet benne?

Sós vízi tengert gondolom ne erőltessem....

Köszönöm :R

(#1062) Criminal017 válasza Jim74 (#1061) üzenetére


Criminal017
őstag

Én egy éve szinte csak tölteni veszem le, szóval ebben tusolok is. Bírja. :)
Elméletileg 30 percig vízálló, szóval a Balatonos dolognak is mennie kell.
A klóros, tehát uszodai vizet ne erőltesd és a sós vizet se, nem bírja a szigetelés.

[ Szerkesztve ]

(#1063) Drenadar válasza Criminal017 (#1062) üzenetére


Drenadar
veterán

éppen azon gondolkozom, mi értelme van úszás közben is hordani?

És mikor jön a mi band 2?

(#1064) Jim74 válasza Drenadar (#1063) üzenetére


Jim74
nagyúr

(#1062) Criminal017: köszönöm a választ :R

Igazából nem azért kérdeztem az úszást, mert azt szeretném mérni vele, hanem hogy mennyire kell figyelni, hogy ne maradjon rajtam, ha esetleg csobbanok egyet valahol :D

[ Szerkesztve ]

(#1065) pumsz


pumsz
tag

Sziasztok! Letöltöttem a mi band tools, beállítottam, hogy milyen programoknál rezegjen. Egyedül a bejövő hívásnál való rezgést nem sikerült beállítanom. Azt hogyan lehet? Vagy azt csak a mifitben lehet? Ott beállítottam, hogy a minimális késleltetéssel (3 mp) jelezzen, de úgy látom az sem jelez.

(#1066) Criminal017 válasza Drenadar (#1063) üzenetére


Criminal017
őstag

A Mi Band 2 ugye csúszik, mert nem tudtak eleget gyártatni... Május elején egy hónapot ígértek, szóval június eleje-közepe reális, hacsak nem toldják meg újra...

(#1067) notmiami


notmiami
tag

Sziasztok, az alap Mi Band appnál be szerentém állítani hogy a hivasoknal is rezegjen. Azonban ha a kepeket megnezitek, ha ranyomtam arra hogy bekapcsolja, akkor kiirja a masodik képnél latottakat, majd visszaugrik, hogy ki van kapcsolva az ertesites.
Sajnos nem talalom merre van ez az exceptions (engedèlyezés). Mar mindenhol kerestem a beallitasoknal.

(#1068) szpali válasza notmiami (#1067) üzenetére


szpali
addikt

nem a settings/sound&notif./advanced/notification access?

iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE

(#1069) jety91 válasza notmiami (#1067) üzenetére


jety91
őstag

Nem magaban az app engedelyinel kellene ezt engedelyezned? legalabbis 6os androidon ott kell

(#1070) Jim74 válasza notmiami (#1067) üzenetére


Jim74
nagyúr

Nyomj egy don't show again-t és utána be fogod tudni kapcsolni. Feleségem Lenovo S850-esén ugyanezt csinálta a Mi Fit. Nem találtam én sem semmilyen beállítást, ami segített volna, utána meguntam és azt mondtam neki, hogy ne mutassa többet. Utána működött.

(#1071) notmiami válasza Jim74 (#1070) üzenetére


notmiami
tag

Hat ez vicces. Nem gondoltam volna hogy az segit :D
Aztan kiprobaltam es ez kész, ramegyek es visszalep ugyanoda, kikapcsolt allapotban, majd ha be akarom kapcsolni, ujra megjelenik.

Sejtem amiatt is mashogy mukodik, mert ez a Xiaomi magyar forumrol letoltott 2.1.0 verzio.

(#1072) Cathulhu válasza Kobe (#1050) üzenetére


Cathulhu
addikt

Nekem ket fele uzemmodot produkal, a hiheto es pontos erteket, ilyenkor szoktam kimerni kezzel es vernyomsamerovel is a pulzust es egesz korrekt szamot mutat. Vgy egy teljesen irrelevans es semmire se jo szamot, mint pl terljes terheles alatt 56-os pulzus, mikor nyugalmi allapotban is 80 korul szoktam lenni. Ilyenkor aztan probalok mindent, ujraindiotom, bluetootht ki-be kapcsolom, stb. neha megjavul neha nem. Sajnos mostanaban tobbszor hulye mint sem, de mondom, szerencsere konnyu rajonni mikor hazudik, mert ismerem mar magam annyira. Amikor jo, akkor szerintem megfelelo es nem csal nagyot. Mindenesetre en mar nem vennek ilyet, tul megbizhatatlan a szamomra.

Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell

(#1073) dorika87


dorika87
őstag

Pár napi tapasztalat IOS alatt: Első töltés kb. 1.5 órás volt, utána sikerült párosítani is Mi Fit appal (próbálkoznom kellett a koppintással, de végül érzékelte és sikerült) Úgy tűnik a pulzusmérés elég reális ha szoros a karkötő a csuklón. Számomra ilyenkor elég megbízhatón mért. Híváskor mindig rezeg ha megfelelő távolságra van a telefont a karkötőtől, amikor távolabb mentem (pl. másik szoba) elvesztette a bt kapcsolatot, de miután visszamentem tudtam szinkelni egyből. Az ébresztést eddig minden nap használtam, és jól működik bt kapcsolattal és anélkül is. Én általában repülőgép üzemmódra váltok éjjel, és szerencsére ez nem zavar sem az ébresztésbe, sem az alvásfigyelésbe, mert összeszinkel a telefonnal.
Úgy vélem egész pontos az alváselemzés is az eszköz árához képest (Gearbest 4200).
Éjjeli alvást eddig szerintem jól mérte, az elalvás és az ébredés időpontja is egész pontosnak tűnt.
Kár, hogy nappali alvást nem tud mérni, az még jól jött volna.
A lépésszámlálás nem a legmegbízhatóbb. Úgy működne szerintem jól, ha az ember akkor csatolja fel a karkötőt amikor konkrétan futni, túrázni, gyalogolni megy, vagy csak szimplán elmegy otthonról... mert nálam még a buszon ülve is mért ma (egy óra alatt megtettem kb. 30 lépést ülve :)) persze tudom, hogy ezt a kézmozdulatból feltételezte, hogy sétálok :) szóval ezért ilyenkor szívem szerint levenném, és akkor tenném fel amikor akarom, hogy mérjen, hogy estére kb. reális értéket adjon, de egyelőre lusta vagyok állandóan lecsatolni a karomról :) na mindegy azért majd kitapasztalom. A vízállósága is nagyon kényelmes dolog, mert zuhanyozáshoz sem kell levenni. (Tegnap próbáltam először picit félve :) de semmi okom nem volt rá, mert az IP67 szépen tette a dolgát)
Ezeken kívül számomra 4ezer forintot megért. Nagyon hasznos funkció hogy rezeg amikor hívnak, mert sokszor van táskában a telefonom én nem vettem eddig észre, hogy mikor hívnak. A másik az ébresztés ami nagyon szerethető funkció. Nem ébresztem fel páromat amikor pl. én korábban kelek, vagy ha nem otthon alszunk és nem akarom a többieket felébreszteni, szóval ez a diszkrét rezgés nagyon bejott, mert pont megfelelő módon rezeg, nem ijedek meg tőle de simán fel is tudok ébredni rá. Az alvásfigyelés pedig egy plusz extra funkció amit érdekes figyelni reggelenként, hogyan alakult :)
Nem kell sokat várni a kütyütől, nyilván nem is lehet, mivel az ára is mutatja, hogy nem egy extra tudású fitnesskarkötő, de abszolút szerethető és nem utolsó sorban nagyon megszokható. Pár nap használat után szinte alig érzem, hogy rajtam. Kellemes viselni, jó minőségű a szilikon és masszív, tartósnak bizonyul. Elsőre alig tudtam a helyére beleilleszteni az egységet, szóval nagyon fogja :) Jelenleg 78%-on áll az akku 4 nap használat után. Elsőre úgy tűnik gyorsan merül, de azt mondják ez be fog állni, azért majd kíváncsi vagyok hány hetet bírja, de nem lesz itt gond, úgy érzem. Tehát eddig nekem bevált. 8-10ezret nem hiszem, hogí adnék érte, de a felét megérte nekem.

[ Szerkesztve ]

(#1074) tototos


tototos
őstag

teszt képpen megrendeltem ebayről a 3600ft-os 1s-t. Kíváncsi vagyok eredeti-e

(#1075) retesz147 válasza tototos (#1074) üzenetére


retesz147
addikt

tudsz dobni egy linket?, rápillantanék én is :D

@dorika87 :C :C :R :R

Xiaomi 13 eu dev...

(#1076) tototos válasza retesz147 (#1075) üzenetére


tototos
őstag

(#1077) dorika87


dorika87
őstag

Van infó arról, hogy milyen pluszt fog nyújtanii a Mi Band 2? Tudom, hogy OLED kijelzős lesz, ami nem lenne rossz, mert pl. mutatná az időt is. (ennek hátránya, hogy gyorsabban fog merülni az OLED kijelző miatt).

Viszont rátaláltam egy újdonságra (2016. 05. 11.) az Alcor Move aktivításmérő karpántra. Van hozzá Androis és IOS app is (tud magyarul mindkettő)
Készenléti időnek 7 napot írnak. Kíváncsi vagyok a mi band 2 mennyit fog bírni és hasonló lesz-e a tudása.
Elgondolkodtam azon, hogy tesztként vásárolok egy ilyet (14 napos visszavásárlással szerintem megéri.)
Megtetszettek bizonyos +funkciók az 1s-hez képest: OLED kijelző, óra mutatása, 10 beállítható emlékeztető időpont, tétlenség figyelő, bejövő hívás kijelzése névvel, elvesztési figyelmeztetés, készülék keresési funkció.
Így elsőre annyi nem tetszik benne, hogy ez nem vízálló, de ettől függetlenül korrektnek tűnik.

Ha hasonló árban lesz (külföldről) a mi band 2 és ezeket tudni fogja akkor valóban elgondolkodok rajta.
Remélem hamarosan lehet már tudni valami konkrétumot a specifikációval kapcsolatban.

[ Szerkesztve ]

(#1078) dm1970


dm1970
tag

Sziasztok!
Mifit frissítés óta belépéskor vagy a fő ablakra történő visszalépéskor állandóan be akarja kapcsoltatni a hely meghatározást, ez mitől lehet, ki lehet valahogy kapcsolni?

K dm

(#1079) atty_hor


atty_hor
tag

Kínai Mi Fit-ben be lehet kapcsolni valahol a google fitness szinkront?

(#1080) mcgeri1 válasza atty_hor (#1079) üzenetére


mcgeri1
tag

Elméletileg nem lehet, csak a play áruházassal. Ahonnan a kínait le lehet tölteni ott ezt írja:
The Latest Version has a lot of added functionalities but Does Not support 'Sync with Google Fit' as of now. If you are one of those who have been using/syncing data with Google Fit, then you Might rather Update to Version 2.0.0 from Google Play instead instead

(#1081) atty_hor válasza mcgeri1 (#1080) üzenetére


atty_hor
tag

Kösz!

(#1082) dorika87


dorika87
őstag

Egy hete használom a karpántot. Az elfogadható akku működés, hogy első töltés óta, ami múlt hét csütörtökön volt, most 63%-on áll az akkutöltöttség?

(#1083) SPF válasza dorika87 (#1082) üzenetére


SPF
senior tag

Nekem is meg csak az elso toltes volt, es most 49%-on van, 17 nap alatt.

(#1084) adamfriday válasza dorika87 (#1082) üzenetére


adamfriday
senior tag

Attól függ mennyi értesítésnél jelez és milyen gyakran mér pulzust. Nekem facebook, messenger, email, viber értesítésekkel, ébresztéssel és sleep assistant-el 3 hetet megy el.

(#1085) dorika87 válasza adamfriday (#1084) üzenetére


dorika87
őstag

Első töltés után én kétlem, hogy fog menni 3 hetet (most áll 61%-on egy hét használat után) de reménykedem benne, hogy többszöri töltés után ez beáll.
IOS-nél csak a hívásértesítés működök, tehát nálam eleve kiesik, hogy ennyi értesítés jelzést használjak, a sleep assistant-et használom, és az ébresztést is, pulzusmérés pedig napi 1-2 alkalommal, úgyhogy reménykedem, hogy előbb-utóbb 3 hetet nekem is simán bírni fog.

(#1086) dajkapeter válasza dorika87 (#1085) üzenetére


dajkapeter
senior tag

Használtság függő. Ha "intenzíven" használod, akkor nem fogja bírni 3 hétig. :))

Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....

(#1087) talamasca


talamasca
senior tag

iOS-n ma frissítés jött.
Semmi látható változás az alkalmazásban.

“Black as midnight on a moonless night.”

(#1088) notmiami


notmiami
tag

Runtastic-on belül szeretnék Heart Rate-et mérni, már végigolvastam az előzőeket, valakinek működik, valakinek nem, kérlek nézzétek végig a screenshotokat, miért nem működik jól nekem.

Mi Fit
Mi Band Notify
Mi Heart Rate
- van fent, egyik sem fizetős verzió - lehet, hogy azért nem működik, mert muszáj lenne megvennem a fizetős verziót? Valakinek működött fizetős nélkül is?

Mi Heart Rate állandóan mér, majd kiteszem háttérbe

Runtastic beállításaiban Heart Rate-re nyomok

Majd az Other Monitors-ra

Ekkor helyesen megjelenik a MI1S bluetooth eszköz, rányomok

Majd itt tölti a csatlakozást:

Majd kiírja, hogy nem tudott csatlakozni:

(#1089) g0dl


g0dl
addikt

Üdv!

A napokban kezdtem el szemezni egy ilyen kütyüvel. Volna pár kérdésem, hátha tudtok segíteni.

1. Használja valaki S4 minivel (i9195)? nekem cm12.1 van rajta
2. ezt a készüléket ki lehet kapcsolni, pl. ha egy-két hétig nem használom, vagy megy ameddig van benne szufla?
3. Csak a saját szoftverével használható, vagy működik mással is? (pl. sleep as android, endomondo)
4. Mennyire használható folyamatos pulzusmérésre, pl. egy-két órás sportolás alatt? Nem merül nagyon? ( a mellkason hordható pulzusöv nekem sokáig bírja egy elemmel, de az ugye egészen más módszerrel mér)
5. Az adatokat az eszköz gyűjti, vagy ez csak érzékelő, és minden mást a telefonon futó szoftver csinál?

Bocs a kezdő kérdésekért, a válaszokat előre is köszönöm.

(#1090) silver-pda válasza g0dl (#1089) üzenetére


silver-pda
aktív tag

2: kikapcs nincs rajta. Megy amíg le nem merül, de azt nem illik megvárni.
5: adatokat gyűjt, és ha látja az összeszinkronizált telót, és nyitod az app-ot, akkor telóra küldi az adatokat.

(#1091) Jim74


Jim74
nagyúr

Sziasztok!

Feleségem készüléke két napja nem ad az alvásról információt (pedig alszik :DDD). Minden működik az eszközön. A lépésszámlálás, pulzusmérés, értesítések mennek, de tegnapelőtt óta reggelente nincs alvás adat.
Mit lehet ilyenkor csinálni? Miket ellenőrizzek? Vagy bedöglött és kuka? :F

Előre is köszönöm a segítséget :R

(#1092) jety91 válasza Jim74 (#1091) üzenetére


jety91
őstag

Magas a pulzusa amit mer, es az app azt erzekeli h nem alszik.

En ezert hasznalom a kinai mi fit-et, ue. volt a problemam a playes verzioval nekem is.

(#1093) Jim74 válasza jety91 (#1092) üzenetére


Jim74
nagyúr

De egy hétig jó volt. Mondjuk az igaz, hogy a pulzusára gyógyszert szed (magas) és tegnapelőtt olyan alacsony volt napközben a pulzusa, hogy szédelgett és nem merte bevenni a gyógyszerét. LEhet, hogy estére felment a pulzus és Neked lesz igazad.

Ha fel szeretnék telepíteni nem Play-es Mi Fit-et, akkor hogyan járjak el?

1. Honnan töltsem le és melyik verziót?
2. A jelenlegi adatok elvesznek az új telepítéssel, vagy megmaradnak?

Köszönöm :R

(#1094) jety91 válasza Jim74 (#1093) üzenetére


jety91
őstag

Ha jol tudom az adatok mi acchoz van kotve, igy elviekben meg kell h maradjanak. xiaomi.eu-s forumon megtalalod: http://en.miui.com/thread-110066-1-1.html

(#1095) Jim74 válasza jety91 (#1094) üzenetére


Jim74
nagyúr

Köszönöm. Gondolom a legújabbat töltsem le?

Beléptem webes felületen a MI Accountba és ott nem mutat semmi infót, csak az accountot.

(#1096) jety91 válasza Jim74 (#1095) üzenetére


jety91
őstag

Ha beléptél válaszolni kell (reply gomb a narancs keretben). Thanks, vagy vmi ilyesmit írj nyugodtan, és utána jelenik meg a letöltő link a reply gomb helyén.

[ Szerkesztve ]

(#1097) Jim74 válasza jety91 (#1096) üzenetére


Jim74
nagyúr

Nem az APK letöltéssel van gondom, hanem azt nem tudom, hogy honnan fogja visszaállítani az adatokat a MI fiókból, ha ott az ID-n kívül nincs semmi.

(#1098) jety91 válasza Jim74 (#1097) üzenetére


jety91
őstag

Ja, bakker tényleg... :DDD Bocsi pöppet fáradt vagyok :)
Én szerintem megmaradnak ha feltelepíted az apk-t (frissíteni akarja telepítésnél a playeset). Az hogy az MI accounton belül ezt hol kellene látnod, őszintén megmondva fogalmam sincs.

[ Szerkesztve ]

(#1099) szpali válasza Jim74 (#1091) üzenetére


szpali
addikt

Nekünk is ez volt a színes ledes verzióval
Nem jöttem rá a hiba okára, ezért vettem egy fehér ledeset neki

iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE

(#1100) Jim74


Jim74
nagyúr

Köszönöm Mindenkinek :R
Ma éjszaka mért rendben, pedig nem cseréltem alkalmazást.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.