- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
peet137
tag
válasz
chris-v
üzenetére
Igazából teljesen mindegy, melyiket veszed. Az a lényeg, hogy legyen benne porvédő. Ég és föld lesz a stabilitás, ebben biztos lehetsz. Nekem az első Tamiya TA-03 érkezett anno bronzperselyekkel, kb 2 hónap alatt kopott el annyira, hogy kb 1 mm-t mozgott a "féltengely" a kerékagyban. Kapott egy szett rendes csapágyat (én speciel pont ZZ-st vettem, mert az volt készleten) és még mindig az van benne, pedig megjárt pár kört és balesetet is. Ill az utolsó kb 1 évben már egy 4370kv-s BL szettel ment. Most a dobozában pihen rollerként, elég erősen átalakítva, gyakorlatilag TA03F-pro-ra egy elég megviselt A4 STW kasztnival. Ereklye

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Linux Mint
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest