- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
válasz
headhunter86 #7707 üzenetére
Mekkorát birnánk ketten csapatni, csak én kecskeméti vagyok...
videó -
gabe_
őstag
válasz
Teasüti #7703 üzenetére
Basszus, de hülye vagyok, hát a 27T fogaskerékkel raktam össze a 18T helyett...
Persze, hogy túlterhelte az egészet.
Összerakáskor annyi egyéb problémát is meg kellett oldanom, futómű lógásokat, kormánymű holtjáték megszüntetést, diffi kihajtás javítást, hogy efelett simán elsiklottam... -
gabe_
őstag
válasz
Teasüti #7700 üzenetére
Igen, jelenleg ez egy kefés szett...
Az volt a baj, az 50%-os gázzal, hogy úgysem bírom ki, hogy néha ne tekerjem feljebb, és olyankor mindig elszáll valami a hajtásban, szétrázza magát, vagy mittudomén.
A brushlessnél 20-30%-os gáznál nálam alig akart elindulni hátramenetben, akárhogy is állítgattam a programkártyával. Mondjuk lehet, hogy meg kéne próbálnom valami "komolyabb" márkával, mint a surpass hobby... Meg valami kisebb KV-s motorral...Teasüti: Az elhasznált akku és a leégett motor között szerencsére nincs összefüggés, 2db régi akksim már fel van dagadva egy kicsit, és a kocsi 20 méter után megáll velük, úgy beesik a feszültségük. Használni már egy fél éve nem használom őket.
Az új akksim volt bennt amikor kiolvadt a forrasztás, ha az összeér, akkor lett volna tüzijáték... -
gabe_
őstag
Ma lementem, tesztelni az új kefés motor+esc-t, remek lett, pont elég a teljesítménye, a gyári méretű kerekeivel kezelhető lett a verda. (Downgrade történt, a 90A ESC, 3900KV-s brushless szett túl erős volt, 50%-on volt nagyjából irányítható az autó...)
link
Feltettem a képen látható nagy kereket, majd 2 perc alatt annyira leterhelte a hajtást, hogy leolvadt az akksi kábele az esc-ről
Majdnem leégett az egész kocsi, szerencse, hogy nem ért össze a két fityegő akksi vezeték...
A motor olyan forró lett, hogy nem birtam megfogni, büdös mint dög, ha visszaforrasztom a kábelt meglátom, hogy túlélte-e...
link
link -
gabe_
őstag
Elhasznált lipo 2s akksit hova érdemes kidobni? Mehet sima elem/akksi gyűjtőbe?
-
gabe_
őstag
Igen, ez lesz az, köszi 🙂
Egy csokiért vihető 😉
-
gabe_
őstag
Sziasztok
Befutott hozzám egy elfeledett, még tavaly őszi rendelés, amiben sajnos valami más cuccokat kaptam: [kép]
Nem tudjátok esetleg beazonosítani, hogy ezek mihez valók lehetnek?
Én valami crawler futómű alkatrészeinek tippelem... -
gabe_
őstag
válasz
ADAM1337 #7373 üzenetére
Ez konkrétan Kecskeméten van, de egyre több városban látok hasonló, biciklis pumpa-pályákat.
Reggeli időszakokban, amikor általában nincsenek rajta bringások, tök jól el lehet rajta szórakozni. Akár összeállni 3-4 fő, és kis minifutamokat is lehetne csapatni rajtuk -
gabe_
őstag
Tesztelgettem egy picit az új motor+esc kombót:
-
gabe_
őstag
Én egy wltoys 124019-et nyúzok, építek rommá, brushlessre, nagyjából fillérekért, legalábbis a nagyokhoz képest.
Rengeteget kell szerelni, de amit kap, azok után nem is csoda.Ami felmerült bennem nemrég, az hogy mi lenne ha ebbe az offroad/buggy gépbe beépítenék egy crawlerbe szánt motor-esc kombót? Ugyanúgy terepen, homokozóban használnám, de alkalmas lenne néha lassú terepakadályok leküzdésére is?
A végsebesség biztos csökkenne, de nem lenne baj, mert néha így is túl sok volt -
gabe_
őstag
De jó, elhalálozott a Surpass 60A brushless ESC-m...
Először csak rángatózott az autó, nehezen akart elindulni, azt hittem, hogy a hajtásban szorul valami.
Szétszedtem, csak magában a motort próbálgatva ugyanazt művelte, rángatózva indult, pedig kézzel forgatva könnyen forgott a tengelye.
Aztán próbálgatás közben az ESC-böl kis pukkanások, zizgés, majd amperszag, gyorsan lehúztam az akksit. Maga az ESC elég forró lett, pedig először a motorra tippeltem, hogy biztos behalt...Most kicsit szomorú vagyok, és gondoltam, kiírom magamból...
-
gabe_
őstag
A legutóbbi csapatáskor észrevettem, hogy a 3 akksimból (2S) az egyik kicsit felpuffadt. Használható még tovább, vagy tűzveszélyes, és inkább hanyagoljam? A töltést vette ugyanúgy, mint a másik kettő.
-
gabe_
őstag
válasz
Ezekiel Ston #7087 üzenetére
Hali
Wltoyshoz van minden is, ár/érték arányban is elég jók.
-
gabe_
őstag
válasz
TripleB #7064 üzenetére
Hali
Az sgmodell.hu-n nézz szét esetleg.
-
gabe_
őstag
válasz
JoolsNOS #7061 üzenetére
Már kész van 🙂
Lepucolva, leolajozva ami kellViszont az egyik rugóstag elfosta magát, elengedte az olajat. Érdemes ezekbe tömítőgyűrűket vadászni, vagy nézzek újat kompletten?
Mondjuk a gyárinál egy kicsivel keményebb rugó sem ártana, mert gyakran lekoppan az alja az ugratások során 🙂 -
gabe_
őstag
Sziasztok
Adott egy 3900KV brushless motor, egy 60A-s ESC-vel, brutál erős, jól megy meg minden, (kb. 50%-on használom, mert fölötte már szinte kezelhetetlen az autó murván) egyedül az a bajom vele, hogy nem lehet vele szépen elindulni, csak nagy gázzal.
Kis gáznál rángatózik mintha ki-kihagyna egy pillanatra.
Menet közben már ok, lehet lassan is menni vele, csak az álló helyzetből való lassú elindulást nem szereti.
Próbáljak meg esetleg egy gyengébb motort, vagy erősebb ESC-t? -
gabe_
őstag
A nagy melegben szükség lenne plusz hűtésre a verdán.
Egy Dumborc x6f valamelyik nem használt csatornájára nem lehetne esetleg egy plusz ventillátort bekötni? -
gabe_
őstag
válasz
chris-v #6947 üzenetére
Nekem 124019 van, mindenki óva intett a fém cuccoktól, de nekem tetszenek. A csavarokra kell jobban figyelni, a fémben könnyebben kilazulhatnak.
Én minden komolyabb csapatás után úgyis mindig átnézem a gépet, ami esetleg kilazult, újrahúzom.
Esetleg ami kritikusabb csavar, arra teszek egy kis menetrögzítőt. -
gabe_
őstag
válasz
WunderKinder #6802 üzenetére
pm
-
gabe_
őstag
válasz
WunderKinder #6798 üzenetére
Köszönöm, nekem ez van, szerinted jó lehet hozzá?
-
gabe_
őstag
Sziasztok.
Nincs esetleg valakinek surpass kompatibilis 60A ESC programozókártyája Kecskemét környékén? -
gabe_
őstag
válasz
Levi123 #6760 üzenetére
Én Motorex 190-et raktam a diffikbe, eddig úgy tűnik szeretik
Az új aszfaltgumi első 10 méter után:
Sebességteszt:
Akció közben:Nincs kímélve a gép, brutál, hogy mit kap. Kell is szerelgetni (még jó, hogy azt is szeretem), legutóbb a kiesett lengőkar csavar miatt kifordult kerék vetett véget az ugratós bulinak
-
gabe_
őstag
Köszi.
Hát, egy wltoys 124019 brushless upgrade után tegnap leteszteltem, hogy ezzel a motorral kb. 50%-nál nem érdemes feljebb tekerni a powert, mert a levágott füvön még az egyik gyári kerékből is kihajította a szivacsot...
Csak kiváncsiságból megmértem, aszfalton, de terepre hangolt futóművel 71km/h- ment... -
gabe_
őstag
Sziasztok
Vettem komplett kerekeket, aszfaltra és murvára is, de amikor feltettem, pár méter után a gumik leugrottak a felnikről. Hallottam, hogy ragasztani szokás ezeket, csak nem tudom, hogy milyen ragasztóval érdemes ezeket?
Sima technokollal lehet? -
gabe_
őstag
Nekem banggod rendelés volt eu raktárról, megjött hamar...
Az normális, hogy a wltoys buggyhoz kapott lipo töltő több mint 5 órán át tölti fel a 2600mAh- akksit? Nagyon sokallom...
-
gabe_
őstag
Felavattam a kis Wltoys buggymat, kivittem a kertbe próbálgatni...
link
Azt észrevettem, hogy ezen a puha homokos talajon ha feltekerem 100%-ra, annyira veri a port, hogy egy kis idő után belemegy a homok a motorba és meg is áll.
Ha kirázom és kifújom belőle, egy csavarhúzóval megmozdítom a motort, utána megy megint.
Ez normális jelenség? -
gabe_
őstag
Egy 1:12 méretű buggyra gondoltam, kb. 100m hatótávval. Ha jól látom, akkor egy kamerából, egy rádiós egységből és egy akkumulátorból áll az egység, plusz ugye egy mobiltelefon, amire küldi a képet.
Ehhez milyen appot szokás használni?Pl. ez vagy valami hasonló akár jó is lehetne? [link]
-
gabe_
őstag
Sziasztok
Autóra lehet venni esetleg fp kamerát, és rászerelni?
-
gabe_
őstag
válasz
XFishboneHUN #2697 üzenetére
Affene, nemrég szólt a főnököm, hogy vár szeretettel szombaton túlórázni... Pedig elmentem volna a számat tátani szivesen...
-
gabe_
őstag
válasz
XFishboneHUN #2695 üzenetére
Pontosan hol lesz, mikor?
-
gabe_
őstag
Ilyen tolongásra nem számítottam...
-
gabe_
őstag
Sziasztok.
Wltoys A959-ről egész jókat írnak a tesztjében, gondolkodom a beszerzésén. Kertben, homokon lenne hajtva, semmi komoly verseny. Van ebben a kategóriában erre ennél jobb, vagy jobb árban? Eu-n belülről rendelném.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Autós topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Napelem
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest