Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1038) Peaceliker válasza perge666 (#1036) üzenetére


Peaceliker
őstag

Hali!

Ha jól értem elektromos offroadra vágsz? Abból milyenre? Mindegy? Leginkább 3 fajta van ezen belül, illetve ezekből 2wd és 4wd. Tehát van buggy, truggy és mt (monster truck). MT inkább bohóckodós, mert azok kevésbé stabilabbak.

Ha olyan gépet szeretnél, ami nem veszi el a kedved a modellezéstől, akkor szerintem került a: hsp, himoto, amax, hispeed, maverick márkákat, tán reelyt is.
Kezdésnek az 1/10 méretarányt javaslom vagy esetleg kisebbet, de az meg még jobban korlátozott hol tud elmenni.
Használtat csak úgy érdemes venni, ha ott van vki, aki kicsit ért hozzá, mert olyat is ki lehet fogni, amit újra kell építeni.

Ami nekem nagyon szimpi ilyenekben, az a hpi firestorm (bár hallani róla rosszakat is), az egy 2wd truggy. Használtan 50 körül lehet. Ennél olcsóbban csak a fentebb említett cuccokat látni általában.

Ami még jó vétel lehet, az a vrx, sylkamodell.hu oldalon találhatsz több félét belőle. Az 40 alatt megvan újonnan, alkatrész is van hozzá.
Retró gép épp az alkatrész (nem) ellátottság miatt nem ajánlott.

Ez az én véleményem, remélem senkit nem sértettem meg! ;)

Jah, amit még ki lehet néha foni 50 körül (bár nemtom mi a keret), az a traxxas slash (2wd inkább, 4wd drágább), az egy jó stapabíró dög. :) Mondjuk 50 be se akku se táv...

Ennél feljebb meg lehet válogatni bőven, de inkább 1/8 asok, azokba jó nagy és drága akkuk vannak. ;)

"Oh my Goa'uld!"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.