Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1451) tthom válasza Jose26 (#1450) üzenetére


tthom
senior tag

Ahha, okés, akkor tengely bezsír, rendben. Motor nincs megszorulva, lehet tekerni a csigát könnyen,
Akksiból NiMh van benne, azoknál sztem észre lehet venni, ha merülnek, persze, majd kiderül, hogy egyáltalán milyen állapotban maradt.

Kösz a segítséget!

(#1452) Jose26 válasza tthom (#1451) üzenetére


Jose26
tag

a nikkeles nem gáz, szerencsére van annyira igénytelen (jó értelemben) hogy nehezen lehet tönkrevágni.

lipo-nál kell figyelni nagyon, hogy ne menjen kritikus feszkó alá mert az első alkalomnál simán tönkremehet, jobb esetben pedig csak felpúposodik.

Jose

(#1453) tthom válasza Jose26 (#1452) üzenetére


tthom
senior tag

Jaja, tudom, bár a nikkelesnek se tesz jót, ha sokáig nincs feltöltve.. Na majd kiderül. :)

(#1454) sesshou


sesshou
senior tag

Nemrég vettem egy univerzális adaptert
[link] Ilyet de mikor nincs terhelés alatt akkr egy halk kattogó hangot ad ki. Mennyire normális ez?

(#1455) tthom válasza tthom (#1453) üzenetére


tthom
senior tag

No, kiszedtem a tengelyt, bezsíroztam.
Érdekes, hogy a kormánylapát - csiga - gömbcsuklóhoz nem írja a könyv se, hogy kellene zsír. Van annak valami oka? Amikor kanyarodik és pörög ezerrel, akkor azért csak mozog önmagában..

(#1456) Jose26 válasza tthom (#1455) üzenetére


Jose26
tag

olyan húde különösebb okot én sem tudok.
A csiga elvileg meneten van, ergo nem kell zsírozni, a kormánylapátot a szervo vezérli oda sem kell alapesetben, szóval bőven elég a tengely sztem

Jose

(#1457) Ghoosty


Ghoosty
őstag

Valakinek van tapasztalata a Wltoys L959-el kapcsolatban?

(#1458) tthom válasza Jose26 (#1456) üzenetére


tthom
senior tag

Lehet nem jól fejeztem ki magam, de erre gondolok:

A csiga egy külön tengelyen a kormánylapáton van és egy gömbcsuklóval csatlakozik a főtengelyhez. Na ebbe a gömbcsuklóba belülre gondolnám, mert ha ki van térítve, ami tény, hogy a működési idő kisebb része, akkor azért ott forog a házon belül a gömb.

(#1459) tthom válasza tthom (#1458) üzenetére


tthom
senior tag

Arról nem beszélve hogy állítható az egésznek a dőlésszöge, tehát van olyan beállítás, amikor minden esetben dolgozik a gömbcsukló.

(#1460) tvamos válasza Ghoosty (#1457) üzenetére


tvamos
nagyúr

Nekem a Wltoys A949 van, komolytalan cucc. Ja, es szamits arra, hogy tuti olyasmi torik el benne, ami nincs a spare partok kozott. Mert annyira azert motorizalt, hogy eltorjon.
Jut eszembe... minden olyan kinai rajta...

Nekem mondjuk megfele, de taviranyitos autonak szerintem nem jo. Jateknak tul gyors, hobby versenyzesre meg azert nem jo, mert esetleges hozza az alkatresz.

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#1461) zolisx4 válasza tvamos (#1460) üzenetére


zolisx4
őstag

Csak hogy tisztába tegyük a dolgokat ,,,,,,
A 949 tényleg játék autó és alkatrész sincs hozzá sok ,a 959 et nem sorolnám oda habár mind2 autónak 390 motorja van ,viszont a 959 be lehet 3 fázisú motort rakni.Ha már a Bang-good ot linkelted mindent lehet kapni az utolsó csavarig a 959 hez fillérekért ,.
Mivel nekem a Wltoys L959, Wltoys L969, Wltoys L979, van nekem.konkrét véleményt tudok mondani nem úgy hogy csak hallomásból.
Van ami nem játék kategória,de azt később.
Egyetlen hibájuk van ezeknek az autóknak mégpedig a nem szabvány hanem 5 vezetékes szervók,de nekem egyik autóba sem ment tönkre .A fogaskerék hiba,mindenki mondja de akinek ismerőseim közül van ilyen autója senkinek nem ment tönkre .A régebbi verziójú autóknál előfordult szabályzó és motor melegedés,ezt javították,és vízálló lett az elektronika,videót lehet találni róla bőven.A lényeg jó kis kocsi én szeretek vele szórakozni.Ennyi pénzért hibátlan szerkezet .
A komolyabb autók az megint más kérdés,az rohadtul nem olcsó dolog habár már rollert lehet venni 22-25 körül ami jó ,de viszont az üres ,mire bele raksz mindent addigra bőven 50 felett leszel vele de 100 fölé is lehet vele menni,minden alu cuccokkal ami majdnem mind felesleges hiszen elgörbül akkor az már kuka .a műanyag jobban tűri a behatásokat.
nekem ez a 4 autóm van
A VRX en hátul az a gumi van amit aszfalton használok a bütykös gumi 10 perc aszfalt után kuka.

(#1462) Ghoosty válasza zolisx4 (#1461) üzenetére


Ghoosty
őstag

Köszönöm a választ, elsődlegesen füvön, földön és homokon fogom használni. Remélem azt is bírja.

(#1463) tvamos válasza zolisx4 (#1461) üzenetére


tvamos
nagyúr

Bocs, de nekem amugy Traxxas Rally-m van, Kyosho Inferno meg TC6.1, es veletlen azokhoz sikerult hasonlitani! Bocsanat, hogy a lelkedbe gazoltam!

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#1464) SkyS1gn


SkyS1gn
félisten

Jó látni ahogy éledezik a topic.

Én meg úgytűnik elviszem a fentebb általam linkelt 600-as Nitro T-rexet. 1.5hét múlva megyek érte.

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#1465) GÁgpstpn


GÁgpstpn
tag

Én is belevágnék egy 250-es quadcopter építésébe. Szeretném minél olcsóbban megoldani, és ezért ebayről venném az alkatrészek nagy részét. Valaki aki ért hozzá, legyen szíves nézze meg, hogy jó dolgokat válogattam-e össze és működőképes lehet-e a cucc.
Itt a link a logout-os bejegyzéshez.

Előre is köszönöm.

(#1466) zolisx4 válasza tvamos (#1463) üzenetére


zolisx4
őstag

tvamos
Nem gázoltál a lelki világomba,csak leírtam mivel nekem van 3 db is,és mivel használom is őket hetente 2-3 alkalommal ,csak azt tudom mondani hogy nem rossz ,nekem volt régebben egy LRP azt már nem játék autónak hívják,pedig egy rakás hulladék az egész mivel spiáter a fogaskerék benne ,hetente tönkre ment,elkopott,pedig az kefés motorral is 50 volt és ahhoz 27 Mhz rádiót adtak gyárilag ,lehet hogy most már alap a 2,4 g de a spiater az maradt.

Traxxas,Kyosho inferno,TC6.1 egy más világ,más kategória,nem összehasonlítható a WL autókkal,más technológia és nagyon jó autó min 3,igaz a traxxas-nál is van stift kiesés meg apróbb dolgok de az egy nagyon összetett autó,de ezt tudod nagyon jól.

Ghoosty

Egy jó tanács,nem a WL toys a te autód,a WL toys l959 buggy a fűben nem jó mert alacsony mint mindegyik buggy mindegy milyen márka.

Ha homokban földön akarod használni akkor a hajtóműházat elég sűrűn kell takarítani mert a motornál bele tud menni a por,de le is lehet szigetelni nem nagy dolog 5 perc.
RCmodell Fórum,nézz szét olvasgass hogy neked mi felel meg,mi bírja az általad támasztott követelményt.

(#1467) SkyS1gn


SkyS1gn
félisten

Hát meglett :P

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#1468) zolisx4 válasza SkyS1gn (#1467) üzenetére


zolisx4
őstag

Szép madár gratula hozzá ,mivel volt már helid akkor tudod hogy két fajta pilóta van,aki még nem törte össze a helikopterét,és aki össze fogja törni,remélem ezen túl vagy már :D Nekem a 450L Dominator sikerült totálkárosra törnöm,nem találtam a képeket nem tudom hol van :W Remélem ezen túl vagy már.

[ Szerkesztve ]

(#1469) SkyS1gn válasza zolisx4 (#1468) üzenetére


SkyS1gn
félisten

:R

Twister V2-vel kezdtem, volt egy CopterX 450-esem, na az pottyant de nem az én hibámból, egyik reggel felszálltam bepörgött tengelye körül és rotty (okát azóta sem tudom), megjavítottam, repültem tovább. Azt eladtam pár éve, most tértem vissza :)

B*zi szomszédom etetett be, hogy kéne neki kis 3-4ch tanulásra stb, elkezdtem nézegetni és felébresztette bennem az alvó oroszlánt, ez lett a vége ;]

Most van szimum is, de ahogy néztem nagyon sok időt kéne eltölteni a kalibrálgatással hogy megfelelő érzékeny legyen a valósághoz képest...

[ Szerkesztve ]

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#1470) zolisx4 válasza SkyS1gn (#1469) üzenetére


zolisx4
őstag

Nekem nem érte meg megjavítani a 450 et ,fejjel lefelé húztam a földbe bele ,gyakorlatilag megsemmisült az egész,nekem a távom mondta be az unalmasat,.
Szimulátor az nagyon fontos,egy 450 gép is életveszélyes,a tiéd az meg főleg,nekem DFC flybarless rotor fejes volt,annak viszonylag egyszerű a beállítás,a tiéd az már problémásabb .Most egy Solo Pro 287A van nekem ez egy 250 méretű kis heli nagyon kezes kis gép,de csak néha használom inkább hajózom,autózom.

[ Szerkesztve ]

(#1471) tvamos


tvamos
nagyúr

Sziasztok,
Szeretnek vasarolni egy helit, ami 4 csatornas, elektronika nelkul, kitben van, tehat "nekem" kell osszerakni, es lehetoleg olcso. Ja, es ne legyen tul kicsi, mert akkor az apro alkatreszeknel elverzik az osszerakas...
Elore is koszonom a segitseget!
// Tomi

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#1472) zolisx4 válasza tvamos (#1471) üzenetére


zolisx4
őstag

Igazából a 4 csatornás helik RTF ben érdemes megvenni.
Miért nem veszel egy WL 912 helikoptert egyben ,nem hinném hogy túlzottan spórolnál vele ha te raknál elektronikát bele ,vagy + vevőt .
Lehet BNF et is venni de értelmetlen,ebben nincs elektronika,és táv sincs hozzá.
Ez egy 250 körüli helikopter ,picivel kisebb .

(#1473) sesshou


sesshou
senior tag

Nemrég rendeltem Bangood ról simonk val elő flash-elt 12A-s esc quadcopterhez. De helyette BLheli-set kaptam :( vissza utalták a pénzt ezzel nincs baj de ez már a második hiba volt és kezdem elásni a bangood-ot :(.

Két kérdésem van. ha nem bangood akkor honnan máshonnan rendelhetek még ami megbízható. és tudok e valamit kezdeni a blhelis esc-vel.
jelenleg már van 2 dys be1806 motorom és 2 ESC-m egy simonk-s és egy BLhelis.
Most felvetődött bennem a kérdés hogy nem e lenne érdemes beszerezni egy ilyet [link] és valamelyiket átprogramozni?

(#1474) tvamos válasza zolisx4 (#1472) üzenetére


tvamos
nagyúr

Nezegettem ezt a WL912-ot, de nagyon kicsi, nem hiszem, konnyen lehetne szet, es ossze szerelni. Valmi nagyobb kene. (Repulni en nem akarok vele, az a resze nem erdekel igazabol, csak a szerelgetes.)

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#1475) Peaceliker válasza tvamos (#1474) üzenetére


Peaceliker
őstag

Én nem tudok olyan gépről, ami 4ch és neked kéne összerakni. 6ch gépeket kapni kit ben, de ha 912 kicsi, akkor 450es heliről beszélünk. De nemtom mennyire jön darabokban mondjuk egy coperx 450. Az asszem 25 körül beszerezhető.
Ha az építkezés a lényeg, akkor autó kit ben tán olcsóbb (mondjuk 25 alatt azt sem tudok).

"Oh my Goa'uld!"

(#1476) tvamos válasza Peaceliker (#1475) üzenetére


tvamos
nagyúr

Ezt a kitet talaltam. Szerinted mennyire lehet jo? (Latni fogom ezen, hogy mukodik a helikopter? Ha raunok a szerelgetesre, nemi veszteseggel tovabb lehet adni az ilyesmit?

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#1477) Peaceliker válasza tvamos (#1476) üzenetére


Peaceliker
őstag

Összerakni jó, repülni is lehet(ne) vele, de komolyabb manővereket azért nem (3d repülésre gondolok, bár lightba valszeg arra is jó lehet). :) Mivel ez már állásszöget tud váltani ezen jobban látszik hogy működik egy heli, mint egy 4ch gépen.
Ha nem repül, főleg ha nem esik tán még árában is elmegy, de vmennyi bukta ha belefér, akkor tuti.

"Oh my Goa'uld!"

(#1478) zolisx4 válasza tvamos (#1476) üzenetére


zolisx4
őstag

Régen vettem én is egy 450 HK gépet ugyan igy mint te,csak ugye én repülni is akartam vele,megnyugtattak a sokkal tapasztaltabb helisek hogy ezzel,ebben a formában korlátozottan alkalmas repülni.
El is adtam a 25 ért vettem és 12 ezer ért vették meg,fél év mire el tudtam adni,úgy hogy ki sem bontottam.Tehát ha felbontod és szerelgeted akkor erre az árra számíts,minél többször szétcsavarsz a rotor-fejben valamit annál biztosabb a menet kopása ,2 -3 alkalom és csere,akkor már hiába menetrögzítő,kicsavarodik,és 2800 as rotor fordulatnál,leviszi az ember lábát.
Elég sokat buksz rajta,

(#1479) tvamos válasza zolisx4 (#1478) üzenetére


tvamos
nagyúr

Hat, 12-ert nekem is jo lett volna... :(
Koszonom a velemenyeket neked is, meg Peaceliker-nek!

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#1480) SkyS1gn válasza zolisx4 (#1478) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Azért a műanyag HK meg a fém CopterX elég messze van egymástól, nekem hasonló 450-esem volt (CopterX) Simán jó volt 3D-zésre, bár én csak lightosban tud(ok)tam, 600-assal meg jóideig meg sem merem próbálni :DDD

CopterX a legjobb T-rex copy amúgy.

[ Szerkesztve ]

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#1481) zolisx4 válasza SkyS1gn (#1480) üzenetére


zolisx4
őstag

Nem sok az eltérés a hk pro és a copterx,és még nem is beszéltünk hogy a copterx,nem is olcsó ,alkatrész ügyileg.
Neki csak szerelgetni kell,nem nagyon akar repülni igazából mindegy.
A 600 helivel én sem mernék 3D ni elég nagy szitakötő,jó nagy lapátokkal . :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1482) Peaceliker válasza SkyS1gn (#1480) üzenetére


Peaceliker
őstag

Igen, copterx ről jobbakat hallani, mint hk sról. De tudtommal tarot ami tényleg jó :)

"Oh my Goa'uld!"

(#1483) SkyS1gn válasza Peaceliker (#1482) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Ja igen a tarot, de az elég ritka dolog.

Elöbb utóbb pedig hozzápróbálok, majd jó magason mint anno 450-el, onnan vissza lehet még hozni :)

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#1484) tvamos válasza Peaceliker (#1477) üzenetére


tvamos
nagyúr

Errol mi a velemenyetek?
XK K100 Falcom 6CH Flybarless 3D6G System RC Helicopter BNF
Ez meg flybarless is, ami jobban is tetszik, meg pont van egy Futaba T7C tavom, talan azzal mukodne is.

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#1485) SkyS1gn


SkyS1gn
félisten

Szomszéd kishelije és a T-rex :)
[link]

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#1486) Peaceliker válasza tvamos (#1484) üzenetére


Peaceliker
őstag

Ha már ott tartunk, hogy mégiscsak repüljön is, akkor ezt venném ;)

(#1485) Cris99

Pofás :)

"Oh my Goa'uld!"

(#1487) zolisx4 válasza tvamos (#1484) üzenetére


zolisx4
őstag

Én semmi kép nem venném meg nem jók a szervók ,nem fogaskerekes egy nagy menet emelkedésű száron van egy műanyag csúszka és azt mozgatja a motor .Nagyon hamar tönkre megy és nem is pontos .
A videó ne tévesszen meg aki vezeti az nem ma kezdte ,lehet mire felvették a videót addigra le is égett a cucc.
Ezt érdemes megvenni picit drágább de sokkal jobb ,és tud úgy viselkedni kezdésként mint egy 4 csatornás heli .
Ezeknél a heliknél nem annyira lényeges a táv ,később nagyobb méretű gépnél már fontosabb.Amúgy a 977 gyári távja nem rossz.

Cris99

Nem az F45 kicsi a tiéd nagy :DDD
Amúgy nekem is volt F45 2 db de nem voltak valami fényes a repülési tulajdonsága.
Jól megy a 600 gép??

(#1488) Peaceliker válasza zolisx4 (#1487) üzenetére


Peaceliker
őstag

Ezen nem fogunk összeveszni, de a lineáris szervó azon kívül, hogy tényleg pontatlanabb és néha ki kell takarítani sokkal strapabíróbb, mint egy normál, havernál is nagyon nagyon sokat bírtak. Kezdőnek ez nagy előny. Ilyen kis gépeknél meg a pontatlanság nem csak a szervóban magában lesz, hanem összeadódik a sok kis vacak alkatrészből :)
A 977 annyiból tényleg jó, hogy tud 4ch szervűen viselkedni, de elég sok gyenge pontja van és ha 922 ből indulok ki, akkor minőség úgy általában nem lehet túl menő :)
A távirányítóból meg sztem fontos elsőre is a jó, még 911 is nagyon máshogy repült egy 9x el, mint a gyárival (persze annak más a gyári, de 912 é is egy kaki, ahogy látom 977é is hasonló).

Én még super cp t szerettem, nagyon strapabíró és olcsó hozzá minden. Hisky meg 2s miatt és dual bl miatt előnyös, ha megtanult repülni még egy ideig kiszolgálja majd...szigorúan sztem ;)

szerk: bár ennek hisky nek nem olvastam komolyabban utána, de előző hisky gépek sem vtak rosszak.

[ Szerkesztve ]

"Oh my Goa'uld!"

(#1489) SkyS1gn válasza zolisx4 (#1487) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Nagyon kezes gép, még mindíg szoknom kell a méretet meg a Nitro mivoltát. Ma kipróbáltam a lebegést nagy szélben, szinte atomstabilan állt (amit galéria végén látsz) Nagyon szépen szinte észrevétlenül tartotta a farkát is a gyro, én meglepődtem rendesen mennyire hidegen hagyta a gépet a szél :B

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#1490) tvamos válasza Peaceliker (#1486) üzenetére


tvamos
nagyúr

Most latom mar, hogy a XK K100 Compatible with FUTABA S-FHSS, a T7C FASST. Gondolom ezek ben szeretik egymast.

Igen, amit te ajanlottal, az sokkal jobb. De ha jol ertem, ebbe nem megy bele a Futaba RX, hanem vennem kell egy DSM kompatibilis TX-et, ami meg vagy 10-15 ezer... Ha megis repulni akar vele valaki.
A gyermek, latva a videot, mar kozolte is, hogy ezt, (amikor siman fejjel lefele repul hatrafele) meg ezt (amikor bukfencezik) is fogja csinalni... konnyu ez, ebben a videoban 1:45-nel kez nelkul csinalja. Szoval tuti szerelgethetem, ha megveszem. (Az teny, hogy elsore ugyesebb nalam, pedig szimulatoroztam is, meg gyakoroltam is, szepen lassan.)

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#1491) Peaceliker válasza tvamos (#1490) üzenetére


Peaceliker
őstag

Szinte kizartnak tartom, hogy fhss és fasst kompatibilis is. Sehol nem láttam még olyan futaba vevőt. De ki tudja :-)
Amit linkeltem ahoz van egy modul, amivel bármilyen távval megy ;-)

Szerk :most látom fasst kompatibilis. De csak ezért nem vennék egy ismeretlen gépet (nekem teljesen az a márka, utána kell olvasni erősen). Neked fhss vagy fasst a tavod?

[ Szerkesztve ]

"Oh my Goa'uld!"

(#1492) zolisx4 válasza Peaceliker (#1488) üzenetére


zolisx4
őstag

Ezen tényleg nem fogunk össze veszni de nekem 3 helim is volt ezzel a csavar rudas megoldással egy hulladék az egész,pontosan ahogy mondod,a sok kis vacak alkatrész egy előnye van amit linkeltél helinek a 3 fázisú motor mert annak a 3 farok motorja is olyan .
Én próbáltam a 977 et nagyon jó kis gép a 922 az nagyon törékeny volt ez nem annyira,.
A táv ezeknél a heliknél teljesen mindegy ,a táv az biztos hogy máshogy repül a 911 es egy másik távval szét lehet tekertetni az egész helikoptert ,ha nem figyelsz mondjuk a szervó kitérítésre ,.
Mivel azért helikopterem volt jó pár db csak 4 és 6 csatornás volt közöttük ,próbáltam másik távval a kis heliket nem győzött meg ,a sajátja jobb volt a 911 es a 912 távjával tökéletes volt.
A 977 távjának semmi baja elég pontos es jó is amire ki van találva .
Az amit a videón repülnek az nem fedi a valóságot ,soha nem fogsz tudni te úgy repülni vele,vagy én sem .
A super cp helit ne vegyük egy lapra ezekkel az kicsit más kategória .
Én csak a véleményem írtam le a 977 egyszerű mint a fa ék, pont jó játszani .Nekem ezekkel a szervókkal mindig a bajom volt csak azért irtam hogy nem jók.

tvamos

A gyermek, latva a videot, mar kozolte is, hogy ezt, (amikor siman fejjel lefele repul hatrafele) meg ezt (amikor bukfencezik) is fogja csinalni... konnyu ez, ebben a videoban 1:45-nel kez nelkul csinalja. Szoval tuti szerelgethetem, ha megveszem. (Az teny, hogy elsore ugyesebb nalam, pedig szimulatoroztam is, meg gyakoroltam is, szepen lassan.)

Ezt el is lehet felejteni,aki vezetett már 6 csatornás gépet az tudja hogy egy stabil pontja sincs mindig vezetni kell ,mindegy hogy áll a helikopter ,olyan mintha egy gömbön akarsz egy golyót egyensúlyozni ,nem ismerem mik a lehetőségei ennek a helinek de én nem láttam olyan embert aki fejjel lefelé a földtől 20cm elengedi a távot pedig jópár találkozón megfordultam már .

[ Szerkesztve ]

(#1493) zolisx4 válasza SkyS1gn (#1489) üzenetére


zolisx4
őstag

Lemaradtam a szerkesztésről .
Igen egy ekkora gép már elég jól tűri a szelet,nem nagyon szokta zavarni ,nekem a 450l dominator sem zavarta ,habár azt porrá törtem de nem a szél és nem miattam ,egyszerűen a futaba ff7 táv nem csinált semmit ,meg állt .
Érdekes a solo pro 287 ,ez nem nagy heli kb akkora mint a szomszédodnak az F45 ez viszont nem szereti a szelet nyilván kis szél nem okoz gondot ,inkább a hirtelen szél irány változás .De hét ez ilyen kicsi pénz kicsi muzsika.

(#1494) SkyS1gn


SkyS1gn
félisten

Egyből lehet vásárolni paypallal hobbykingről? Az lehetséges hogy most erre is ingyenes a szállítás?

Kell egy a Futaba T7C távomba mert a benne lévő NiHm amivel vettem alig bírja 1 napot ha párszor repkedsz, de ezt mondta ő is.

Rhino 2620mAh 3S 11.1v Low-Discharge Transmitter Lipoly Pack

5k-ba jönne, ki ami elég jó.

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#1495) Minstrel válasza SkyS1gn (#1494) üzenetére


Minstrel
senior tag

Szerintem ez nem, túl olcsó ahhoz, csak ennél drágább cuccok vannak, de itt a lista [link]

(#1496) SkyS1gn válasza Minstrel (#1495) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Igen utána rádobta a postaköltséget... maradtam az ebayes rendelésnél.

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#1497) Peaceliker válasza SkyS1gn (#1494) üzenetére


Peaceliker
őstag

HK eu ból 11,35 dolcsi a szállítás, olyan 290 az árfolyam, szal majd 9 lesz az :/

"Oh my Goa'uld!"

(#1498) SkyS1gn válasza Peaceliker (#1497) üzenetére


SkyS1gn
félisten

13k lett volna legolcsóbb szállítási opcióval, ebayről összesen 9ben megállt.

Örülök hogy felpörög a topic, élesszük fel, kedvenc fórumom a PH, sajnos rc.modell.forum használata nehézkes és az sem valami aktív! :))

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#1499) tvamos válasza zolisx4 (#1487) üzenetére


tvamos
nagyúr

Nézegettem az ajánlott típust, de nem sikerült megbarátkoznom vele. Ez jobban tetszik. Mi a véleményetek?

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#1500) SkyS1gn válasza tvamos (#1499) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Korrekt darab, a fém HK már érhet valamit. Másikhoz képest meg előrelépés.

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.