Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon köszönöm!
Az egyik leírás szerint: "Only for use with Rev 2(Model A or B) Raspberry Pi's with the P5 Header."
Továbbá több helyütt olvastam, hogy a régebbi PIkkel nem működik, de nyilván ellenőrizném megvásárlás előtt.Az Általad említett HDMI-kibogarászós megoldás mennyire stabil? Sajnos régen foglalkoztam érintőlegesen is hasonlóval, de nekem valahogy az a becsípődésem, hogy a natív, egyszerűbb megoldásokat általában jobb követni -- márpedig maga a digitális hangkimenet használata számomra valahogy plasztikusabbnak tűnik, mint ugyanezt a jelet egy kevert adatfolyamról leválasztani -- persze ezt csinálja minden tévé, házimozi, akármi, de akkor is.

Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Eladó Mini-ITX i7-4790K Félkonfiguráció ASUS Z97I-PLUS, 16 GB RAM DDR3 1866MHz
- SunFire X4170 Szerver 2x Xeon, 26GB RAM, 8 HDD
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

wassermann