- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Illetve még felmerült bennem, hogy legyen microSD, és hátha idővel ráveszem magam egy low profile adapterre, de 2k alatt nem kapni, nekem meg annyit nem ér (normál van). Nem tudom, jobb-e a microSD-s kínálat, de talán +1 hibalehetőség az adapter miatt, és ha nem lowprofile, nem is nyertem vele semmit.
Ja amúgy pár szóban a célokról még: fogalmam sincs
egyelőre kísérletezés, játék, ismerkedés a minipc, mikrokontrollerek világában, kapcsolók, szenzorok működése, ilyesmik. Alapvetően nem áll nagyon messze tőlem a téma, és távolról foglalkoztam már hasonlókkal (no meg linuxszal, programozással is), de ilyen közelről még nem piszkáltam, szóval meglátjuk mit sikerül összehozni, kezdésnek szerintem jó lesz az RPi, aztán majd alakul.
A nagyon végső cél egy repülő robot, ami sört tud hozni a hűtőből, de az talán odébb van
Egyelőre örülök, ha egy marék led világít majd.
Most lettem figyelmes erre a tegnap megjelent logoutos Arduino cikkra, esetleg többeket érdekelhet
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Kuponkunyeráló
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó INTEL i9-13900KF processzor + ASUS TUF Gaming H770-Pro WIFI alaplap
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest