Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helios
tag
válasz
HarryPotter
üzenetére
Nálam a Windows 11-ben (Pro, 24H2, x86) van egy olyan a Control Panelen belül, hogy „Back up and Restore (Windows 7)”. Én sosem használtam még, de azt mondja, hogy tud image mentést is csinálni hálózati megosztásra is (pl. Samba share), ami akár lehet RasPi-n is.
Ha RasPi mellett döntesz, akkor szerintem bármelyik olyan elégséges lesz teljesítményben, amin már gigabites LAN van. (A Gb LAN nálad eleve feltétel a sok adat miatt, bármit is használsz majd.)
Ha HDD-t kötsz az USB-e, akkor - mint ahogy 0519 kolléga is utalt rá – figyelni kell rá, hogy mekkora áramot és feszültséget igényel, mert az USB lehet, h kevés lesz neki. (Vagy eleve külső tápos USB/SATA csatolót kell venni és akkor nincs gond.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION PRO 7 i9-14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 12GB 175W 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann