Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beat 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyperion
senior tag
Szervusz!
Üdv a klubban :/ Számomra nem egyértelmű teljesen a dolog. Pl. X időközönként, ha scrolloztatok egy szöveget, akkor is teleszóródik szeméttel. De nagyon ritkán, és változó hogy milyen szövegnél..
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem csak hardware, hanem szoftver gond is lehet. Én is a raspberry-spy féle scriptet vettem alapul ami valljuk meg, nem a legszebb kód amit valaha láttam. Az adafruit féle [link] sokkal szebb, átgondoltabb, viszont jelentős különbségeket nem találtam a két script között.(Talán csak annyi, hogy a karakter kiiratás előtt az adafruit féle megoldásnál van egy sleep, valamint ha jól emlékszem ez a kód minden kiiratás előtt törli az aktuális állapotot. Ez okozza a villogást, a váltások között.) Szóval passz.
Mindenesetre átírom a kódomat, az utóbbi kódra alapozva..Valamint azt is észrevettem, hogyha egymásután, pár tized másodperc várakozással küldök új karaktersort a kijelzőre, attól is kiakad.
Esetleg Te is tapasztaltad a fentiek valamelyikét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-10400F/ASUS PRIME B460M-A/RTX 4060 Ti 8gb/16 GB DDR4
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5800X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- mini pc/ WIN11/ i5 12500T/ 32GB DDR5/ 512GB gen4 SSD/ WiFi6/ 1 év garancia, számla/ ingyen szállítás
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann