- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyperion
senior tag
Szervusz!
Üdv a klubban :/ Számomra nem egyértelmű teljesen a dolog. Pl. X időközönként, ha scrolloztatok egy szöveget, akkor is teleszóródik szeméttel. De nagyon ritkán, és változó hogy milyen szövegnél..
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem csak hardware, hanem szoftver gond is lehet. Én is a raspberry-spy féle scriptet vettem alapul ami valljuk meg, nem a legszebb kód amit valaha láttam. Az adafruit féle [link] sokkal szebb, átgondoltabb, viszont jelentős különbségeket nem találtam a két script között.(Talán csak annyi, hogy a karakter kiiratás előtt az adafruit féle megoldásnál van egy sleep, valamint ha jól emlékszem ez a kód minden kiiratás előtt törli az aktuális állapotot. Ez okozza a villogást, a váltások között.) Szóval passz.
Mindenesetre átírom a kódomat, az utóbbi kódra alapozva..Valamint azt is észrevettem, hogyha egymásután, pár tized másodperc várakozással küldök új karaktersort a kijelzőre, attól is kiakad.
Esetleg Te is tapasztaltad a fentiek valamelyikét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Netfone
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OpenMediaVault
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann