- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyperion
senior tag
Szervusz!
Üdv a klubban :/ Számomra nem egyértelmű teljesen a dolog. Pl. X időközönként, ha scrolloztatok egy szöveget, akkor is teleszóródik szeméttel. De nagyon ritkán, és változó hogy milyen szövegnél..
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem csak hardware, hanem szoftver gond is lehet. Én is a raspberry-spy féle scriptet vettem alapul ami valljuk meg, nem a legszebb kód amit valaha láttam. Az adafruit féle [link] sokkal szebb, átgondoltabb, viszont jelentős különbségeket nem találtam a két script között.(Talán csak annyi, hogy a karakter kiiratás előtt az adafruit féle megoldásnál van egy sleep, valamint ha jól emlékszem ez a kód minden kiiratás előtt törli az aktuális állapotot. Ez okozza a villogást, a váltások között.) Szóval passz.
Mindenesetre átírom a kódomat, az utóbbi kódra alapozva..Valamint azt is észrevettem, hogyha egymásután, pár tized másodperc várakozással küldök új karaktersort a kijelzőre, attól is kiakad.
Esetleg Te is tapasztaltad a fentiek valamelyikét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Netfone
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Borderlands 4
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Demót kapott a Little Nightmares III
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3060 12GB , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- EVGA 3090 + 32 GB DDR4 + RYZEN 7 5800X3D + B550 TOMAHAWK + LG 27" 144hz 2560x1440 1 MS
- Full HD Gamer PC / Intel i7 6700K / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 128GB SSD / 1TB HDD /
- Eladó Konfig I9 9900K 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060Ti 8GB!
- Újszerű, igényes épített gép: Ryzen 5 5600, 32GB, RTX 3060Ti, 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest