Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pelgrim_v1
üzenetére
aztán kiderült hogy ha a felprogramozásával járó oboát lekűzdöm, tökéletesen eltudja látni ezt a feladatot elméletben
De mégis milyen elven működne? Wifi-n keresztül lennének összekapcsolva? Espnow? Én ismerem elég jól az ESP32 lehetőségeit, mégsem javasoltam. Legalábbis önmagában szerintem nem lenne képes ellátni a feladatot, kell hozzá pluszban nagy teljesítményű rádió adó/vevő.
A beépített kommunikációs lehetőségek sajnos elég korlátozottak, sebességben és hatótávolságban. Néha lakáson belül is képes elveszíteni a wifit, akkor egy nagyobb csoport egy épületen belül még akkor is gondokkal fog küzdeni, ha külső antennás ESP32-vel próbálkozol. Az espnow pedig szerintem lassú lesz hangátvitelre.
Egyébként ha segítségre van szükséged a programozáshoz, gyere az arduino topikba.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- ASRock AB350M Pro4 PC, Ryzen5-1400 proci, 512 GB MVMe SSD, 4 GB VGA
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Eladó! Mac mini M2 & Magic Keyboard
- Eladó gamer PC RTX 3080 / i5-11500 / 16GB RAM/CSERE OK
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann