Új hozzászólás Aktív témák

• cog777

őstag

Az alkatreszek araival es az RPi araval kapcsolatban:

Korabban vettem par cuccot, GPS, modemet stb. Kulon-kulon kiprobaltam oket, rendben mukodtek. Aztan amikor osszekotottem a modulokat, gyakorlatilag egy komplettebb cuccot raktam ossze akkor esett-kelt a dolog. Aztan rajottem, hogy ugy zavartak egymast, hogy a kommunikacio a modulok es a processzor kozott elege ellehetetlenult.

Aztan volt egy masik esetem: olcso PC alaplapban nem mukodott az olcso USB-s kamera csak fel percig. Mas alaplap illetve mas kamera eseten nem volt problema.

Harmadik eset: vettem egy jobb, de meg kinai radiot, ami azert olcsobb volt mint a "nyugati" verzio. Egyszer szetszedtem. Hat, azota ertem miert van ilyen szoras a kinai termekekben, es a nyugati verziot miert adjak aranyaron (a nagyobb profit mellett persze), par forrasztas atnyult a masikba. Mukodott de hogy az mit okozott, azt nem lehet tudni, de azert latszik hogy a megfelelo tervezest, minosegbiztositast es a teszteket nem lehet lesporolni. Szerintem az RPi eleg minosegi cuccokat csinal, legalabbis a hardvert.

Szoftverrel kapcsolatban ugy fogalmaznek hogy nem a legjobb de a konkurencia sokkal lejjebb van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés