Új hozzászólás Aktív témák

• g@bo

nagyúr

üdv urak,

Nos, aki a pi5 öt (nálam 4 gb verzió) beakarja lőni konzolgépnek, a következőképpen teheti meg.

Kell legalább egy 64gb-os micro sd, de az oldalon megtalálható képfájlok között akad 2tb méretű is.

Az arcadepunks.com oldalról lekapjátok a legkisebb csomagot, ami 64gb, regisztrálni kell, akkor már elérhető a torrent link is. [link] -ehun
    (RELEASE NAME:[64gb]-Time.Extended.Arcade.RPi5-Wolfanoz)

A legkisebb csomag nem tartalmaz minden konzolt (bios v mi), nem tudom a nagyobbakban mi lelhető fel, de psp, ps1, gamecube az pl, nincs, de van nintendo64 ami marha jó, pl. a mariokar vagy zelda az repeszt.

Innen letöltitek a balenaetcher nevű proggit, gyorsan kényelmesen rátolja a korábban letöltött és kicsomagolt képfájlt az sd kártyára [link] -ehun
    (Etcher for Windows (x86|x64) (Installer)Windowsx86|x64)

Ha lejött (torrent preferált) a 64 gb anyag, bónuszképpen lehet kitömöríteni (rar) és a balenaetcher szépen kicsomagolja a kártyára. Ha megvan, mehet a kártya a gépbe.
    Annak indítását követően egy klaviatúrával (space) a menüben be kell állítani (Bluetooth) egy kontrollert, nekem a ps4 tökéletesen ment, utána már irányítható azzal a gép.

Ez a kis csomag (is) arra jó, hogy a "gyártója" tele pakolta jobb romokkal, és be is állította, finom hangolni, rájönni a batocera használatára jó, mert a szűz batocera nem túl kezes alapjáraton. [link]

A gép (pi5) szépen fűt játék közben, a batocera megfelelő menüpontjában lehet tuningolni is 2400---3000 MHz. érdekes, hogy a pi5 kikapcsolt állapotban is fűti a bordát...

Innen rendeltem egy passzív hűtőt [link] , mert a gyári kispiros megoldás, de pl. az argon neo 5 sem perfekt, ez a cucc sem rossz a dánoktól [link] aliról drágábban jön ki a postával. aki ilyenekkel bíbelődik, figyeljen oda arra, hogy a nyákot alulról is támassza meg hővezető lapkával, egy két tesztben látszik miért, és ahogy görbül a cucccz.

Új hozzászólás Aktív témák