Új hozzászólás Aktív témák

• Vasti74

senior tag

Ismét köszönöm a tanácsokat!

Szóval ez is egy olyan elmebetegsége a számítástechnikának, amibe egy ideje rendszeresen bele lehet futni minden téren - fejlesztenek, az eredmény meg mégis visszalépés :-( Van egy izmosabb hardver, ami aztán a végén még annyira sem használható, mint az előző.

Most az jutott eszembe ;-) , hogy a hifi-m "szíve" egy Raspberry Pi 3B+ 7"-os kijelzőbe építve, lóg rajta egy DAC, és piCorePlayer fut rajta.
    Lehet, hogy a FullHD filmekhez ez nekem még jó is lenne??? 4k-t eléggé ritkán töltök le...

(Az LG tévém beépített lejátszója igazából 99%-ban elég nekem, de néha belefutok filmekben, amik akadoznak - számítógépen nem - , illetve pl. nincs hangjuk. De konvertálgatni meg nincs kedvem, egyszerűbb lenne, ha ilyenkor indítanám a lejátszó kütyüt, és azzal minden jól működne.)

Mondjuk két nagy kérdés, hogy a kijelző mellett működik-e a HDMI is, és hogy tudok-e DualBoot SD kártyát csinálni, hogy induláskor választhassak a piCorePlayer és a libreELEC között... Na ezeknek utána kell néznem, és ha mindkettő megoldható, akkor lehet, hogy ott is van a TV alatt a lejátszó, csak nem vettem észre ;-)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés