Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Úgy látom, hogy ez nekem rendkívül bonyolult lesz! Például mi az a Samba? Mire jó az?
Ezt a nevet már sokszor hallottam, de azt nem tudom, hogy pontosan mire is való az?! Mint írtam már korábban, ez az operációs rendszer (pontosan azt sem tudom már, hogy milyen) meg lett már okosítva egy RTL-SDR programmal, amit, ha lehet, akkor még szeretnék használni! Nem fogja megkavarni a dolgokat?
Lehet, hogy inkább egy másik -teljesen új- kártyára kellene ezt az egészet létrehozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- iPhone topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- NVidia CMP 90HX bányászkártya
- Komplett PC - GTX 1080 , i7-7700, 32 GB RAM, 750 GB SSD, 1 TB HDD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ezt a nevet már sokszor hallottam, de azt nem tudom, hogy pontosan mire is való az?!
wassermann