- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Úgy látom, hogy ez nekem rendkívül bonyolult lesz! Például mi az a Samba? Mire jó az?
Ezt a nevet már sokszor hallottam, de azt nem tudom, hogy pontosan mire is való az?! Mint írtam már korábban, ez az operációs rendszer (pontosan azt sem tudom már, hogy milyen) meg lett már okosítva egy RTL-SDR programmal, amit, ha lehet, akkor még szeretnék használni! Nem fogja megkavarni a dolgokat?
Lehet, hogy inkább egy másik -teljesen új- kártyára kellene ezt az egészet létrehozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- SFF PC - 14. gen./ 32 GB DDR5/ 250 GB SSD/ Gt 710
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt a nevet már sokszor hallottam, de azt nem tudom, hogy pontosan mire is való az?!
wassermann