- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S:type
csendes újonc
Sziasztok!
Hamarosan venni fogok egy Raspberry Pi 4 Model B 8GB alaplapot de előtte lennie 1-2 kérdésem. Hátha másokat is foglalkoztat a téma.Ház: Ti milyen házzal használjátok? Mindenképpen szükségen lesz házra mert azért néha mozgatni fogom. Elsősorban valamilyen jobb minőségű, tartósabb, jő passzív hűtéssel rendelkező házra gondoltam. ARGON ONE V2-re gondoltam mert lehet belekerülne egy m.2 SSD a memkártya helyett. Alternatívát esetleg tudtok ajánlani vagy megfelel a ház?
Emellett szükséges lehet még hűtőborda?
Aktív vagy passzív hűtéssal használjátok? Annyira nem zavar ha esetleg hangos bár nem hiszem túl nagy hangja lenne egy ilyen kis ventillátornak. Cserébe ha viszont van szignifikáns különbség és segítségével lehet nyerni pár fokot akkor lehet megéri.Network monitoringra, webservernek használnám, illetve NAS-nak külső adattárolóval stb. Pontosabban ezeket próbálnám ki. Tanulási céllal vásárolnám.
Milyen OS-t választottatok a használathoz? A Raspberry Pi OS-t még nem próbáltam, Linux Mintet (KDE) raknék fel rá szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Ford topik
- Formula-1
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Filmgyűjtés
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M715q Mini PC /Ryzen 3 2200GE/Vega 8/8GB RAM/256GB M.2.
- GAMER Alap! i7-14700K / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / B760 / 1000w Gold! BeszámítOK
- Mac Mini M4 Pro 14c/20c/48GB/512SSD/3X Thunderbolt 5 + Logitech MX Key S bill
- Lenovo Ideacentre AIO 5 24ALC6 PC Ryzen 7 5700U 6 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar.
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest