Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

Sziasztok, adott egy régi pi zero w.
    Régebben ezen egy domoticz és ha-bridge futott minden különösebb gond nélkül.

Aztán szereztem egy erősebb szervert és áttértem home assistantra és évek óta nem nyúltam a fiókban heverő pi zero w-hez.
    Most viszont szükségem lenne a szerver 80-as portjára, ezért a ha-bridget átraknám a zero w-re, más nem is futna rajta.

Leszedtem a legfrissebb raspberry pi imagert, jó állapotban lévő, korábban használttal megegyező sd kártyára felment a raspbian lite 32 bit, a pi pedig szépen be is bootolt.
    Viszont ssh-n keresztül nagyon lassan reagál putty-ban.
    Korábban nem volt ilyen lassú, illetve a lassúság sem mindig adott, ha putty indítás után maradok a nyitott ablakban, akkor egy ideig jó, aztán egyre lassabban reagál arra, amit beírok/másolok.
    Maguk a folyamatok tökéletesen futnak, nem akadnak, nincs lassulás, a pi-n az alap rendszeren kívül nincsen semmi más telepítve.
    Mi lehet a baja?

Ha esetleg ez a lite rendszer már túl sok neki, milyen light rendszert ajánlanátok?
    Amire szükségem van, az a java 8 a ha-bridge futtatásához, ssh, wifi, más nem kell.
    Esetleg később pi-hole, de azzal legutóbb nem voltam megelégedve, egyelőre csak a ha-bridge-t akarom bepöccinteni rendesen.
    :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés