Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sztanozs
üzenetére
A setup:
RPi4-4GB
USB3 SATA Verbatim tokban 2.5" laptop vinyó (OS) - USB boot
USB3 SATA I-TEC duál rack - 2 x 3GB WD Red, nincs raidben, vagy összefűzve
Raspbian + OMV5
Dockerben:
- Portainer
- QBt
- Pi.Hole
- OpenVPNTransmissionnel én is szenvedtem, de feladtam, mert nincs ipv6 támogatás és sz@rrá szemeteli a logokat, ráadásul valamiért összeakadv vagy a dockerrel, vagy pi.hole-lal, és gyakorlatilag max terhelésen nem csinált semmit a gép.
speedtest egyébként hektikus értékeket mutat a pi-n, volt hogy 800 Mbps-t láttam, de volt, hogy csak 40-et hozott ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann