Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.akoska
újonc
Sziasztok!
A segítsègeteket szeretném kérni.
Van egy raspberry pi 3 b+ hutovel amire a legujabb raspbian van feltelepitve.(destop verzio az ajanlott programokkal).A rpi-t vnc keresztul szoktam iranyitani a laptopomrol.Az rpi-n folyamatosan fut a Plex server.A problemam az hogy rendszeresen problemak vannak a raspbiannal.Jelenleg elindul minden program de a chromium es a terminal nem.A servert akartam frissiteni de mivel a chromium nem megy igy nem tudtam letolteni a telepito fajlt.A laptopon letoltottem a telepitott termeszetesen a raspbian verziot amit atmozgattam a pi-re de azt se inditja el.A server mukodik van internet.Ha ujra inditom a rpit akkor nem megy.Mindig tobbszor ujra kell inditanom hogy elinduljon a server.A server egy sima kulso vinyorol veszi az adatokat ami usb van rakotve.Tobbszor is ujra kellet telepitenem a raspbiant mert 2-3 het utan mindig van valami baja.Volt hogy elment az aram es be se akart bootolni.Mi lehet a baj? Micro sd kartya?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann