Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
A Pi4-hez tervezett (kínai) ventilátoros hűtőborda egyszerűen zseniális!
Kb. a megjelenése óta nyúzom a Pi4-et, és a fórumon olvasottak alapján rendeltem ventilátoros, kétoldalas fém hűtőbordát, háááát, csodát tett! Ja, és a venti még be sincs kötve, csak a fém hűtőborda hatása érvényesül!A szokásos hőfok (az elmúlt 3 nap, de írhattam volna az elmúlt kb. két hónapot is, mert ugyanez volt). A hűtőborda felapplikálása után jelentkező változás a grafikon végén egyértelműen látszik. A zoomolt képen látszik, hogy a hőfok cirka 48 fokon normalizálódott, miközben kb. fél órája egy 4k-s film lejátszása zajlik. Ezek után a standby hőmérsékletre még inkább kíváncsi vagyok! Hátezállat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kb. a megjelenése óta nyúzom a Pi4-et, és a fórumon olvasottak alapján rendeltem ventilátoros, kétoldalas fém hűtőbordát, háááát, csodát tett! Ja, és a venti még be sincs kötve, csak a fém hűtőborda hatása érvényesül!
wassermann