Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiZY
tag
válasz
moli.hu
üzenetére
Nem tudom, nekem nincs bajom az eszkoz kepessegeivel, bar lehet nekem alacsonyak az elvarasaim.
Nem Crysis 8at akarok rajta futtatni, hanem egy rtorrentet, meg egy sambat. Arra tokeletes, tobbre meg nem kell, egyelore! 
Ha tudnek annyira programozni, akkor megcsinalnam, hidd el! De elkanyarodtunk a tematol...

Új hozzászólás Aktív témák
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Marvel Snap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem Crysis 8at akarok rajta futtatni, hanem egy rtorrentet, meg egy sambat. Arra tokeletes, tobbre meg nem kell, egyelore! 
wassermann