Új hozzászólás Aktív témák

• springfield0

tag

Sziasztok!

Tudom, hogy ez egy málna topik, de hátha tudtok segíteni vagy támpontot adni mi lehet a gond.
    Nekem egy Olimex gépem van, ami lényegében ugyan az mint a málna... A probléma a következő:
    Nem olyan régen lett ez a rendszer berakva hozzám, de eddig tökéletesen működött. Én főként torrentezésre a filmek hálózaton keresztüli elérésére használom. Okos TV, latop, műholdvevő, szinte minden eszközzel elérem.
    A probléma az, hogy elkezdte azt csinálni film nézés közben, (mindegy hogy TV média lejátszóját használom, vagy a laptopon nézem) hogy akad a film, szétesik a kép, hang megy tovább kép nincs, vagy éppen fogja magát és kilép, mintha elvágták volna a filmet. Ez egyre gyakoribb. Van olyan, hogy utána mintha a hálózatról is leesne, mert sem a transmission, sem pedig a totalcommanderrel nincs meghajtó. Ilyenkor újraindítom csak az eszközt és minden ok. Van aki azt mondta nekem a hálózattal van gond, de a router tökéletesen működik, net van, és más hálózati problémát nem generál ez a dolog, csak az Olimex-et nem érem el adott esetben.
    A winyó vadonat új, amire letöltök. A filmeknek nincs baja, mert megnéztem direktbe áthúzva a laptopra...
    Az gondolom, ez valami hardveres gond lehet. Vélemény?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés