Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-08-02 12:58:01

LOGOUT.hu

Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2999) nexusarx


nexusarx
csendes tag

Azt nem szeretnék EXT-es particiót mert nincs kedvem 1 napig közel 1,5 terrányi anyagot másolgatni :) plusz ha viszem valahova a vinyót és az win akkor meg telepítgetni kell mindig valami extes meghajtót winre... ha más nem lesz inkább töltsön lassan... de a kérdés még mindig adott hogy melyik a legjobb driver ???

Youtube-ra visszatérve... tegnap kipróbáltam az OpenELEC legújabb release-el azzal tök jól ment , bár én az xbmc futásával ott nem vagyok megelégedve ... plusz nem tudtam FTP-n kapcsolódni az openelechez ... így visszaraktam az RC5-öt. Eddig szerintem ez a legsikeresebb, bár kétségtelen hogy elég sokat bootol.

Ettől független mindegyik kifagy , ha strapálni akarod :( ... Akinek érdekes az infó , teszteltem 96/24-es flacet - szépen megy (bár a szám elejéből még mindig elviszi a 6 secundomot) , megy a DTS , DTS-HD, DTS HD MA, DolbyTRUEHD, .mka -t szépen játszotta , elég sok full HD-t kényelmesen visz , de ha DTS hang van alatta akkor észrevehető hogy időnként megrángatja a filmet , de nem olyan borzasztó mértékben zavaró .

BR-t sikerült valakinek lejátszásra bírnia ???

Karcsi

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.