Új hozzászólás Aktív témák

• Patice

nagyúr

válasz Csicsóka #28607 üzenetére

Nos, kis szünet és kísérletezgetés után visszatértem a MoOde-hez, mert ezzel legalább működik. :D

Volt időm kicsit tesztelni, összehallgatni a nagy rendszerben is.

Hangminősége nagyon jó a méretéhez és az árához képest, kellemes méretű teret tud csinálni, és úgy a helyén van minden vele, de persze nem lesz ellenfele más, 2-3x többe kerülő megoldásoknak, de nem is ez volt vele a célom.

A konyhába akartam egy legalább olyan jó hangminőségű, vezeték nélküli audio strem eszközt, mint amilyen a Chromecast Audio. Nem tetszettek a CCA kötöttségei, de az is igaz, hogy a Raspi Zero W + Allo miniBOSS DAC kártya, meg az Allo ház kb. kétszer anniyba került, mint a CCA újonnan. Viszont a több pénzért kaptam is annyi pluszt, ami számomra megérte a felárat.

Azt viszont rendesen benéztem, hogy a Raspi Zero procija ARMv6-os, így nincs hozzá ROON támogatás, így igazi audio végpontot még nem tudtam csinálni belőle, viszont AirPlay-en keresztül tudok ráküldeni zenét. :))

Mindegy. Még van pár ötletem, amit ki akarok próbálni, aztán lehet az lesz a vége, hogy veszek Raspi 3-at, meg egy nagy Allo Boss DAC kártyát hozzá és az lesz a konyhai lejátszó, a Raspi Zero-ból meg JustBoom Amp Hat-tel és két mini hangszóróval hordozható, vezeték nélküli audio végpontot csinálok, egy akksival (power bankkal) kiegészítve. :DDD

(#28784) Flowtation:

Most milyen szoftverről beszélünk? Netán Kodi (LibreELEC, OpenELEC)?

Ha igen, akkor van benne egy olyan beállítás, hogy a filmek címét a médiatárban a filmcím alapján jelenítse meg, ne pedig a mappa nevét. A nyelv a mappa beállításainál lesz, amikr megadod, hogy melyik scraper dolgozzon rajta és azt hogyan tegye.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés