- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csicsóka #28607 üzenetére
Nos, kis szünet és kísérletezgetés után visszatértem a MoOde-hez, mert ezzel legalább működik.
Volt időm kicsit tesztelni, összehallgatni a nagy rendszerben is.
Hangminősége nagyon jó a méretéhez és az árához képest, kellemes méretű teret tud csinálni, és úgy a helyén van minden vele, de persze nem lesz ellenfele más, 2-3x többe kerülő megoldásoknak, de nem is ez volt vele a célom.
A konyhába akartam egy legalább olyan jó hangminőségű, vezeték nélküli audio strem eszközt, mint amilyen a Chromecast Audio. Nem tetszettek a CCA kötöttségei, de az is igaz, hogy a Raspi Zero W + Allo miniBOSS DAC kártya, meg az Allo ház kb. kétszer anniyba került, mint a CCA újonnan. Viszont a több pénzért kaptam is annyi pluszt, ami számomra megérte a felárat.
Azt viszont rendesen benéztem, hogy a Raspi Zero procija ARMv6-os, így nincs hozzá ROON támogatás, így igazi audio végpontot még nem tudtam csinálni belőle, viszont AirPlay-en keresztül tudok ráküldeni zenét.
Mindegy. Még van pár ötletem, amit ki akarok próbálni, aztán lehet az lesz a vége, hogy veszek Raspi 3-at, meg egy nagy Allo Boss DAC kártyát hozzá és az lesz a konyhai lejátszó, a Raspi Zero-ból meg JustBoom Amp Hat-tel és két mini hangszóróval hordozható, vezeték nélküli audio végpontot csinálok, egy akksival (power bankkal) kiegészítve.
(#28784) Flowtation:
Most milyen szoftverről beszélünk? Netán Kodi (LibreELEC, OpenELEC)?
Ha igen, akkor van benne egy olyan beállítás, hogy a filmek címét a médiatárban a filmcím alapján jelenítse meg, ne pedig a mappa nevét. A nyelv a mappa beállításainál lesz, amikr megadod, hogy melyik scraper dolgozzon rajta és azt hogyan tegye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC + Intel Core i9-9900K + G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 32GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest