- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
designREX
tag
Sziasztok.
Boldog Rpi és egy felicia tulajdonosa vagyok.
Ebből adódóan gondoltam, hogy össze kellene valamilyen módon párosítani a kettőt.
Első ötlet, a töltő kamera, audió center kialakítása fogalmazódott meg bennem.
Második körben ezt az oldalt megnézve gondoltam, hogy vajon egy rpi-vel meglehet-e oldani ezeket a funkciókat?
*Azonnali és átlagos sebesség
*Azonnali és átlagos fogyasztás
*megtett távolság és az elfogyasztott üzemanyag mennyisége
*külső és belső hőmérséklet
*fedélzeti feszültségA kérdésem az, hogy az rpi gpio portjait használva + egy lcd kijelző rászerelésével a szenzorok adatait képes lehet-e fogadni, értelmezni, majd ezeket kiírni a kijelzőre?
Ha be szeretném kötni a kocsiba az Rpi-t egy pedrive-al amin zenék vannak, de nem akarok lcd-t rá, hanem mondjuk egy wifi adóval üzemeltetni amire a telefonnal rátudok csatlakozni és ott kiválasztani a zenéket, akkor milyen módon lehet a tápellátást megoldani szerintetek?
Előre is köszönöm az ötleteiteket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Filmvilág
- Premier előzetesen az Echoes of the End
- AliExpress tapasztalatok
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest