Új hozzászólás Aktív témák

• Daywalkerke

aktív tag

válasz cigam #27678 üzenetére

Köszönöm szépen a részletes választ, mely alapján akkor a pi 3-ast veszem majd meg.
    német amazon oldalon egész jó árban (35€, cca. 10800Ft) megtaláltam, de fogalmam sincs, hogy ez "hivatalos" verzió-e, szerintetek igen? Egyáltalán van a Raspberry pi-kből hamisítvány is? Ha igen ezeket miről lehet felismerni?

Az biztos, hogy közvetlen a német amazon árulja és mivel ez Németországból jön, ami talán garancia lehet, hogy eredeti + elvileg nem kell tartani, hogy megvámolják mint pl. ha az ebay-ről rendelném, de egyébként ebay-en is rákerestem és ott is nagyon hasonló árban van, szinte majdnem Ft-ra ugyanannyi, de ugye német amazon-nál nem kell heteket várni míg megkapja az ember + vámtól sem kell félni, már csak az a kérdés, hogy ez a 35€-s amit fent linkeltem jó-e.
    Ezen kívül német amazon-on akku-t is találtam, ezt:

iTrunk Raspberry Pi 3 Netzteil Ladegerät 5V 2.5A mit extra langem Mikro-USB-Kabel 200cm

Szerintetek ez jó lesz hozzá? vagy akksi-ból lehet ebay-ről is rendelni olcsó noname-t, az mindegy, hogy milyen?

Tartó tokból milyet ajánlanátok ami jól megvédi? Mert amazon-on láttam már 5€-ért, de van 15-20€-ért is, de fogalmam sincs melyik lehet a jó, de ahogy elnéztem ezt inkább ebay-ről érdemes rendelni, mert ott pár száz Ft-ért ingyenes szállítással egész jó tokok vannak.

Új hozzászólás Aktív témák