- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Hass.io - Home Assistant telepítés, beállítás
- hoodoo86: Home Assistant telepítése és konfigurációs alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalkerke
aktív tag
Köszönöm szépen a részletes választ, mely alapján akkor a pi 3-ast veszem majd meg.
német amazon oldalon egész jó árban (35€, cca. 10800Ft) megtaláltam, de fogalmam sincs, hogy ez "hivatalos" verzió-e, szerintetek igen? Egyáltalán van a Raspberry pi-kből hamisítvány is? Ha igen ezeket miről lehet felismerni?Az biztos, hogy közvetlen a német amazon árulja és mivel ez Németországból jön, ami talán garancia lehet, hogy eredeti + elvileg nem kell tartani, hogy megvámolják mint pl. ha az ebay-ről rendelném, de egyébként ebay-en is rákerestem és ott is nagyon hasonló árban van, szinte majdnem Ft-ra ugyanannyi, de ugye német amazon-nál nem kell heteket várni míg megkapja az ember + vámtól sem kell félni, már csak az a kérdés, hogy ez a 35€-s amit fent linkeltem jó-e.
Ezen kívül német amazon-on akku-t is találtam, ezt:iTrunk Raspberry Pi 3 Netzteil Ladegerät 5V 2.5A mit extra langem Mikro-USB-Kabel 200cm
Szerintetek ez jó lesz hozzá? vagy akksi-ból lehet ebay-ről is rendelni olcsó noname-t, az mindegy, hogy milyen?
Tartó tokból milyet ajánlanátok ami jól megvédi? Mert amazon-on láttam már 5€-ért, de van 15-20€-ért is, de fogalmam sincs melyik lehet a jó, de ahogy elnéztem ezt inkább ebay-ről érdemes rendelni, mert ott pár száz Ft-ért ingyenes szállítással egész jó tokok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Újszerű Gamer+AI PC: Ryzen7 5800X / 64GB RAM / 2TB NVME / RTX 3090 24GB / 1200W FSP táp / vízhűtés!
- ASUS TUF Gaming Z690-PLUS WIFI Alaplap + Intel Core i7-12700K
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest